CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Φωτης ranger

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by Φωτης ranger »

καλησπερα!!!!!!!!!!

ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΛΗ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :shock: :shock: :shock:

ΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ Η ΓΚΛΑΒΑ ΣΑΣ :?: :?: :?: :?: :roll: :roll:
KAGOURES 4X4 CLUB

||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||
||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / TOYOTA / \ ||
||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ V6\ / \ / ||
antonisxj

Post by antonisxj »

ρε κωλόπαιδα
με έχετε ξεφτιλίσει πιά...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:
:|
if it doesn't break, fix it until it does
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

comanche wrote:Επειδή όμως η γαμημένη μοναξιά θα τον έτρωγε γιατί είχε ξεχάσει και τις βελόνες που έπλεκε το ΛΑΣΤΙΧΟΣΩΒΡΑΚΟ του ΚΑΓΚΟΥΡΑ, ζητάει προσωπική χάρη από τον δεσμοφύλακα και του φέρνουν στο ίδιο κελί τον Δον και τον Γιατρό που έχουνε φάει ισόβια και αυτοί.Ετσι βρίσκονται στο ίδιο κελί και συζητάνε για το πώς θα περάσουν τον καιρό τους στη στενή.

Γιατρός:Εγώ έχω φέρει μαζί μου το γιογιό μου θα παίζω λίγο με αυτό θα περνάει ο καιρός.

Δον:Τι μας λες ρε παπάρα (κλασσική προσφώνηση κάγκουρα), με ένα πραγματάκι που πηγαίνει πάνω κάτω θα περάσεις όλη σου τη ζωή; εγώ έχω φέρει μαζί μια μίνι τραπουλίτσα (με ξέκωλα από τη μία πλευρά ), θα παίζουμε καμμιά πρεφούλα ή ότι άλλο γουστάρετε και έτσι θα τη βγάλουμε.

Αρχί: Καλά ρε πάτε καλά και οι δύο; Θα βγάλετε μια ζωή παίζοντας χαρτιά και γιογιό;

Γιατρός και Δον: Γιατί ρε Αρχί, του λένε οι κάγκουρες εσύ πώς θα τη βγάλεις;

Αρχί: Εγώ ρε έχω φέρει μαζί μου μια κούτα ταμπόν.

Γιατρός:Και τι θα το κάνεις ρε μεγάλε το ταμπόν εδώ μέσα;

Αρχί:Τι θα το κάνω; Να ρε παπάρες διαβάστε εδώ και τους δείχνει τις οδηγίες... Μ αυτό μπορείς να κάνεις κολύμβηση, ιππασία, ορειβασία και ότι άλλο γουστάρεις...
:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
antonisxj

Post by antonisxj »

St. Tselios wrote: Βασιλιας: Παρακαλω,σας πηρα για να μαθω ποσα ατομα δεχεστε? :D
Μπατσος:Δεν σας καταλαβαινω κυριε? :shock:
Βασιλιας:Απο πληροτητα λεω.........πως παμε?
......................
comanche wrote: Γιατρός:Εγώ έχω φέρει μαζί μου το γιογιό μου θα παίζω λίγο με αυτό θα περνάει ο καιρός.

Δον:Τι μας λες ρε παπάρα (κλασσική προσφώνηση κάγκουρα), με ένα πραγματάκι που πηγαίνει πάνω κάτω θα περάσεις όλη σου τη ζωή; εγώ έχω φέρει μαζί μια μίνι τραπουλίτσα (με ξέκωλα από τη μία πλευρά ), θα παίζουμε καμμιά πρεφούλα ή ότι άλλο γουστάρετε και έτσι θα τη βγάλουμε.

Αρχί: Καλά ρε πάτε καλά και οι δύο; Θα βγάλετε μια ζωή παίζοντας χαρτιά και γιογιό;

..........................................
ρε πούστηδει....
εκύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι ρε?....
if it doesn't break, fix it until it does
georgexj

Post by georgexj »

comanche wrote:Επειδή όμως η γαμημένη μοναξιά θα τον έτρωγε γιατί είχε ξεχάσει και τις βελόνες που έπλεκε το ΛΑΣΤΙΧΟΣΩΒΡΑΚΟ του ΚΑΓΚΟΥΡΑ, ζητάει προσωπική χάρη από τον δεσμοφύλακα και του φέρνουν στο ίδιο κελί τον Δον και τον Γιατρό που έχουνε φάει ισόβια και αυτοί.Ετσι βρίσκονται στο ίδιο κελί και συζητάνε για το πώς θα περάσουν τον καιρό τους στη στενή.

Γιατρός:Εγώ έχω φέρει μαζί μου το γιογιό μου θα παίζω λίγο με αυτό θα περνάει ο καιρός.

Γιατρός και Δον: Γιατί ρε Αρχί, του λένε οι κάγκουρες εσύ πώς θα τη βγάλεις;

Αρχί: Εγώ ρε έχω φέρει μαζί μου μια κούτα ταμπόν.

Γιατρός:Και τι θα το κάνεις ρε μεγάλε το ταμπόν εδώ μέσα;

Αρχί:Τι θα το κάνω; Να ρε παπάρες διαβάστε εδώ και τους δείχνει τις οδηγίες... Μ αυτό μπορείς να κάνεις κολύμβηση, ιππασία, ορειβασία και ότι άλλο γουστάρεις...

