Όπως στο 48ωρο ....
Όπως στο "κονβοι αγαπης" .....
Έτσι και τώρα σας παρουσιάζουμε το επίσημο τραγούδι που επιλέχτηκε για την Απόλυτη Περιπέτεια Νο2.....
«Ο γύρος της Στερεάς Ελλάδας off-road σε 50 ώρες» για τους "ΓτΚ"
Οι χορηγίες μέρα με την μέρα πληθαίνουν και έχουμε την χαρά να ανακοινώσουμε ακόμα μια!
Η Interamerican προσφέρει για όλη την διάρκεια της περιπέτειάς μας ένα όχημα πλατφόρμα οδικής βοήθειας και ένα ασθενοφόρο όπου και θα μας συνοδέψει καθ'όλη την διάρκεια ,σε όλα τα χιλιόμετρα μας και τις πόλεις που θα περάσουμε!!
Θα μας συνοδεύει και θα μας υποστηρίζει από άσφαλτο και η επικοινωνία μας θα γίνετε με σύστημα TETRA της εταιρίας!!
Ευχαριστούμε την Interamerican για αυτή την πολύ καλή κίνησή της που μας προσφέρει ακόμα περισσότερη ασφάλεια σε αυτό μας το εγχείρημα!!!
Την Τετάρτη 07 Μαρτίου και ώρα 19:00 στο πατάρι του Καφέ Μπάκα που βρίσκεται στην Λεωφ. Πεντέλης & Αγίας Σκέπης 3, στην περιοχή Πεντέλης , θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των συμμετεχόντων που θα λάβουν μέρος στην εκδρομή «Ο γύρος της Στερεάς Ελλάδας off-road σε 50 ώρες» για τους ¨ΓτΚ¨ .
Η συνάντηση κρίνεται απαραίτητη ώστε να γνωριστούν οι συμμετέχοντες μεταξύ τους και να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες της εκδρομής .
Γρύλος + Μπουλονόκλειδο (τάκους για τα πολύ ψηλωμένα)
Ιμάντες 7-10μ ή 3-5μ
Πίσω λασπωτήρες
Ναυτικά κλειδιά
Γάντια εργασίας
Φακός χειρός – κεφαλής ή 12v
Ρεζέρβα σε καλή κατάσταση ίδιου τύπου με αυτά που φοράμε
Πυροσβεστήρας
Φαρμακείο (τσεκαρισμένο)
cb
gps ( Όσοι διαθέτουν toponavigator θα τους δοθεί η διαδρομή πριν την εκκίνηση )
Πριόνι χειρός (ή βενζίνης) – φτυάρι -τσάπα
Σακκούλες σκουπιδιών
Αλυσίδες (δοκιμασμένες στους τροχούς)
Τρίγωνο
Ασφάλειες όλων των αμπέρ του αυτοκινήτου
Προαιρετικά:
Εργάτης
hilift
Ράμπες γεφυρώματος
Ράγες εδάφους (PSP)
Σετ βασικών εργαλείων (κλειδιά,καστάνια με καρυδάκια,κατσαβίδια,πένσα,κοφτάκι,μονωτική,βαριά)
Καλώδια εκκίνησης χοντρά
tie -wrap
Booster
inverter
Λάδι-βαλβολίνες-υγρά φρένων/υδραυλικού,αντισκοριακό,παραφλού
Κομπρεσέρ αέρα ή τρόμπα 12v
Κιτ επιδιόρθωσης ελαστικών ή fast
Ανακλαστικό γιλέκο
Σετ λουριά(δυναμό,υδραυλικού τιμονιού κλπ)
Επισημάνσεις
1.Έχουμε φροντίσει να έχουμε στο όχημα την άδεια κυκλοφορίας , ασφάλεια εν ισχύ και ΚΤΕΟ .
2.ΔΕΝ είναι υποχρεωτικά τα επιπλέον φώτα(προβολείς)
Εφόδια πληρώματος
Υποχρεωτικά:
Τροφή για 3 μέρες
Νερό για 3 μέρες
Καφέδες,ζάχαρι,αναδεφτήρι(ή σεικερ),ποτηράκια
Ρούχα ζεστά (1-2 αλλαξιές σε περίπτωση βροχής & Πετσέτα)
Κάλτσες(2-3 ζευγάρια),εσώρουχα
Γαλότσες ή αδιάβροχα παπούτσια
Αδιάβροχο τύπου νιτσεράδας
Ατομικό φαρμακείο σε περίπτωση ατομικών ειδικών φαρμάκων
Προαιρετικά:
Γρήγορα σνακ
Τσίχλες, τσιγάρα
Πολυεργαλείο ή Μαχαίρι
Σκούφος και γάντια για τα ψύχος
Εσωθερμικά
Φωτογραφική μηχανή
Βιντεοκάμερα
Υπνόσακος ( Ο ύπνος θα γίνεται εντός των οχημάτων )
Γυαλιά ηλίου
Επισήμανση !!!!
