Stakyr,
Σώσε τα, να τα έχεις να τα καμαρώνεις.
Μπράβο για την εκδρομή και σε άλλα με υγεία.
Αν μου επιτρέπεις να το πω, μην γίνεσαι εριστικός.
Από σένα περίμενα μια περιγραφή, πολλές φωτό, και σχέδια για το μέλλον.
Σε ευχαριστώ, και αν σου οφείλω κάποια συγνώμη ταπεινά σου την ζητάω.
1o 4Χ4 Orienteering Challenge 9/10/11
- friar
Re: 1o 4Χ4 Orienteering Challenge 9/10/11
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
- friar
freskos, mitsos,
thank u
τα λέμε
thank u
τα λέμε
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
- friar
apropos
κάποια μέρα πρέπει να πούμε και στους φίλους μας εδώ, την ιστορία πως βγήκε το όνομα freskos,!!!!

κάποια μέρα πρέπει να πούμε και στους φίλους μας εδώ, την ιστορία πως βγήκε το όνομα freskos,!!!!

-
mitsos wrote: Τελος εχω να καταγγειλω τα εξης:
1.Καποιο toyota-member καθοταν πανω στην πετρα στο σημειο 2-3 κατι τετοιο κρυβοντας επιμελως τον αριθμο με τα οπισθια του! Σε προτροπη μας να σηκωθει αρχικα εκανε τον ανηξερο!!![]()
![]()
!!
προφανώς υπονοει το Toyota member LEPE.
Είνω προφανώς ψευδής η καταγγελία (οτι και καλά είχε κατσει πανω στο σημείο 2-3 με αποτέλεσμα να μην είναι εμφανή τα σημεία) και οι καταγγέλοντες θα επρεπε να ντρέπονται.
Τρανή απόδειξη του ψευδους είναι οτι αν ο Κώλος του Lepe είχε κατσει πανω από καποιο σημείο τότε θα κρυβονταν τα σημεία 2,3,4,5,6,7,9,12,14,17,,19,22,και 44.
Φίλοι από τη λέσχη Ευρίπου...απλά ξεσκεπαστήκατε....

Ναστε καλά όλοι
Περάσαμε υπέροχα και ανανεώνουμε το ραντεβούμας για την επόμενη φορά που θα είναι παλι για καλό σκοπό είτε διοργανωτής θα είναι ο Stakyr είτε ο dista είτε ο friar είτε ο οποιοσδήποτε.
αυτό νομίζω κρατάμε και προχωρούμε

Αγαπητέ Γιάννη
Έχω την αίσθηση ότι λόγω εκνευρισμού ισως, έχεις πεσει σε μια κατάσταση αυτό που λέμε «πυροβολείς μόνος σου το πόδι σου».
Τι θέλω να πω.
Κατ’ αρχην λες οτι σε απειλησε ο DISTA. Αποκλειεται. Δεν υπάρχει περίπτωση. Ουτε μια στο τρις εκατομμύριο. Μπορεις να του προσάψεις πολλά. Ξεροκέφαλος
ισχυρογνώμων σπαζαρ..δης
, και πολλά αλλα.
ΑΛΛΑ
Ειναι ο ΠΙΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Ειναι ικανος να συζηταει ωρες επι ωρων να σου εξηγησει ΓΙΑΤΙ εχει αυτη τη γνωμη ( η οποια βασιζεται σε γνωση πραγματική οχι ξερολιαση) , και το κανει αυτο στον οποιονδηποτε. Δεν εχει αρνηθει ποτε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση, έξυπνη ή βλακώδη.
Ειμαι σιγουρος λοιπον οτι δεν ΣΕ απειλησε «θα ΣΟΥ στειλΩ την αστηνομια θα σας στειλΩ στο αυτοφορο κ.λ.π. κ.λ.π.» Ξεροντας τον μαλλον θα ειπε «ΑΝ σας μαγκωσουν θα θεωρηθει παρανομος αγωνας κ.λ.π. κ.λ.π. και θα μπλεξετε άσκημα με αυτόφωρα κ.λ.π.» αυτο ναι, αυτο μπορεί να το ειπε...
