Εαν 'μπλεχτει' ο Βασηλιας στο προτζεκτ....κανονισε τη συναντηση για το '13....τον Νοεμβριοgeorgexj wrote:παμε τοτε!!!οτι πεις βασιλια μου!!στις διαταγες σας!!ΟΥΥΓΚ!!

Εαν 'μπλεχτει' ο Βασηλιας στο προτζεκτ....κανονισε τη συναντηση για το '13....τον Νοεμβριοgeorgexj wrote:παμε τοτε!!!οτι πεις βασιλια μου!!στις διαταγες σας!!ΟΥΥΓΚ!!
οκ. ρε Ντόν - Ντόν.georgexj wrote:παμε τοτε!!!οτι πεις βασιλια μου!!στις διαταγες σας!!ΟΥΥΓΚ!!
όχι φίλεYJ ''The Doctor'' wrote:Εαν 'μπλεχτει' ο Βασηλιας στο προτζεκτ....κανονισε τη συναντηση για το '13....τον Νοεμβριοgeorgexj wrote:παμε τοτε!!!οτι πεις βασιλια μου!!στις διαταγες σας!!ΟΥΥΓΚ!!
γι'αυτό μ'αρέσεις....georgexj wrote:ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ Κ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ.Κ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΙ.NO PROBLEM!!
ΚΟΥΦΑΛΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΕ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΓΡΙΑ ΑΛΛΑΞΕ ΧΕΡΙΑ, ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΦΗΒΕΙΑ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑgeorgexj wrote:ετσι κ για την ιστορια γιατι μερικα πραγματα φτιαχτηκανε για να ζουνε μεγαλες στιγμες!!!
το πρωην αυτοκινητο μου η λεγομενη γρια αυτο το καλοκαιρι παραθεριζει στην μυκονο κ μια διασημη κοπελα το επελεξε για να παει νυφη στην εκκλησια!!!
http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/2 ... sti-mykono
δειτε τις φωτο!!!