Δεν ανέβαινε εκεί το Jimny, που να χτύπαγε τον κόλο του πενήντα μερόνυχτα!!!!!!fantomas wrote:

Αυτός ο κορμός δεν έφευγε από εκεί;;;;
Δεν ανέβαινε εκεί το Jimny, που να χτύπαγε τον κόλο του πενήντα μερόνυχτα!!!!!!fantomas wrote:
Μην ξεχνάς παλικάρι ότι το jimny είναι πολύ πιο στενό από τους 60άριδες. Δεν θα χρειαζόταν να πάσω στο νεροφάγωμα!aggas wrote:Δεν ανέβαινε εκεί το Jimny, που να χτύπαγε τον κόλο του πενήντα μερόνυχτα!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και μετά ρε παλιοκαργι@λια λέτε το δικό μου τηλεκατευθυνόμενο!!!YJ ''The Doctor'' wrote:Μεχρι να ξεκαυλωσετε ξεμπροστιαζοντας τον Ντριμονι δειτε το παρακατω![]()
![]()
![]()
Drimon wrote:[]
Και μετά ρε παλιοκαργι@λια λέτε το δικό μου τηλεκατευθυνόμενο!!!
Τώρα τι έχετε να πείτε;;;![]()
![]()
![]()
ΕΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ.ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Κ ΚΑΜΕΡΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ.Κ ΑΜΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟΦΑΓΩΜΑ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΘΩ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΞΕΒΡΑΚΩΣΩ ΕΓΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ.Ο ΖΑΚ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟΦΑΓΩΜΑ???ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ.ΜΗΝ ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ.ΣΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΠΕΙ.Κ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΞΕΓΕΛΑΝΕ!!!Drimon wrote:Μην ξεχνάς παλικάρι ότι το jimny είναι πολύ πιο στενό από τους 60άριδες. Δεν θα χρειαζόταν να πάσω στο νεροφάγωμα!aggas wrote:Δεν ανέβαινε εκεί το Jimny, που να χτύπαγε τον κόλο του πενήντα μερόνυχτα!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιωργάκη δεν έχω να πω τίποτα περισσότερο. Ο Αποστόλης τα είπε όλα!!!!ROCKY XXX wrote:Τι σου λεει ρε ντιμονηπεσ οτι το τζιμνι ειναι 500 κιλα και δεν το επηρεαζουν οι κλισεις
![]()
![]()
![]()
Φίλε τηλεκατευθυνόμενο το ένα τηλεκατευθυνόμενο και το άλλο, δεν έχει να λέει.YJ ''The Doctor'' wrote: Οτι το δικο σου ειναι τηλεκατευθυνομενος ΚΟΥΒΑΣ και αυτο που βλεπεις στο βιντεο
ειναι τηλεκατευθυνομενο ΘΗΡΙΟ