Επειδή θα οδηγήσουν σχεδόν όλοι από κάθε πλήρωμα σε φάκελο όλα τα προσωπικά έγγραφα (ταυτότητα,δίπλωμα,κάρτες κλπ)
''Επειδή πολλοί φίλοι ρωτάνε για ποιό λόγο ακριβώς γίνετε ο Γύρος της Στερεάς Ελλάδας μια ανάγνωση του πιο κάτω θα λύση κάθε απορία''
«Ο γύρος της Στερεάς Ελλάδας off-road σε 50 ώρες» για τους ΓτΚ
Μια περιπέτεια από λάτρεις της 4κίνησης αφιερωμένη στους Γιατρούς του Κόσμου.
"H ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ no.2" 16-17-18 Μαρτίου από το TeflonClub.gr!
Πρόκειται για ένα Ελληνικό “Camel Trophy”, μια 50ωρη, 1160 χλμ δυνατή περιπέτεια off-road, μια δοκιμασία ανθρώπων και τετρακίνητων αυτοκινήτων, όπου θα διαβιώσουν κάτω από άγνωστες συνθήκες στη φύση, αντιμετωπίζοντας κλιματολογικές συνθήκες και διαφορετικά εδάφη .
Θα συνδυαστεί η αγάπη για την περιπέτεια, η εξερεύνηση ενός γεωγραφικού διαμερίσματος της Ελλάδας, και η εκτός δρόμου οδήγηση υπό χειμερινές συνθήκες. Πάντα με γνώμονα την αλληλοβοήθεια, την αλληλεγγύη ,τον αλτρουισμό, την συναίσθηση της ανθρωπιάς και της αυταπάρνησης με αποκορύφωμα την μεταλαμπάδευση του Εθελοντισμού. Mία περιπέτεια χωρίς ανταγωνισμό.
Είναι το δεύτερο ίδιου χαρακτήρα τόλμημα. Η πρώτη εκδρομική περιπέτεια ήταν « Ο γύρος της Πελοποννήσου off-road σε 48 ώρες » που έγινε τον Απρίλιο 2010 όπου ήταν αφιερωμένη στο «Χαμόγελο του Παιδιού».
Έτσι η τωρινή εκδρομική περιπέτεια πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον, είναι αφιερωμένη σε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, τους «Γιατρούς του Κόσμου», έναν πολύ υγιή και συνάμα υπερδραστήριο οργανισμό όπου οι άνθρωποι που τον αποτελούν δίνονται ψυχή και σώματι για να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο μας.
Όλο αυτό που θα κάνουν οι τετρακίνητοι εραστές της περιπέτειας πέραν του προσωπικού στοιχήματος με τις αντοχές τους, θα γίνει για να μπορέσουν οι «Γιατροί του Κόσμου» (ΓτΚ) να προβληθούν όσο το δυνατόν καλύτερα μέσα από τα Μ.Μ.Ε. που θα μεταδώσουν την εκδήλωση, αλλά και να ενισχυθούν με τρόφιμα,ρούχα και οικονομικά από την προβολή τους (όπως συνέβη και τον Απρίλιο του 2010 για το «Χαμόγελο του Παιδιού») στις 6 στάσεις που θα πραγματοποιηθούν σε κεντρικά σημεία της Στερεάς Ελλάδας.
Ασπρόπυργος - Δελφοί – Αγρίνιο – Καρπενήσι – Λαμία – Χαλκίδα.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι όλα όσα συγκεντρωθούν από τους ΓτΚ θα παραμείνουν στον εκάστοτε Δήμο που θα επισκεφτούμε και θα διατεθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες στις οικογένειές που τα έχουν ανάγκη!!
Την Τετάρτη 07 Μαρτίου και ώρα 19:00 στο πατάρι του Καφέ Μπάκα που βρίσκεται στην Λεωφ. Πεντέλης & Αγίας Σκέπης 3, στην περιοχή Πεντέλης , θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των συμμετεχόντων που θα λάβουν μέρος στην εκδρομή «Ο γύρος της Στερεάς Ελλάδας off-road σε 50 ώρες» για τους ¨ΓτΚ¨ .
Η συνάντηση κρίνεται απαραίτητη ώστε να γνωριστούν οι συμμετέχοντες μεταξύ τους και να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες της εκδρομής .
Παραγγελία αναμνηστικής μπλούζας «Ο γύρος της Στερεάς Ελλάδας off-road σε 50 ώρες» για τους ΓτΚ.
Τι πιο όμορφο μετά από τόση οργάνωση να προμηθευτούμε και για λόγους ομοιομορφίας αλλά και ως αναμνηστικό μια μπλούζα με την επίσημη αφίσα του 50ωρου και γραμμένα πάνω της όλα τα club -λέσχες που συμμετέχουμε σε αυτή την προτοφανή για τα δεδομένα της τετρακίνησης εκδήλωση!
Μια μπλούζα που θα φορέσουμε όλοι οι συμμετέχοντες και θα την έχουμε να θυμώμαστε τι ζήσαμε αυτές τις τρείς ημέρες στις περιοχές της Στερεάς Ελλάδας !!
