Evia trophy AOE 19.20,21 Οκτωβριου 2012

eangelou

Re: Evia trophy AOE 19.20,21 Οκτωβριου 2012

Post by eangelou »

Η αφίσα του αγώνα με τους χορηγούς
τους ευχαριστούμε όλους :D :D :D
Attachments
evia_trophy.JPG
evia_trophy.JPG (115.43 KiB) Viewed 3186 times
panos110

Post by panos110 »

Η αφισα μιλαει απο μονη της για τη δυσκολη φαση που δυανυουν οι αγωνες,λογω της ευρυτερης οικονομικης κρισης.
Λιγοι χορηγοι για εναν αγωνα που ειναι δυσκολο να στηθει και απαιτει αρκετα χρηματα εκτος των αλλων.
Σαν ΑΟΕ4χ4 ευχαριστουμε ιδιαιτερα τους επαγγελματιες που στηριξαν στην προσπαθεια μας,οχι μονο να διοργανωσουμε εναν αγωνα,αλλα να σας φτιαξουμε τη διαθεση,να ξεχαστειτε κι εσεις κι εμεις εστω για τρεις μερες,να μην ανοιξουμε τηλεοραση και χαλαστουμε, ν απολαυσουμε τα βουνα μας,να βρεθουμε μ αυτην την ευκαιρια, η γνωστη παρεα και νεοι φιλοι απ ολη την Ελλαδα.
Μην ξεχνατε ολοι σας να στηριξετε με τον τροπο σας αυτους που μας βοηθησαν .
Kritikos

Post by Kritikos »

GENERAL LEE wrote:
Kritikos wrote:
GENERAL LEE wrote: Μαλον αλες ειναι η βιολες και αλο η καργ---- κοτες πα.απα.απ πα εχε κατανου οτι εχω αλοι μια στροκερ
στο γκαραζ και περιμενη 8-) οπως ο καρολ με τον μεγκερι :lol: :lol: :lol: :lol: να τη χρονισης καλα την παπια να μη μπερδεβη η ρημαδα :o :o :o :o Χριστο βαλτου λιγοι ποτασα μπας και παρει τα πανω του το κακομηρο, αλλα η παριμια λεοι ,τον αραπη και αν τον πλυνης το σαπουνη μονο χανεις Αρη για σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Παντως ... wrangler ... me stroker και κιτρινα φτερακια ... Οκτωμβριο στην Ευβοια ... δεν θυμαμαι να χω ξαναgamisi ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μεγαλη μπουκια να τρως μικρες κουβεντες να λες γιατι στο τελος τελος θα κλαις...Κοκκινης με ολο το σεβασμο στον τερματσμο οπιως ειναι πισω θα φιληση τα πιοδια του αλου αλλα κολπα μαγκα μου. Να δουμε θα τα δεις τα φτερακια πορτττοκκκαλοπαπια :P :P
οσο για το αλο------- δεν θελω γιατι τωρα που γερασα μπορει και να μαρεσει!!!!!!!!!!!!!!!
toro

Post by toro »

[quote="GENERAL LEE"]Ορε γλέντια !........... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ..Εχω δει και εχω δει ..........ηττοπαθη αλλα να βγαζεις πριν τρεξουμε πρωτο τον.....ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟ, (πορτοκαλι δεν ειπες????) ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Μη ξαναμιλας για......χρωματα,, ...γαμω το φελεκι μου ΓΑΜΩ!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Καλα ντε ...πορτοκαλι με 01 στις πορτες ! 8-) 8-) 8-) :lol: :lol: :lol:

Κυριοι ναι ! εχουμε στοιχημα ! ο πισω φιλαει τα ποδια του μπροστα !!! :lol: :lol: :lol:
Μανωλη (toro) 17 μερουλες εμειναν απο σημερα δεν πλενεις ποδια και δεν κοβεις νυχια ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ ! ααααχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαα
kwstas1234

Post by kwstas1234 »

οι αθηναιικες ομαδεςδουλευουν πυρετωδος για να
ετοιμασουν τα αυτοκινητατους
εχουν πεση και τα πρωτα στοιχηματα
μιλαμε για πολλα ευρω
τα ποιο πολλα λεφτα τα πονταρουν σε μια πορτοκαλη
πεταλουδιτσα
αντε καλο αγωνα να εχουμε και να κερδισει ο
καλυτερος δηλ΄΄πεταλουδιτσα
ειναι πολλα τα λεφτα αρη
katsulas

Post by katsulas »

Ε, ρε οι πεταλουδίτσες ! ! ! :lol: :lol:
Image
κυριακος αθανασιου

Post by κυριακος αθανασιου »

ζητειται ζευγαρι για τον αγωνα ....
αν υπαρχει καποιος που θελει να τρεξει και δεν εχει 2 αμαξι ας επικοινωνησει μαζι μου!!!ειναι κριμα μετα απο τοση προετοιμασια να χασουμε τον αγωνα... :( :( :(
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
geo

Post by geo »

aggelou, για ριξε τις συμετοχες να δουμε τι απεμεινε
delis

Post by delis »

katsoula ase tis malakies kai trexe ton agona
einai ayto pou perimenes toso kairo ta einai mefali empireia gia esena kai oti kai na pateis sta arxidia sou
afou etsi kai aliws ta to ftiaxeis meta ta sou ferw konta kai duo diaforika mpros pisw na tous exeis rezerva gia na min xeneroseis kai ama goustareis spastous kiolas egw eimai edw loipon mexri na xanampw telw na dw to onoma sou stis simetoxes telos den to sizitaw katolou kalimera
VALAWRAS
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”