μονο αερα στα λαστιχα μενει να βαλω!!! α να τελειωσει η απεργια τον ναυτεργατωνgeorgexj wrote:zakjeep wrote:αυτην την κυριακηgeorgexj wrote:ποια κυριακη ειπαμε???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
για να δω..........!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εχεις ακομα να κανεις πολλες βολτες στο ξηλοκαστρο με το μινι κουπερ κ πολλα τηλεφωνα που θα με παρεις!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zakjeep progect
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: zakjeep progect
[quote="zakjeep"]
:mrgreen:lol:

μονο αερα στα λαστιχα μενει να βαλω!!! α να τελειωσει η απεργια τον ναυτεργατων.............
........................................................................................................................................................................................................................................................Αντε ρε ΚΑΓΚΟΥΡΑ τελειωνε, να βοηθας και καναν αλλον!!!!!!( .....Ουτε και....HUMMER δε μας.....ξεκολλαγε!!!!! ) ......ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για οτι εκανες για μας!!!!!
.....Τελικα δε τη γλυτωσαμε!!!! Το αφησαμε (με κομμενο ακρο) στο...βουνο, και φυγαμε!!!!
...Και παλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!..Νταης.

μονο αερα στα λαστιχα μενει να βαλω!!! α να τελειωσει η απεργια τον ναυτεργατων.............

μανωλη σου παταγα κορνες προχτες την κυριακη αλλα δεν με καταλαβαινες(σε δικαιολογο γιατι με ΙΧ δεν μπορουσες να με καταλαβεις
)βλεπεις αυτο τον καιρο κανουμε off road με αλλα αυτοκινητα
γαμω την τυχη μου!!!πηγαινα να βρω το ζακ στο χιονοδρομικο!!το κινητο δεν ειχε σημα κτλ κτλ κτλ!!

μανωλη τα ευχαριστω πανε στα παιδια απο το χιονοδρομικο που ειναι παντα εκει να μας βοηθησουν ,κ η αληθεια ειναι οτι μονο αυτοι μπορουν να μας ξεμπλεξουν εκει που παμε κ καγκουρευουμε
Αρα ενα μεγαλο ευχαριστω στον Λαγο κ στην ομαδα του!
Την επομενη φορα θα παμε να ''κολησουμε'' μαζι.χαρηκα που σε ειδα στο βουνο κ μαχημο οπως παντα.

Αρα ενα μεγαλο ευχαριστω στον Λαγο κ στην ομαδα του!
Την επομενη φορα θα παμε να ''κολησουμε'' μαζι.χαρηκα που σε ειδα στο βουνο κ μαχημο οπως παντα.
.............georgexj wrote:μανωλη σου παταγα κορνες προχτες την κυριακη αλλα δεν με καταλαβαινες(σε δικαιολογο γιατι με ΙΧ δεν μπορουσες να με καταλαβεις![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)βλεπεις αυτο τον καιρο κανουμε off road με αλλα αυτοκινητα
![]()
![]()
![]()
γαμω την τυχη μου!!!πηγαινα να βρω το ζακ στο χιονοδρομικο!!το κινητο δεν ειχε σημα κτλ κτλ κτλ!!

βαρεθηκαμε αλλα τι να κανουμε??? αντε κ εγω τελειωνω
εκεινος ο μιχαλολοπουλος τι να πει

toro wrote:Ρε καγκουρες, δε βαρεθηκατε να.....κυκλοφορατε με.......ΙΧ??????
Αυτός κυκλοφορεί με "ΔΗΜΟΣΙΑΣ"!!!zakjeep wrote:βαρεθηκαμε αλλα τι να κανουμε??? αντε κ εγω τελειωνω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

zakjeep wrote:βαρεθηκαμε αλλα τι να κανουμε??? αντε κ εγω τελειωνω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()