Καταλήξαμε σε μια μπλούζα φούτερ με κουκούλα και μια απλή χωρίς κουκούλα χρώματος μαύρου και οι δυο όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν με πολύ δημιουργικό ύφος καλύπτουν όλους όσους συμμετέχουν σε αυτό το εγχείρημα!!
Το κόστος της μπλούζας με κουκούλα (κωδ. hooded) είναι στα 26 ευρώ και βγαίνει σε μεγέθη: XS,S,M,L,XL,XXL,XXXL
Το κόστος της μπλούζας χωρίς κουκούλα (κωδ.set in) είναι στα 21 ευρώ και βγαίνει σε μεγέθη: S,M,L,XL,XXL,XXXL
Τρόπος παραγγελίας:
Οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα παραγγελίας έως και της 7 Μαρτίου το πρωί μετά θα κλείσει έτσι ώστε να δοθεί η παραγγελία μας και να τις έχουμε μέχρι την μέρα της αναχώρησης.
Για να προχωρήσει η παραγγελία του κάθε ενδιαφερόμενου θα πρέπει έως τις 7 Μαρτίου να έχει καταθέσει το ανάλογο ποσό στον κάτωθι λογαριασμό τραπέζης Eurobank :
Αριθμός Λογαριασμού: 0026.0031.31.0100837366
Αριθμός Λογαριασμού IBAN: GR7502600310000310100837366
Δικαιούχος Λογαριασμού: ΣΦΕΤΣΑΣ ΜΙΧΑΗΛ
Απαραίτητα στην Αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας
Μετά την κατάθεση του ποσού να αποστέλετε ένα mail στο
όπου θα αναγράφετε ονοματεπώνυμο,τηλέφωνο,είδος (με κουκούλα ή χωρίς κουκούλα), ποσότητα, μέγεθος καθώς και το χρηματικό ποσό που καταβάλατε έτσι ώστε να καταγραφεί στην λίστα η παραγγελία σας.
Προσοχή!!!
Η παραγγελία αφορά ΜΟΝΟ όσους συμμετέχουν στα πληρώματα των αυτοκινήτων που θα λάβουν μέρος στην εκδήλωση «Ο γύρος της Στερεάς Ελλάδας off-road σε 50 ώρες» για τους ΓτΚ και δεν θα προχωρήσει αν δεν καταβληθεί πρωτίστως το χρηματικό ποσό διότι για να προβούμε στην παραγγελία πρέπει να καταβληθεί το 30% του ποσού και με την παραλαβή τους η εξόφληση .
Αρχίζουμε σιγά σιγά να σας παρουσιάζουμε τι όμορφα πράγματα έχουν φτιάξει φίλοι καλλιτέχνες και θα παραλάβετε οι συμμετέχοντες της εκδρομής «Ο γύρος της Στερεάς Ελλάδας off-road σε 50 ώρες» για τους ΓτΚ...
Για αρχή το αναμνηστικό sticker της Εκδρομής που θα πάρουν όλοι οι συμμετέχοντες και τα πληρώματα των αυτοκινήτων!!!
Ευχαριστούμε πολύ για το όλο δημιουργικό το μέλος Σίμος(SsimosS)
και για την ευγενική χορηγία του στο τύπωμά του σε πολλά κομμάτια για όλους τον φίλο Γιώργο Μελετίου -Ψηφιακές Εκτυπώσεις από την Βοιωτία!!!
Οι ημέρες πλησιάζουν και το ενδιαφέρον που δείχνετε για αυτή την διοργάνωση είναι πολύ μεγάλο. Σας ευχαριστούμε Θερμά για την συμμετοχή σας και μακάρι να είχαμε την δυνατότητα να σας είχαμε όλους μαζί μας σε αυτή την πρωτόγνωρη για τα Ελληνικά δεδομένα εκδρομή .Μερικά πληρώματα που είχαν αρχικά δηλώσει συμμετοχή δεν θα μπορέσουν να μας ακολουθήσουν για προσωπικούς τους λόγους οπότε και ακύρωσαν με αποτέλεσμα την θέση τους να πάρουν όσοι βρίσκονταν στην λίστα αναμονής. Επειδή κατανοούμε πως η θέληση για συμμετοχή είναι μεγάλη και από όλους για τον λόγο αυτό θα ακολουθήσουν και τα 25 πληρώματα μοιρασμένα σε δύο κονβόι .
Σας Υπενθυμίζουμε πως την Τετάρτη 07 Μαρτίου και ώρα 19:00 στο πατάρι του Καφέ Μπάκα που βρίσκεται στην Λεωφόρο Πεντέλης & Αγίας Σκέπης 3 στην Πεντέλη θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των συμμετεχόντων που θα λάβουν μέρος στην εκδρομή «Ο γύρος της Στερεάς Ελλάδας off-road σε 50 ώρες» για τους ¨ΓτΚ¨ .
Η συνάντηση κρίνεται απαραίτητη ώστε να γνωριστούν οι συμμετέχοντες μεταξύ τους και να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες της εκδρομής από την οργανωτική ομάδα.
Επιπλέον εκείνη την ημέρα κλείνει και η παραγγελία για τις αναμνηστικές μπλούζες .