Και πως μπορεί να μπλέξετε.
Με 2 τροπους. Πρωτον καποιος συμετεχων που δεν ειναι του αμεσου κυκλου μας και να ξερει τι και πως, ερχεται στην εκδρομη «παρασυρμενος» απο το «ειναι οικογενιακή κ.λ.π. κ.λ.π.» και παθαινει ζημια στο αυτοκινητο του. Και αρχιζει να ψαχνεται ΠΟΥ θα φορτωσει την ζημια του. ( Που αυτος ηταν κι ο λογος που σε πηρα τηλεφωνο ετσι δεν ειναι??) Εχει γινει και το ξερεις ασε δε ποσες φορές εχει ακουστει γκρινια «τι μας φερατε απο δω θα χαλασουμε το αυτοκινητο» Αλλα αυτο πες οτι ειναι ελεγχόμενο. ( Ειναι??? Κατι ειπα ο συναδελφος με το Jimny οτι σηκωνει κουβεντα...) Ποιος μπορει να ΕΓΓΥΗΘΕΙ πως θα αντιδρασει ο αλλος που μεχρι τοτε ηταν χαχα και χου χου, μολις δει την περιουσια του τσαλακωμενη?
Ο δευτερος τροπος μπλεξιματος ειναι να ειναι καποιος τριτος. Ο μπάρμπας πχ με το τρακτέρ ή /και το αγροτικό παει και στουκαρει σε κανα δεντρο επειση τρομαξε απο κανα αυτοκινητο. Δε πα να του λες εσυ οτι θες, αυτος αγωνα θα λεει και πιθανων να δικαιωθεί κι ολας... Οι κοντρακηδες ουτε καν εχουν αριθμους αλλα και παλι για παρανομους αγωνες τους μαζευουν... Ποσα track day εχουν γινει????? Μια φορά εγινε το Autofestival….. ( κι αυτο φιλικό ηταν και μαλιστα υπο την διοργάνωση της ΕΘΕΑ τότε και με όλους τους τυπους ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ κ.λ.π. κ.λ.π. και παλι ο χαμός εγινε..... θυμασαι μην επεκταθω..)
Αν καταλαβαίνεις μεχρι εδω τι εννοώ και πως το εννοώ, έχει καλώς. Αν δεν, αστο μην διαβασεις παρακατω...
Αυτα που σου λεω λοιπον ειναι εμπειρία που εσυ κι εγω ΔΕΝ εχουμε στο τι μπορει να προκύψει. Και μαλιστα τι μπορει να προκυψει «στη στραβη».. Εμεις παμε τις εκδρομουλες μας κι ολα καλα... Η ΟΜΑΕ = ΕΘΕΑ = ΕΛΠΑ όμως την εχει. Κι αυτο ουσιαστικά ελεγε η ανακοινωση. Δεν ειναι αγώνας/ εκδήλωση υπο την εποπτεία μου, κανετε οτι θέλετε αλλα μη μου ζητατε ευθύνες μετα, ειδικά οσοι εχουν αγωνιστική αδεια οδηγησης. Κι αν εμπλακουν οσοι εχουν αγωνιστική αδεια οδηγησης τοτε ενδεχεται να εχουν και τις κυρώσεις που προβλέπονται. Πρόσεχε τις προβλεπόμενες εσωτερικές αγωνιστικές κυρώσεις δηλ. με λιγα λογια αφαιρεση αδειας αγωνιστικής οδηγησης. Εσυ ( κι οποιος ) που δεν εχεις δε μπορει να ( και δεν θα) σου κανει κατι....
