Γιωργη τον περιμενω τον αγωνα σου!Kritikos wrote:Με αλλα λογια να αγαπιομαστε Πανο αυτος ο απολογισμος σου δεν μου αρεσει και η καρφωτη στο τελος μου μιριζη μπαρουτι αλλα δεν πειραζει.Το νουσου γιατι εχεις ενα χωρο να χωρεψης προτου τελειωση ηχρονια![]()
Αρη βλεπω οτι εισε πεπισμενος το τη θα παθεις και μαζεβεις υλικο, φιλε μου,!!!!!!!!!!!!!!! ελα κοντα μου. αυριο ειναι η κρισημη μερα αν πετυχει η μεταγραφη θα ξερουμε το βραδυ και μετα ερε πιως μας πιανη
![]()
![]()
![]()
![]()
Μανωλη θα φαει μιγα συδερο και η εβια ατσαλη
![]()
![]()
![]()
Ειμαι πολυ καλα προπονημενος και ο συνοδηγος μου το ιδιο!
Εχουμε τρεξει 5 φορες το evia trophy

team xtrackmbarlos wrote:meiname ligoi alla maximoi oloi mas krima pou merikoi den mpouroun na ert8oun kai t8a xasoun ayton ton fobero agona
xerw oti eprepe na eimaste toulaxiston aloi tosoi alla ayti gamimeni krisi telika epexe to rolo tis kai pali krima
gia ola ta pliromata akoma sas lew oti den exete parei xampari ti diadromes exei bgalei ayto to trelo paidi pou legete panos makrinos
sas lew loipon oti ama brexei ston agona yparxei periptosi na termatizoume kai bradi
giauto etimasteite kai min to parete katolou sto kalamouri eipame einai antrikos agonas kai opws leei kai enas filos opoios fobate pefti kai koimate
poli kalisperas kirioi kai kiries mou
Το οτι ειστε λιγοι και καλοι εκτος απο τα οικονομικα μας που ειναι οριακα,εχει κι ενα καλο.
Θα ξεκινησετε πιο αραια,αναλογως των συμμετοχων ωστε να ελαχιστοποιησουμε τους νεκρους χρονους μεσα στο βουνο.
Βεβαια ο Αρης μου δηλωσε οτι στις φλαταδουρες με τον Νταη θα πιασει τους προπορευομενους οση κι αν ειναι η διαφορα,οποτε το νου σας στους καθρεπτες και τ αυτια σας ανοιχτα για κορνες!