Evros Adventure Trophy 2012

blacklimit_orest

Re: Evros Adventure Trophy 2012

Post by blacklimit_orest »

εαν ειναι τοτε να σταματησω να παρω ενα στο χερι....... :D :D :D :D
M. Dimitris Action4X4club
INDIANOS

Post by INDIANOS »

Εγω παντως το ειπα στον Ραπτη αφου δεν θα γινει hobby θα παμε για κριτες αλλα θελω καλο ποστο...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Οσο για τον χειλα......... :arrow: :arrow: :arrow: ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΓΚΙΟΛΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΜΑΡΙΟΣ ΛΑΣΚΟΣ
ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
panosd

Post by panosd »

Δημητρη μην ανησυχεις, θα φερω μαζι το μικρο μαγκαλακι, οποτε αστους να πανε οπου θελουν,

θα στησουμε κ εμεις το δικο μας. Εχω κ καλο τσιπουρο :lol: :lol: :lol: .

Μονο κριτες δεν θα ειμαστε ετσι οπως παει. Για πικ νικ μας βλεπω ολους. :D :D :D
xeilas

Post by xeilas »

Τόση προσφορά κριτών φέτος άμα κάνουμε μια λίστα θα βρούμε παραπάνω και από τις συμμετοχές
1.
2.
3.
4.

φέτος κάθε πλήρωμα θα κουβαλάει μαζί του και έναν κριτή ! :lol:
K.Stylianos Action4X4club
panosd

Post by panosd »

Λιστα κριτων :

1. indianos
2. panosd
3. blacklimit
4. xeilas
5.
INDIANOS

Post by INDIANOS »

[quote="xeilas"]Τόση προσφορά κριτών φέτος άμα κάνουμε μια λίστα θα βρούμε παραπάνω και από τις συμμετοχές
1.Κανατσιοπουλος
2.Θεοδοσιαδης
3.Λασκος
4.Δελδεβερης

Ελα τώρα που γυρίζει όλοι σε ένα σημείο και μόλις περάσει ο τελευταίος ξεκινάμε .......

φέτος κάθε πλήρωμα θα κουβαλάει μαζί του και έναν κριτή ! :lol:[/

Τελικά δεν θα φέρω το αμάξι φορτωμένο αλλα το τροχοσπιτο!!!
ΜΑΡΙΟΣ ΛΑΣΚΟΣ
ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
blacklimit_orest

Post by blacklimit_orest »

και κριτες και αγωνιζομενοι..... :lol: :lol: :lol: :lol:
M. Dimitris Action4X4club
INDIANOS

Post by INDIANOS »

viewtopic.php?f=8&t=1653&start=70

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Αν γίνουμε 4 παιζει να γινει η hobby??????????????????????????? :D :D :D
ΜΑΡΙΟΣ ΛΑΣΚΟΣ
ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
JOSE

Post by JOSE »

mbg wrote:

Μεχρι τωρα ησουν μονο ασχημος. Τωρα εισαι και ΦΤΩΧΟΣ. Ουτε για ΓΚΕΙ δεν κανεις. Στο χωριο μου σας λενε σκατοπουστες. Οταν αποκτησεις τα δικα μου τα πλουτη την ομορφια και πανω απ ολα πανω απ ολα ξαναλεω ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ισως ξαναασχοληθω με σενα.