Λες επίσης γιατι δεν ηρθε η Ομοσπονδία σε σας τοσο καιρο που την εχετε βαλει κ.λ.π. κ.λ.π. Σου απαντησε. Διαβασαμε τα πρωτα ποστ ειδαμε οτι ειναι εκδρομη και δε ξανα-ασχοληθηκαμε ( και ετσι δεν ειδαμε ) πως εξελίχθηκε με «πορτες» χρονους κ.λ.π. οπως πολυ σωστα Sirros και General ειπαν. Και σε τελική αναλυση δεν εχω δει ποτε Ομοσπονδια να ερχεται σε καποιον που δεν ειναι ΚΑΝ λεσχη. Αντιθετα η λογική λεει οτι πας «εσυ» ( αν θες προφανως... αν δεν θες επεισεις δικαιωμα σου). Και αποψη μου ειναι οτι μπορει – και λογω του σκοπου – να σας εδιναν με χαρα την «ομπρελα» του φιλικου. Ασε δε που για τα φιλικά δεν εχω δει πουθενα η ΕΘΕΑ να χρεωνει παράβολο υποχρεωτικά, ΠΛΗΝ των ραλλυ. Εστω ομως, αν ΤΟΤΕ περνατε ενα ρημαδοτηλεφωνο τον DISTA θα σας ειχε κατατοπισει σε βαθμό αηδίας ( τα ειπαμε για δαυτον πιο πανω!!!!! )... «Δεν ηξερες δε ρωταγες???» Που λενε... Δεν ειναι κακο κανεις δεν ειναι «παντογνώστης»...
Και τελος σκεψου τι κακο θα γινοταν ΑΝ εφτανε ποτε στα καναλια, εχουν που εχουν τα τζιπ στη μπουκα, καταλαβαινεις τι «ωραιο» θεμα θα γινόταν...
Αυτα και ΠΑΝΤΑ φιλικά κι ας με στεναχώρεσες αναφεροντας το ονομα μου ακομα και σε φορουμ που δεν τα ηξερα αρα μη εχοντας την δυνατοτητα να απαντησω..
Έχω την αίσθηση ότι λόγω εκνευρισμού ισως, έχεις πεσει σε μια κατάσταση αυτό που λέμε «πυροβολείς μόνος σου το πόδι σου».
Τι θέλω να πω.
Κατ’ αρχην λες οτι σε απειλησε ο DISTA. Αποκλειεται. Δεν υπάρχει περίπτωση. Ουτε μια στο τρις εκατομμύριο. Μπορεις να του προσάψεις πολλά. Ξεροκέφαλος

ΑΛΛΑ
Ειναι ο ΠΙΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Ειναι ικανος να συζηταει ωρες επι ωρων να σου εξηγησει ΓΙΑΤΙ εχει αυτη τη γνωμη ( η οποια βασιζεται σε γνωση πραγματική οχι ξερολιαση) , και το κανει αυτο στον οποιονδηποτε. Δεν εχει αρνηθει ποτε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση, έξυπνη ή βλακώδη.
Ειμαι σιγουρος λοιπον οτι δεν ΣΕ απειλησε «θα ΣΟΥ στειλΩ την αστηνομια θα σας στειλΩ στο αυτοφορο κ.λ.π. κ.λ.π.» Ξεροντας τον μαλλον θα ειπε «ΑΝ σας μαγκωσουν θα θεωρηθει παρανομος αγωνας κ.λ.π. κ.λ.π. και θα μπλεξετε άσκημα με αυτόφωρα κ.λ.π.» αυτο ναι, αυτο μπορεί να το ειπε...
Και πως μπορεί να μπλέξετε.
