Θες να σου πω εγω τι θα κανείς;;θα φας τις ψωλιές σου απο τα αλλα τζιμνακια κ θα έρθεις μετα σε μένα να μου πάρεις μια πιπα για να σου φύγει η καούρα που θα έχεις!!!!

αυτο θα σου χωσει τις μεγαλες ψωλιες!!!YJ ''The Doctor'' wrote:georgexj wrote:
τα υπολοιπα μολις ανεβουν
Γιατί;;; Τί έχει το έδαφος;;; Μια χαρά είναι!YJ ''The Doctor'' wrote: Ρε Παπαρα Ντριμονη εγω μιλάω για το έδαφος που έχεις να αντιμετωπίσεις και οχι για τα Suzuki του club μας, αυτά σε έχουν για προγευμα.
Θα τους ενημερώσω για τα σχόλια σου για να σε υποδεχτούνε ως αρμόζει.
Γιατί τα βρίζετε...τα βρίζετε αλλά αυτά σας ξελασπώνουν.YJ ''The Doctor'' wrote: Εσένα όμως τι σε καίει που εχουμε πολλα Jimny??? E???
Εσύ μην μιλάς γιατί έχω πολλά ράμματα για την γούνα σου!!!georgexj wrote:Εεεε γιατί τον καίει ρε τρελογιατρε;;δεν ξέρεις ;;δεν φτάνει που θα τον ψωλιασουνε ένα σωρό αυτοκίνητα θα γίνει κ ρεζίλι απο αλλα τόσα άτομα κ παει λέγοντας!!ενω άμα τον ψωλιαζανε αμερικανακια θα έβρισκε δικαιολογία!!τώρα να σε δω μαλάκα ντριμονη τι θα κανείς!!
Θες να σου πω εγω τι θα κανείς;;θα φας τις ψωλιές σου απο τα αλλα τζιμνακια κ θα έρθεις μετα σε μένα να μου πάρεις μια πιπα για να σου φύγει η καούρα που θα έχεις!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οπως θα ελεγε και ο αποστολος..........αχ καημένε γιατρέ........YJ ''The Doctor'' wrote: Ρε καραμιχαλε Ντριμονι τι ειναι αυτα που γραφεις, θα σε φαει ζωντανο ο Δον!!!!!!
Με οτι λαστιχα και να εχει.....
johny4x4 wrote:[
Οπως θα ελεγε και ο αποστολος..........αχ καημένε γιατρέ........
Αμα έχει βρέξει και δεν είναι στεγνά μόνο με την σκέψη θα γλιστράει και θα πηγαίνει προς τα πίσω!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εχεις ξεχασει γιατρε πως δουλεύουνε στην λάσπη τα 80/20 εχεις συνηθίσει με το boggeraki.... Για ρώτα το γιωργάκι να σου πει!!!!!!!!
YJ ''The Doctor'' wrote:[
Οπως και να εχει το θεμα, με λαστιχα η χωρις μην μου πεις οτι ο Δον δεν τον εχει χαλαρα τον Drimon, ελα τωρα......για πλακα.
Δεν εγραψα πριν ρε γιατρε οτι κανω αλαξοκολιες με τον ντριμονι???YJ ''The Doctor'' wrote:johny4x4 wrote:[
Οπως θα ελεγε και ο αποστολος..........αχ καημένε γιατρέ........
Αμα έχει βρέξει και δεν είναι στεγνά μόνο με την σκέψη θα γλιστράει και θα πηγαίνει προς τα πίσω!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εχεις ξεχασει γιατρε πως δουλεύουνε στην λάσπη τα 80/20 εχεις συνηθίσει με το boggeraki.... Για ρώτα το γιωργάκι να σου πει!!!!!!!!
Ρε Johnny μηπως τελικα εχει δικιο ο Αρχι? Ε? Ελα λεγε, αληθεια τωρα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι αγαπες ειναι αυτες με τον κοντοπουτανο? Τι σου εχει κανει και τον υπερασπιζεσαι συνεχεια??? Σου δωσε καμια αδερφη του? Καμια ξαδερφη? Η συμβαινει τιποτα αλλο, μεγαλυτερο και βαθυτερο μεταξυ σας? Ε?
Οπως και να εχει το θεμα, με λαστιχα η χωρις μην μου πεις οτι ο Δον δεν τον εχει χαλαρα τον Drimon, ελα τωρα......για πλακα.
johny4x4 wrote:
Δεν εγραψα πριν ρε γιατρε οτι κανω αλαξοκολιες με τον ντριμονι???
τι αλλο θες να μάθεις?
Σχετικα με τα λαστιχα δεν απαντάω γιατι ξερω οτι κάνεις πλακα και χαιδεύεσαι!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()