2ο Festival Τετρακίνησης

xristost

Re: 2ο Festival Τετρακίνησης

Post by xristost »

Το νιβα κλαμπ και αυτό με την σειρά του ευχαριστεί τους, Στέφανο Ατταρτ και τους συνεργάτες του για την φιλοξενία τους, στον υπέροχο χώρο του.
Τον κ. Γιάννη Αθανασίου, και την κ. Κωνσταντίνα για την όλη διοργάνωση!

Όπως προανέφεραν και ποιο επάνω, ελπίζουμε να καθιερωθεί αυτό ο θεσμός!
Από μέρους μας τώρα, ισως λίγο ο ενθουσιασμός μας, ίσως λίγο η ατμόσφαιρα αυτής της γιορτής μας προϊδεάζουν για να ευχηθούμε ένα ακόμα καλύτερο το 3ο φεστιβάλ το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου 2010!
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ!!!
NIBA И СУХОЙ ХЛЕБ !
aggas

Post by aggas »

Εγώ θα μιλήσω από την θέση του απλού επισκέπτη.
Συγχαρητήρια λοιπόν πρώτα στον Στέφανο για τα εκπληκτικά πράγματα που μας προσφέρει με την απίστευτη φαντασία του.
Δεύτερον Συγχαρητήρια στον Στέφανο και τον Γιάννη για το απίστευτο τριήμερο που προσέφεραν σε όλους μας.
Τρίτον Συγχαρητήρια σε όλους τους εκθέτες που στήριξαν με την συμετοχή τους αυτό το γεγονός και έδωσαν σε όλους μας τροφή για να ονειρευόμαστε!!!
Και τέλος Συγχαρητήρια σε όλους εμάς που βρεθήκαμε εκεί ( άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο ) σαν απλοί θεατές, σχετικοί και άσχετοι με το 4χ4,με μόνο σκοπό να περάσουμε όμορφα και ίσως να κάνουμε ή και να γνωρίσουμε φίλους με τους οποίους έχουμε μόνο διαδικτυακή επαφή.

Σε όλους αυτούς λοιπόν ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για αυτά που μου προσέφεραν αυτό το μαγικό τριήμερο!!!
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
aggas

Post by aggas »

Nicolas wrote:Έ λοιπόν εγώ θέλω να εκφράσω τα παράπονά μου διότι στον διαγωνισμό ράμπας έπρεπε να υπάρχει ξεχωριστό κύπελλο
για τα εργοστασιακά μοντέλα και άλλο για τα φτιαγμένα,
έτσι ώστε να γυρίσω και εγώ σπίτι με ένα σερβίτσιο για την γυναίκα μου :mrgreen:

:(

Μην στεναχωριέσε αγόρι μου ερχεται τον Νοέμβριο και η καγκουροσυνάντηση και θα υπάρξει και εκεί διαγωνισμός . Όχι όμως ράμπας αλλά του απόλυτα εργοστασιακού κάγκουρα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
admin
Site Admin

Post by admin »

Μήνυμα από τον Στέφανο

Το 2ο off road festival που πραγματοποιήθηκε στις 9-10-11/10/2009 στο Αttart Off Road park αποτελεί παρελθόν. Μέσα από την μεγάλη επιτυχία που είχε, τείνει να γίνει θεσμός. Αυτό το μαρτυρούν οι χιλιάδες επισκεπτών που προσήλθαν, (και μάλιστα όλων των ηλικιών), οι αρκετοί εκθέτες που παραβρέθηκαν (αν και υπήρχαν σημαντικές απουσίες σε αυτόν τον τομέα), αλλά και τα δρώμενα που έλαβαν μέρος, ευχαρίστησαν το κόσμο και γέμισαν με θέαμα το φεστιβάλ. Με μεγαλύτερη επιτυχία (κατά ομολογία του κόσμου) το θεαματικό Pulling !
Ευχαριστώ όλους όσους παραβρέθηκαν, βοήθησαν, αλλά και όσους απλά το επισκέφτηκαν .

Μετά τιμής
Στέφανος Αττάρτ
Fair winds and calm anchorages...
sef

Post by sef »

Τεχνικα χαρακτηριστικα Αttart Mobile, εντυπωσεις, και φωτογραφιες θα δειτε στο παρακατω link.
http://www.attartoffroadpark.gr/2festival.html

Αντε και στο επομενο.
Post Reply

Return to “Εκδρομές Συγκεντρώσεις Εκδηλώσεις”