Με 2 τροπους. Πρωτον καποιος συμετεχων που δεν ειναι του αμεσου κυκλου μας και να ξερει τι και πως, ερχεται στην εκδρομη «παρασυρμενος» απο το «ειναι οικογενιακή κ.λ.π. κ.λ.π.» και παθαινει ζημια στο αυτοκινητο του. Και αρχιζει να ψαχνεται ΠΟΥ θα φορτωσει την ζημια του. ( Που αυτος ηταν κι ο λογος που σε πηρα τηλεφωνο ετσι δεν ειναι??) Εχει γινει και το ξερεις ασε δε ποσες φορές εχει ακουστει γκρινια «τι μας φερατε απο δω θα χαλασουμε το αυτοκινητο» Αλλα αυτο πες οτι ειναι ελεγχόμενο. ( Ειναι??? Κατι ειπα ο συναδελφος με το Jimny οτι σηκωνει κουβεντα...) Ποιος μπορει να ΕΓΓΥΗΘΕΙ πως θα αντιδρασει ο αλλος που μεχρι τοτε ηταν χαχα και χου χου, μολις δει την περιουσια του τσαλακωμενη?
Ο δευτερος τροπος μπλεξιματος ειναι να ειναι καποιος τριτος. Ο μπάρμπας πχ με το τρακτέρ ή /και το αγροτικό παει και στουκαρει σε κανα δεντρο επειση τρομαξε απο κανα αυτοκινητο. Δε πα να του λες εσυ οτι θες, αυτος αγωνα θα λεει και πιθανων να δικαιωθεί κι ολας... Οι κοντρακηδες ουτε καν εχουν αριθμους αλλα και παλι για παρανομους αγωνες τους μαζευουν... Ποσα track day εχουν γινει????? Μια φορά εγινε το Autofestival….. ( κι αυτο φιλικό ηταν και μαλιστα υπο την διοργάνωση της ΕΘΕΑ τότε και με όλους τους τυπους ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ κ.λ.π. κ.λ.π. και παλι ο χαμός εγινε..... θυμασαι μην επεκταθω..)
Αν καταλαβαίνεις μεχρι εδω τι εννοώ και πως το εννοώ, έχει καλώς. Αν δεν, αστο μην διαβασεις παρακατω...
Αυτα που σου λεω λοιπον ειναι εμπειρία που εσυ κι εγω ΔΕΝ εχουμε στο τι μπορει να προκύψει. Και μαλιστα τι μπορει να προκυψει «στη στραβη».. Εμεις παμε τις εκδρομουλες μας κι ολα καλα... Η ΟΜΑΕ = ΕΘΕΑ = ΕΛΠΑ όμως την εχει. Κι αυτο ουσιαστικά ελεγε η ανακοινωση. Δεν ειναι αγώνας/ εκδήλωση υπο την εποπτεία μου, κανετε οτι θέλετε αλλα μη μου ζητατε ευθύνες μετα, ειδικά οσοι εχουν αγωνιστική αδεια οδηγησης. Κι αν εμπλακουν οσοι εχουν αγωνιστική αδεια οδηγησης τοτε ενδεχεται να εχουν και τις κυρώσεις που προβλέπονται. Πρόσεχε τις προβλεπόμενες εσωτερικές αγωνιστικές κυρώσεις δηλ. με λιγα λογια αφαιρεση αδειας αγωνιστικής οδηγησης. Εσυ ( κι οποιος ) που δεν εχεις δε μπορει να ( και δεν θα) σου κανει κατι....
Λες επίσης γιατι δεν ηρθε η Ομοσπονδία σε σας τοσο καιρο που την εχετε βαλει κ.λ.π. κ.λ.π. Σου απαντησε. Διαβασαμε τα πρωτα ποστ ειδαμε οτι ειναι εκδρομη και δε ξανα-ασχοληθηκαμε ( και ετσι δεν ειδαμε ) πως εξελίχθηκε με «πορτες» χρονους κ.λ.π. οπως πολυ σωστα Sirros και General ειπαν. Και σε τελική αναλυση δεν εχω δει ποτε Ομοσπονδια να ερχεται σε καποιον που δεν ειναι ΚΑΝ λεσχη. Αντιθετα η λογική λεει οτι πας «εσυ» ( αν θες προφανως... αν δεν θες επεισεις δικαιωμα σου). Και αποψη μου ειναι οτι μπορει – και λογω του σκοπου – να σας εδιναν με χαρα την «ομπρελα» του φιλικου. Ασε δε που για τα φιλικά δεν εχω δει πουθενα η ΕΘΕΑ να χρεωνει παράβολο υποχρεωτικά, ΠΛΗΝ των ραλλυ. Εστω ομως, αν ΤΟΤΕ περνατε ενα ρημαδοτηλεφωνο τον DISTA θα σας ειχε κατατοπισει σε βαθμό αηδίας ( τα ειπαμε για δαυτον πιο πανω!!!!! )... «Δεν ηξερες δε ρωταγες???» Που λενε... Δεν ειναι κακο κανεις δεν ειναι «παντογνώστης»...
