Evia trophy AOE 19.20,21 Οκτωβριου 2012

Tseos

Re: Evia trophy AOE 19.20,21 Οκτωβριου 2012

Post by Tseos »

Καλησπερα και απο μενα, μιας και ειμαι αγνωστος στο χωρο να συστηθω ειμαι ο (απο σποντα) συνοδηγος του Γιωργου Γυφτονικολου, απο τη Ροδο Στρατος Ευσταθιαδης.
Με μια αποφαση της τελευταιας στιγμης βρεθηκα απο θεατης να ειμαι συνοδηγος στον πιο ωραιο αγωνα της ζωης μου (εχω βεβαια μικρη αγωνιστικη εμπειρια...μηδενικη σε Trophy).
Θελω λοιπον να ευχαρηστησω για αυτο το υπεροχο τριημερο ολη την ΑΟΕ και ιδιαιτερα τον φιλο μου τον Πανο τον Μακρινο που το εκαναν για εμας πραγματικοτητα, καθως και τον οδηγο μου τον Γιωργο που μου εδωσε τη δυνατοτητα να τρεξω μαζι του (παρεμπιπτοντως ο τυπος ειναι τρελο τιμονι, αν και πλεον ειμαι σιγουρος οτι πινει μερος απο τα ζουμια της ΝΟS που ριχνει μεσα στο ντεποζιτο, διαφορετικα δεν εξηγειται πως παει ετσι με αυτο το ρημαδι... χαχαχαχα καλα ρε μη βαρας και το ρημαδι καλο ειναι... χαχαχα καλα πολυ καλο..)
Ευχομαι συνεπως να ειναι μονο η αρχη απο μια σειρα πολυ επιτυχημενων αγωνων.Ετσι λοιπον ανανεωνουμε το ραντεβου μας για το 2ο Ευβοια TROPHY, στο οποιο ελπιζω να μπορεσω να ερθω ως οδηγος(ευρω επιτρεποντως).

Υ.Γ. Συγχαρητηρια σε ολους τους αγωνιζομενους, φυσικα στους παναξιους πρωτους, αλλα κυριως στο φοβερο διδυμο απο τη Θεσ/νικη, Ιερεμιαδη-Ναξιαδη (παιδια ηταν χαρα μου που ετρεξα μαζι σας...) στο ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ.
DPDC Off Road Videos

Post by DPDC Off Road Videos »

Άντε και του χρόνου παιδιά...

panos110

Post by panos110 »

Βασιλη εισαι φοβερος!!!
Ανυπομονουμε να το δουμε τελειωμενο.
Και κατι αλλο ασχετο.Χτες ο Αγγελου πηγε μια βολτα στην αντιπυρικη της πρωτης μερας.
Τρομαξε να την κατεβει απο τη λασπη! Βουλιαζε δεν ειχε τιμονι παρα μονο με το γκαζι.
Φανταστειτε την αναβαση με τετοιες συνθηκες .Κριμα!Το χασαμε!
katsulas

Post by katsulas »

Billy, προσκυνώ ! ! ! Τελικά τρελή δουλειά το Mac ...

Απίστευτο video!!! Hollywoodιανό θα έλεγα ! ! ! Πολλά Μπράβο ! ! !
Image
Kritikos

Post by Kritikos »

Και απο τη μερια μας θα ειθελα να δωσο ενα μεγαλο πραβο στην ομαδαμου που με ανεχτικαν και τους ανεχτικα με οτι συμενει αυτο και ανεξαρτι του αποτελεσματος αξιζουν ενα μεζαλο μπαβρο αλλα το πιω μεγαλο απο αυτα στο φιλο μου και συνοδειγο μου που τωσα χρονια μαζι εχουμε περαση πολλα !!!!!!!!! :roll: :roll: :roll: ! Ενα μεγαλο ευχαριστο στον Χριστο τον Γιασιμακο για οσα εκαμε για μας :oops: το συνεργιο ματρακα και τον φιλο τον Σπυρο και τον Διαμντη
για την αυτμοσφερα που μας προσεφεραν μετα το περασμα της ειδικης :lol: :lol:
Τωρα κατα του αγωνα ΠΡΑΒΩ ΡΕ ΠΕΔΙΑ ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΤΕ ΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΕΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟΜΑΣ ΤΟ ΠΑΝΟ!!!!!!!!!!!Και να μας μας πουν αυτη που περνουσαν της πλαγειες πως εκανε η καρδουλατους :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Πανο εκεινο το εικοπεδακη σε παρακαλω να μου στειλης τους τυτλους φιλε μου :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: κειτα μην το χασουμε..Νασται ολοι καλλα
ΜΠΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΙΟ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΒΓΕΝΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ
Κυριοι αρχοντες του αγωνα, εμεις θελουμε να εφαρμοζετε ο κανονισμος και οχι την κριση του καθενος ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :twisted: :twisted: :twisted:
panos110

Post by panos110 »

