...ωχ τι συνεβη ρε παιδια η...πρωιμη ανασταση του ΓΑΡΔΟΥΜΠΟΚΤΟΝΟΥ ΜΕΡΚΕΛΟΛΑΤΡΗ εκ κομοτηνης ;Τι επαθες βρε λελο κουκλεντέλο κι εβγαλες τοσο πύον μύξα και χολή ξαφνικά;σου είπε κανείς οτι δεν ανεβαίνουμε στον αγώνα γιατί μας λείπουν τα μπικικίνια (κοινώς τα ευρά)τι θες τώρα να ανέβω πάνω και ν αγοράσω με κανα δυό ζουμερά πενηντάευρα κι εσένα και την μπατακοεπιχείρηση σου και το κοτέτσι-σιδηρουργείο με ρόδες που ολο για μακρυματα και βελτιώσεις ακούμε και σε αγώνα ακόμα δεν το είδαμε που μόνο σε πόστερ και φωτό στο καμπινέ σου τόχεις κορνιζαρισμένο για "διευκόλυνση"διούρησης και τσίρλας προφανώς;αφού θες τόσο πολύ να μοιάσει στις διαστάσεις και στην αξιοπιστία (μια κι ολο το κόβεις και το ράβεις )σε ενα κανονικοJEEP πούλα το κι αυτό και την βίλα σου μαζι κι ισως μπορέσεις να βρεις κανένα καλό μαμα CHEROKEE απ τον γενικό τοπικό λαθρέμπορο της περιοχής σας (...αυτόν ντε που φέρνει μπουγάτσες σε κάθε αγώνα)μπας και τερματίσεις και κανενα trophy εκτος καρότσας οδικής βοήθειας!mbg wrote:
Μεχρι τωρα ησουν μονο ασχημος. Τωρα εισαι και ΦΤΩΧΟΣ. Ουτε για ΓΚΕΙ δεν κανεις. Στο χωριο μου σας λενε σκατοπουστες. Οταν αποκτησεις τα δικα μου τα πλουτη την ομορφια και πανω απ ολα πανω απ ολα ξαναλεω ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ισως ξαναασχοληθω με σενα.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... vI6Am3Rb0s
Λες πολλα και κουραζεις τον κοσμο. Στειλε μου τη διευθυνση του μαραγκου που σου εφτιαξε τη βιτρινα για τα κυπελα αν ποτε παρω καμια κουπα να εχω κι εγω βιτριναJOSE wrote:...ωχ τι συνεβη ρε παιδια η...πρωιμη ανασταση του ΓΑΡΔΟΥΜΠΟΚΤΟΝΟΥ ΜΕΡΚΕΛΟΛΑΤΡΗ εκ κομοτηνης ;Τι επαθες βρε λελο κουκλεντέλο κι εβγαλες τοσο πύον μύξα και χολή ξαφνικά;σου είπε κανείς οτι δεν ανεβαίνουμε στον αγώνα γιατί μας λείπουν τα μπικικίνια (κοινώς τα ευρά)τι θες τώρα να ανέβω πάνω και ν αγοράσω με κανα δυό ζουμερά πενηντάευρα κι εσένα και την μπατακοεπιχείρηση σου και το κοτέτσι-σιδηρουργείο με ρόδες που ολο για μακρυματα και βελτιώσεις ακούμε και σε αγώνα ακόμα δεν το είδαμε που μόνο σε πόστερ και φωτό στο καμπινέ σου τόχεις κορνιζαρισμένο για "διευκόλυνση"διούρησης και τσίρλας προφανώς;αφού θες τόσο πολύ να μοιάσει στις διαστάσεις και στην αξιοπιστία (μια κι ολο το κόβεις και το ράβεις )σε ενα κανονικοJEEP πούλα το κι αυτό και την βίλα σου μαζι κι ισως μπορέσεις να βρεις κανένα καλό μαμα CHEROKEE απ τον γενικό τοπικό λαθρέμπορο της περιοχής σας (...αυτόν ντε που φέρνει μπουγάτσες σε κάθε αγώνα)μπας και τερματίσεις και κανενα trophy εκτος καρότσας οδικής βοήθειας!mbg wrote:
Μεχρι τωρα ησουν μονο ασχημος. Τωρα εισαι και ΦΤΩΧΟΣ. Ουτε για ΓΚΕΙ δεν κανεις. Στο χωριο μου σας λενε σκατοπουστες. Οταν αποκτησεις τα δικα μου τα πλουτη την ομορφια και πανω απ ολα πανω απ ολα ξαναλεω ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ισως ξαναασχοληθω με σενα.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... vI6Am3Rb0s