GENERAL LEE wrote:Να σε δωκω δυο ευρω να με δωκεις μια γουρουνα ?![]()
![]()
..................................................................................................................................................................GENERAL LEE wrote:Να σε δωκω δυο ευρω να με δωκεις μια γουρουνα ?![]()
![]()
toro wrote:..................................................................................................................................................................GENERAL LEE wrote:Να σε δωκω δυο ευρω να με δωκεις μια γουρουνα ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..Εγω δινω τρια για μια....ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΑ!!!!!!! Δεν ξερω ο αλλος...........ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ τι δινει για.........ΜΠΥΡΕΣ!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
................................................ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΒΑΛΕς?????GENERAL LEE wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παλιόγερα ...θέλει δόντια η γουρνοπούλα !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.......Oxi γιατι μολις το.....ΕΒΑΨΑ!!!!!!GENERAL LEE wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εχω μεγαλη εμπνευση αποψε ...πρεπει να με επιρεαζει η ζεστη δεν δικαιολογητε![]()
![]()
![]()
Λοιπων άκου ...
Θα μπουμε μαζι στο εμποδιο , οπως στις super ειδικες στα Trophy , BENTOYZA ! Εμπρος εσυ πισω εγω ! Αν ομως σε φτασω !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εχασες μια πισω πορτα !!!!![]()
![]()
Πάει ???
toro wrote:.......Oxi γιατι μολις το.....ΕΒΑΨΑ!!!!!!GENERAL LEE wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εχω μεγαλη εμπνευση αποψε ...πρεπει να με επιρεαζει η ζεστη δεν δικαιολογητε![]()
![]()
![]()
Λοιπων άκου ...
Θα μπουμε μαζι στο εμποδιο , οπως στις super ειδικες στα Trophy , BENTOYZA ! Εμπρος εσυ πισω εγω ! Αν ομως σε φτασω !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εχασες μια πισω πορτα !!!!![]()
![]()
Πάει ???
![]()
![]()
![]()