Φιλικό Trial , 29.7.2012 , Χαλκιδα
Re: Φιλικό Trial , 29.7.2012 , Χαλκιδα
Ούτε εγω έχω λεφτά για πόρτες....

- friar
Ρίχτε μια ματιά και σε αυτό,
viewtopic.php?f=31&t=4561
κουράστηκα να το γράψω, τουλάχιστον κοιτάχτε το.
καλό αγώνα.
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
Φτωχαδάκι και εσύ ε?georgexj wrote:Ούτε εγω έχω λεφτά για πόρτες....![]()
![]()
Όσο για τα υπόλοιπα friar θα συμφωνίσω απόλοιτα μαζι σου.
Καλη διασκεδαση παιδια...καλα να περασετε και κανονιστε να δουμε φωτο!!!!!
Ευχαριστουμε πολυ φιλε!quinda wrote:Καλη διασκεδαση παιδια...καλα να περασετε και κανονιστε να δουμε φωτο!!!!!
-
sami odysseas
καλιμερα και καλι επιτηχια σε ολου...

-
GENERAL LEE
Ρε καλοπαιδα .... Κ3 ντεν εκει ? Λέμε με τον παλιόγερα να σας επισκεφτούμε και αμα κάτσει να παλέψουμε και με κάνα πασαλάκι ... Τρεχουμε και Κ2 αμα λαχει αλλα δεν θα ειναι δικαιο για τους υπολοιπους .... και ως γνωστόν εμεις εκκλησίες δεν κλέβουμε ! χαχαχααα
Αμα ντεν εκει , τρεχουμε Κ2 χωρις να μετραμε στον ανταγωνισμό ( λεω γω τωρα ) αλλα θελωμε και τα αναμνηστικά μας στο τέλος για το σκρήνιο ! χαχαχαα
Καλό αγώνα να έχετε παιδιά και κατα πάσα πιθανότητα θα είμαστε κι εμείς εκεί !

Αμα ντεν εκει , τρεχουμε Κ2 χωρις να μετραμε στον ανταγωνισμό ( λεω γω τωρα ) αλλα θελωμε και τα αναμνηστικά μας στο τέλος για το σκρήνιο ! χαχαχαα
Θα χαρούμε να σας δούμε !
και μην τον πολυτσιγκλάτε τον Πάνο , γιατι ειναι ικανός να στησει ενα μινι wild terrain εκεί....

και μην τον πολυτσιγκλάτε τον Πάνο , γιατι ειναι ικανός να στησει ενα μινι wild terrain εκεί....
Να ερθετε για να δουν οι νεοτεροι πως μπορει να μεταλλαχτει ενα σαμουραι που το 2008 ετρεχε με σουστεςGENERAL LEE wrote:Ρε καλοπαιδα .... Κ3 ντεν εκει ? Λέμε με τον παλιόγερα να σας επισκεφτούμε και αμα κάτσει να παλέψουμε και με κάνα πασαλάκι ... Τρεχουμε και Κ2 αμα λαχει αλλα δεν θα ειναι δικαιο για τους υπολοιπους .... και ως γνωστόν εμεις εκκλησίες δεν κλέβουμε ! χαχαχααα![]()
![]()
![]()
Αμα ντεν εκει , τρεχουμε Κ2 χωρις να μετραμε στον ανταγωνισμό ( λεω γω τωρα ) αλλα θελωμε και τα αναμνηστικά μας στο τέλος για το σκρήνιο ! χαχαχαα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και τι μπορει να κανει ενα τζιπ που μοιαζει με του <<κολωνακιου>> στα καταληλα χερια...
Και μην ξεχασατε τη λαχειοφορο! Μπορει να φυγετε με παπι δινοντας ενα ευρω!!!