Kritikos wrote:Και απο τη μερια μας θα ειθελα να δωσο ενα μεγαλο πραβο στην ομαδαμου που με ανεχτικαν και τους ανεχτικα με οτι συμενει αυτο και ανεξαρτι του αποτελεσματος αξιζουν ενα μεζαλο μπαβρο αλλα το πιω μεγαλο απο αυτα στο φιλο μου και συνοδειγο μου που τωσα χρονια μαζι εχουμε περαση πολλα !!!!!!!!! :roll: :roll: :roll: ! Ενα μεγαλο ευχαριστο στον Χριστο τον Γιασιμακο για οσα εκαμε για μας :oops: το συνεργιο ματρακα και τον φιλο τον Σπυρο και τον Διαμντη
για την αυτμοσφερα που μας προσεφεραν μετα το περασμα της ειδικης :lol: :lol:
Τωρα κατα του αγωνα ΠΡΑΒΩ ΡΕ ΠΕΔΙΑ ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΤΕ ΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΕΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟΜΑΣ ΤΟ ΠΑΝΟ!!!!!!!!!!!Και να μας μας πουν αυτη που περνουσαν της πλαγειες πως εκανε η καρδουλατους :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Πανο εκεινο το εικοπεδακη σε παρακαλω να μου στειλης τους τυτλους φιλε μου :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: κειτα μην το χασουμε..Νασται ολοι καλλα
ΜΠΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΙΟ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΒΓΕΝΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ
Κυριοι αρχοντες του αγωνα, εμεις θελουμε να εφαρμοζετε ο κανονισμος και οχι την κριση του καθενος ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :twisted: :twisted: :twisted:
Το οικοπεδακι ειναι δικο σου μην ανησυχεις!
Σ εχω βγαλει 4 φωτο καρε καρε για να σιγουρεψουμε τους τιτλους ιδιοκτησιας! :lol: :lol: :lol:
Ευχαριστουμε που ηρθατε.
Δηλωσε με συμμετοχη στον αγωνα σου κι ελπιζω ν ακολουθησουν κι αλλοι απο την ΑΟΕ4χ4
jeremi

Post by jeremi »

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την οργάνωση του αγώνα και ιδιαίτερα τον Πάνο για την ψυχοθεραπεία που κόπιασαν για να μας προσφέρουν. Ανακαλύψαμε οτι εκει στην Εύβοια κατοικουν κάτι τρελοί LAND ROVERAKIDES που δεν την παλεύουν καθόλου και χώνονται μέσα στους κόλπους του βουνού συνέχεια!!!
Για μενα κάθε συμμετεχοντας βγαινει νικητης οταν τερματιζει εναν τετοιο αγωνα.
Το καθε πληρωμα μας εντυπωσιασε για δικους του λογους!
Χαρηκαμε που παρεβρεθηκαμε σε μια ακομη συναντηση των HARD CORE OFFROADERS της Ελλάδος!!
Η πρωτη μερα ηταν δυσκολη και μας θυμησε τον Εβρο, η δευτερη με εναλλαγη πατημενων κομματιων οπου κινηθηκαμε σε ρυθμους χωματινου RALLYE και TRAILISTIKA κομματια με δυσκολία!
Η SUPER SPECIAL STAGE ηταν το κερασακι στην τουρτα οπου δεσαμε 3 φορες για να περασουμε!
Θερμες ευχαριστιες στο ζευγαρι μας Γίωργο - Στράτο που τα εδωσαν ολα στις δυσκολες ειδικες! Παιδια χαιρομαστε πολυ για τη γνωριμία και επιφυλασομαστε για το μέλλον!!!
karman

Post by karman »

Κάλιο αργά παρά ποτέ. Καλησπέρα και από μένα , η σειρά μου να πω ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ στους διοργανωτές για των αγώνα που μας προσέφεραν και φρόντισαν να των απολαύσουμε όσων το δυνατόν περισσότερο.
Φοβερές διαδρομές, φοβερά τοπία ,φοβερός αγώνας μα πάνω από όλα φοβερή παρέα από όλα τα παιδιά που ήταν εκεί και που γνώρισα. Ελπίζω να μπορέσουμε να τα λεμέ για αρκετά χρόνια ακόμα.

Υγ. Λεβέντες ατοίμαστε αρκετά κιλά ρακί , ο Δεκέμβριος είναι κοντά.
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Η superstage απο την Onboard camera του General Lee !
by superspy
lr90

Post by lr90 »

Ενα μεγαλο μπραβο και απο εμας στο Κουμπαρακι και σε ολοι την ομαδα της Α.Ο.Ε για τον ωραιο αγωνα που μας χαρισαν.Κουμπαρακι μας εδιξες οτι εκτος απο πολυ καλος οδηγος που εισαι,εισαι και πολυ ικανος στο να οργανωνεις αγωνες.Τωρα σηρα να ευχαριστησω εχει ο συνοδηγος μου που ηταν αψογος σε ολο τον αγωνα και τον ευχαριστω για αυτο και ευχομαι να τον εχω παντα δυπλαμου.Το δευτερο αυτοκινητο της ομαδας τον Αντρεα και Κωστα παρ'ολο που τους ταλαιπωρησε το land δεν το εβαλαν κατω, τρωγοντας αμετρητες ωρες στο συνεργειο για να το ετοιμασουν για την επωμενη μερα αλλα αυτο δεν μας εκανε την χαρη.Μακρημαλη θα στρωση :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Βαγγελης Κουζουκας
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”