Φιλικό Trial , 29.7.2012 , Χαλκιδα

GENERAL LEE

Re: Φιλικό Trial , 29.7.2012 , Χαλκιδα

Post by GENERAL LEE »

Να σε δωκω δυο ευρω να με δωκεις μια γουρουνα ? :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

GENERAL LEE wrote:Να σε δωκω δυο ευρω να με δωκεις μια γουρουνα ? :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
toro

Post by toro »

GENERAL LEE wrote:Να σε δωκω δυο ευρω να με δωκεις μια γουρουνα ? :lol: :lol: :lol:
.................................................................................................................................................................. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ..Εγω δινω τρια για μια....ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΑ!!!!!!! Δεν ξερω ο αλλος...........ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ τι δινει για.........ΜΠΥΡΕΣ!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
panos110

Post by panos110 »

toro wrote:
.................................................................................................................................................................. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ..Εγω δινω τρια για μια....ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΑ!!!!!!! Δεν ξερω ο αλλος...........ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ τι δινει για.........ΜΠΥΡΕΣ!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ο Νταης το πιασε το νοημα και μπηκε κατευθειαν στο ψητο!!! :lol: :lol: :lol:
Μηπως να βαλουμε λαχειοφορο ενα γουρουνοπουλο??????
Βλεπω πιο πολυ ενδιαφερον!!! :lol:
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Παλιόγερα ...θέλει δόντια η γουρνοπούλα ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
toro

Post by toro »

GENERAL LEE wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Παλιόγερα ...θέλει δόντια η γουρνοπούλα ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
................................................ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΒΑΛΕς????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ξυνεσε στη γκλιτσα του.......τσοπανη????? Δον,,, ΑΠΑΝΤΗΣΕ!!!!!! :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εχω μεγαλη εμπνευση αποψε ...πρεπει να με επιρεαζει η ζεστη δεν δικαιολογητε :lol: :lol: :lol:

Λοιπων άκου ...
Θα μπουμε μαζι στο εμποδιο , οπως στις super ειδικες στα Trophy , BENTOYZA ! Εμπρος εσυ πισω εγω ! Αν ομως σε φτασω !!!! :lol: :lol: :lol: 8-) 8-) 8-) 8-)
εχασες μια πισω πορτα !!!! :lol: :lol: :lol: Πάει ???
toro

Post by toro »

GENERAL LEE wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εχω μεγαλη εμπνευση αποψε ...πρεπει να με επιρεαζει η ζεστη δεν δικαιολογητε :lol: :lol: :lol:

Λοιπων άκου ...
Θα μπουμε μαζι στο εμποδιο , οπως στις super ειδικες στα Trophy , BENTOYZA ! Εμπρος εσυ πισω εγω ! Αν ομως σε φτασω !!!! :lol: :lol: :lol: 8-) 8-) 8-) 8-)
.......Oxi γιατι μολις το.....ΕΒΑΨΑ!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

toro wrote:
GENERAL LEE wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Λοιπων άκου ...
.......Oxi γιατι μολις το.....ΕΒΑΨΑ!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Έλα μωρέ τί έγινε?
Αφού έτσι και αλλιώς θα το ξαναβάψεις σε ένα μήνα! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Καλα σου λεει βρε ....
Επι τη ευκαιρια gamato το καινουργιο χρωμα !!!! :D :D :D

εδω τον απειλουσα οτι θα αφησω τον ιμαντα ! χαχαχχααα
Attachments
DSC_0309.JPG
DSC_0309.JPG (351.06 KiB) Viewed 3037 times
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”