σου ποσταρω ενα ανεκδοτακι εδω περα γιατι εχεις γαμηθει με το λαστιχοσωβρακο!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Λέει ένας οικοδόμος σε ένα συναδελφό του.

- Ξέρεις τι θέλω πολύ αυτή τη στιγμή ρε φίλε;
- Τι θες;
- Να πάω σπίτι και να βγάλω το στρινγκ της γυναίκας μου.
- Τόσο φουντωμένος είσαι ρε φίλε;
- Όχι αλλά με κόβει ρε γαμώτο.
ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ

Post by ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ »

ΠΟΛΥ ΚΑΨΙΜΟΟΟΟΟΟ!!!!!
Ο Θεος να με φυλαει απο τους φιλους
γιατι τους εχθρους μου τους γνωριζω.

http://www.4x4brasil.com.br/forum/mitsu ... -lift.html
comanche

Post by comanche »

Παπάρα Δον...

α)το στρινγκ δεν είναι ΣΩΒΡΑΚΟ..

β)το λαστιχάκι του δεν είναι ΛΑΣΤΙΧΟ (η παροιμία που λέει ότι από το πολύ το βάρα-βάρα τον έχεις κάνει λάστιχο """υποδηλώνει άντρα που τον έχει καλοδουλέψει"" πως θα ακουγόταν αν έλεγε τον έχεις κάνει ΛΑΣΤΙΧΑΚΙ ή ΚΟΡΔΟΝΑΚΙ?

γ)ο transexual οικοδόμος που είμαι σίγουρος ότι είναι φίλη σου (δε μπορεί..σε κάποιο κωλόμπαρο μετά από 2 μπουκάλια ανόθευτο chivas θα ξύπνησες και όταν είδες ότι έλειπε από το κρεββάτι το ""γκομενάκι"' που είχες καβατζώσει και ψάχνοντάς το είδες το καπάκι της λεκάνης σηκωμένο και τα ξυριστικά με το after shave στο νεροχύτη άρχισες να αισθάνεσαι ότι απαντήθηκαν οι απορίες σου για την μεγάλη κλειτορίδας της) :D :D :D :D :D ....

επανέρχομαι στον οικοδόμο...είμαι σίγουρος ότι η αριστερή του συνείδηση τον έπρωξε να χρησιμοποιήσει το εν λόγω αντικείμενο συμπάσχοντας έτσι με την συμπαθή τάξη των ξέκωλων που υποφέρουν για εμάς και εμείς δεν τους το αναγνωρίζουμε....
ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ

Post by ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ »

comanche wrote:Παπάρα Δον...

α)το στρινγκ δεν είναι ΣΩΒΡΑΚΟ..

β)το λαστιχάκι του δεν είναι ΛΑΣΤΙΧΟ (η παροιμία που λέει ότι από το πολύ το βάρα-βάρα τον έχεις κάνει λάστιχο """υποδηλώνει άντρα που τον έχει καλοδουλέψει"" πως θα ακουγόταν αν έλεγε τον έχεις κάνει ΛΑΣΤΙΧΑΚΙ ή ΚΟΡΔΟΝΑΚΙ?

γ)ο transexual οικοδόμος που είμαι σίγουρος ότι είναι φίλη σου (δε μπορεί..σε κάποιο κωλόμπαρο μετά από 2 μπουκάλια ανόθευτο chivas θα ξύπνησες και όταν είδες ότι έλειπε από το κρεββάτι το ""γκομενάκι"' που είχες καβατζώσει και ψάχνοντάς το είδες το καπάκι της λεκάνης σηκωμένο και τα ξυριστικά με το after shave στο νεροχύτη άρχισες να αισθάνεσαι ότι απαντήθηκαν οι απορίες σου για την μεγάλη κλειτορίδας της) :D :D :D :D :D ....

επανέρχομαι στον οικοδόμο...είμαι σίγουρος ότι η αριστερή του συνείδηση τον έπρωξε να χρησιμοποιήσει το εν λόγω αντικείμενο συμπάσχοντας έτσι με την συμπαθή τάξη των ξέκωλων που υποφέρουν για εμάς και εμείς δεν τους το αναγνωρίζουμε....
Ρε πούστη μου!!!Δεν μπορεί!!!!Ένα....ΕΝΑ χάπι θα σου περισσεύει!!!!Στείλε να χαρούμε και εμείς!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ο Θεος να με φυλαει απο τους φιλους
γιατι τους εχθρους μου τους γνωριζω.

http://www.4x4brasil.com.br/forum/mitsu ... -lift.html
Φωτης ranger

Post by Φωτης ranger »

για λιγα το λογια σας με τους οικοδομους ρε!!!!!!!!!!!!

αντε μην αγριεψω και σαν κοπανησω :!: :!: :!: :!:

και δεν μπορω εχω και χαρα σημερα!!!!!!!!!

αγροτης τελος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
KAGOURES 4X4 CLUB

||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||
||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / TOYOTA / \ ||
||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ V6\ / \ / ||
lker

Post by lker »

Κάγκουρες κεντάτε!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εχω κλάσει στα γέλια :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Βασίλη ... θελω και γω ρε φιλο ... ετσι κάνουν οι σύντροφοι ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”