Και τελος σκεψου τι κακο θα γινοταν ΑΝ εφτανε ποτε στα καναλια, εχουν που εχουν τα τζιπ στη μπουκα, καταλαβαινεις τι «ωραιο» θεμα θα γινόταν...
Αυτα και ΠΑΝΤΑ φιλικά κι ας με στεναχώρεσες αναφεροντας το ονομα μου ακομα και σε φορουμ που δεν τα ηξερα αρα μη εχοντας την δυνατοτητα να απαντησω..
Γενικότερα +1 στο Φωκίωνα.
Όπως στρώνεις.
Αυτό άστο, μην το λες.Φωκίων wrote: Αυτα και ΠΑΝΤΑ φιλικά κι ας με στεναχώρεσες αναφεροντας το ονομα μου ακομα και σε φορουμ που δεν τα ηξερα αρα μη εχοντας την δυνατοτητα να απαντησω..
Όπως στρώνεις.
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
το λεω Νικ - το teflonclub πχ δεν το ηξερα... αλλα δεν ειναι το θεμα μας...Nicolas wrote:Γενικότερα +1 στο Φωκίωνα.
Αυτό άστο, μην το λες.Φωκίων wrote: Αυτα και ΠΑΝΤΑ φιλικά κι ας με στεναχώρεσες αναφεροντας το ονομα μου ακομα και σε φορουμ που δεν τα ηξερα αρα μη εχοντας την δυνατοτητα να απαντησω..
Όπως στρώνεις.
αν και ηταν πολλα τα χλμ και πολλες οι ωρες περασαμε φανταστικα!
μου είχε λείψει αυτου του είδους η βόλτα που λόγω του οτι θεωρηθηκε αγώνας το εκοψε η αναβαση,
Ειναι κάτι που πραγματικά χρειάζεται ο χώρος μας (οχι των αγώνων) αλλα των ανθρώπων που αγαπαν τις βολτες στο βουνό.
Μπράβο στα παιδια (Στακιρ-Ματζεστικ και σε οσους αλλους βοήθησαν) γιατι έχει δουλεια αυτη η βολτα !
ευχομαι να βρέθει ενας τρόπος για να ξαναγίνουν τετοιες δραστιριοτήτες αλλα χωρίς να μπαίνουν καπέλα (λεφτα δεν υπαρχουν.)
Τελος θα πρεπει να σας θυμίσω για όσους το έχουν ξεχάσει τα διάσημα κοκοραισ!!
http://www.youtube.com/watch?v=ZKSgwUAy0f4
και βαθμους ειχαμε και χρονους και αριθμους!!(ειδικα στο 1ο που ειχαμε πανω απο 50 συμμετοχες!! Μεταλαγμενε δωσε στον κοσμο υλικο.)
Αντε και στα επομενα ,
Τέλος σας παραθέτω τη γενικη φιλοσοφια του τογιοτα για τους "αγωνες"
μου είχε λείψει αυτου του είδους η βόλτα που λόγω του οτι θεωρηθηκε αγώνας το εκοψε η αναβαση,
Ειναι κάτι που πραγματικά χρειάζεται ο χώρος μας (οχι των αγώνων) αλλα των ανθρώπων που αγαπαν τις βολτες στο βουνό.