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... vI6Am3Rb0s
...ωχ τι συνεβη ρε παιδια η...πρωιμη ανασταση του ΓΑΡΔΟΥΜΠΟΚΤΟΝΟΥ ΜΕΡΚΕΛΟΛΑΤΡΗ εκ κομοτηνης ;Τι επαθες βρε λελο κουκλεντέλο κι εβγαλες τοσο πύον μύξα και χολή ξαφνικά;σου είπε κανείς οτι δεν ανεβαίνουμε στον αγώνα γιατί μας λείπουν τα μπικικίνια (κοινώς τα ευρά)τι θες τώρα να ανέβω πάνω και ν αγοράσω με κανα δυό ζουμερά πενηντάευρα κι εσένα και την μπατακοεπιχείρηση σου και το κοτέτσι-σιδηρουργείο με ρόδες που ολο για μακρυματα και βελτιώσεις ακούμε και σε αγώνα ακόμα δεν το είδαμε που μόνο σε πόστερ και φωτό στο καμπινέ σου τόχεις κορνιζαρισμένο για "διευκόλυνση"διούρησης και τσίρλας προφανώς;αφού θες τόσο πολύ να μοιάσει στις διαστάσεις και στην αξιοπιστία (μια κι ολο το κόβεις και το ράβεις )σε ενα κανονικοJEEP πούλα το κι αυτό και την βίλα σου μαζι κι ισως μπορέσεις να βρεις κανένα καλό μαμα CHEROKEE απ τον γενικό τοπικό λαθρέμπορο της περιοχής σας (...αυτόν ντε που φέρνει μπουγάτσες σε κάθε αγώνα)μπας και τερματίσεις και κανενα trophy εκτος καρότσας οδικής βοήθειας!
mbg

Post by mbg »

JOSE wrote:
mbg wrote:

Μεχρι τωρα ησουν μονο ασχημος. Τωρα εισαι και ΦΤΩΧΟΣ. Ουτε για ΓΚΕΙ δεν κανεις. Στο χωριο μου σας λενε σκατοπουστες. Οταν αποκτησεις τα δικα μου τα πλουτη την ομορφια και πανω απ ολα πανω απ ολα ξαναλεω ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ισως ξαναασχοληθω με σενα.

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... vI6Am3Rb0s
...ωχ τι συνεβη ρε παιδια η...πρωιμη ανασταση του ΓΑΡΔΟΥΜΠΟΚΤΟΝΟΥ ΜΕΡΚΕΛΟΛΑΤΡΗ εκ κομοτηνης ;Τι επαθες βρε λελο κουκλεντέλο κι εβγαλες τοσο πύον μύξα και χολή ξαφνικά;σου είπε κανείς οτι δεν ανεβαίνουμε στον αγώνα γιατί μας λείπουν τα μπικικίνια (κοινώς τα ευρά)τι θες τώρα να ανέβω πάνω και ν αγοράσω με κανα δυό ζουμερά πενηντάευρα κι εσένα και την μπατακοεπιχείρηση σου και το κοτέτσι-σιδηρουργείο με ρόδες που ολο για μακρυματα και βελτιώσεις ακούμε και σε αγώνα ακόμα δεν το είδαμε που μόνο σε πόστερ και φωτό στο καμπινέ σου τόχεις κορνιζαρισμένο για "διευκόλυνση"διούρησης και τσίρλας προφανώς;αφού θες τόσο πολύ να μοιάσει στις διαστάσεις και στην αξιοπιστία (μια κι ολο το κόβεις και το ράβεις )σε ενα κανονικοJEEP πούλα το κι αυτό και την βίλα σου μαζι κι ισως μπορέσεις να βρεις κανένα καλό μαμα CHEROKEE απ τον γενικό τοπικό λαθρέμπορο της περιοχής σας (...αυτόν ντε που φέρνει μπουγάτσες σε κάθε αγώνα)μπας και τερματίσεις και κανενα trophy εκτος καρότσας οδικής βοήθειας!
Λες πολλα και κουραζεις τον κοσμο. Στειλε μου τη διευθυνση του μαραγκου που σου εφτιαξε τη βιτρινα για τα κυπελα αν ποτε παρω καμια κουπα να εχω κι εγω βιτρινα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Να σου πω και τα καινουργια γιατι οπως ξερεις οι φιλοι ειναι για τα δυσκολα ο κερατας το μαθαινει παντα τελευταιος και αλλα τετοια. Προσεφυγαν στον οργανισμο ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ οι ινδιανοι της φυλης CHEROKEE στα Ελληνικα ΤΣΕΡΟΚΙ γιατι εισαι και αγραμματος διαμαρτυρομενοι ιτι ενας φτωχος ασχημος αναπηρος -χωρις χερια- Ελληνας ξεφτυλιζει το ονομα της φυλης τους.
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”