Μπράβο στα παιδια (Στακιρ-Ματζεστικ και σε οσους αλλους βοήθησαν) γιατι έχει δουλεια αυτη η βολτα !
ευχομαι να βρέθει ενας τρόπος για να ξαναγίνουν τετοιες δραστιριοτήτες αλλα χωρίς να μπαίνουν καπέλα (λεφτα δεν υπαρχουν.)
Τελος θα πρεπει να σας θυμίσω για όσους το έχουν ξεχάσει τα διάσημα κοκοραισ!!
http://www.youtube.com/watch?v=ZKSgwUAy0f4
και βαθμους ειχαμε και χρονους και αριθμους!!(ειδικα στο 1ο που ειχαμε πανω απο 50 συμμετοχες!! Μεταλαγμενε δωσε στον κοσμο υλικο.)
Αντε και στα επομενα ,

Τέλος σας παραθέτω τη γενικη φιλοσοφια του τογιοτα για τους "αγωνες"
- Attachments
-
- WP_000053 (Custom).jpg (143.4 KiB) Viewed 3222 times
για πες για πες . . . .friar wrote:apropos
κάποια μέρα πρέπει να πούμε και στους φίλους μας εδώ, την ιστορία πως βγήκε το όνομα freskos,!!!!![]()
![]()
Eπειδη ακριβως απο την φυση μου, δεν ειμαι εριστικος ,νιωθω αρκετα αβολα ,οταν προσπαθω να εξηγησω τα αυτονοητα σε καποιους που υποτιθετε δεν καταλαβαινουν.......friar wrote: Αν μου επιτρέπεις να το πω, μην γίνεσαι εριστικός.
Από σένα περίμενα μια περιγραφή, πολλές φωτό, και σχέδια για το μέλλον.
Σε ευχαριστώ, και αν σου οφείλω κάποια συγνώμη ταπεινά σου την ζητάω.
Μια περιγραφη(και δυο και τρεις....) απο μενα θα εχετε σιγουρα....και καπου 250-300 φωτογραφιες (αν και ημουν σκουπα και οχι μεσα στην καρδια των γεγονοτων ...)
Αν και μπαινοντας στα διαφορα forum των λεσχων που ελαβαν μερος ,θα βρειτε εκαντοταδες ποστ (περιγραφες) και χιλιαδες φωτογραφιες απο την εκδηλωση ,που οχι μονο ειχε τεραστια επιτυχια , αλλα πιστευω οτι ξαναφερε μετα απο πολυ καιρο , εστω και προσωρινα, το χαμογελο σε πολλους συνανθρωπους μας (δεν το λεω εγω.....οι περιγραφες και οι φωτογραφιες το λενε ..)
Σχεδια για το μελλον ????
Κυριε Σταθη ...... αν εχω σχεδιο για το μελλον????
Σιγουρα το βασικο σχεδιο ειναι ο ΣΤΑματης και ο ΚΥΡιακος (οι δυο γιοι μου , απο εκει βγηκε και το ΣΤΑΚΥΡ ,αυτο το γραφω , γιατι προχθες πολλοι με ρωτησαν απο που βγαινει το nickname μου !! ) να ζησουν σε εναν κοσμο δικαιο και σωστο ......χωρις αντιπαλοτητες και εχθρες ....να προσφερουν στο κοινωνικο συνολο και να σκεφτονται συλλογικα και οχι ατομικα . Να μπορουν να ειναι χρησιμοι στην κοινωνια και να βοηθουν καθε συνανθρωπο τους . Να ειναι περηφανοι γι΄αυτο που κανουν και να μην κρυβονται πισω απο μασκες και παρασκηνια . Να κοιταζουν τους αλλους στα ματια ,οταν τους μιλανε. Να λενε παντα την αληθεια και να μην φοβουνται να αντιμετωπισουν κανεναν που να θελει να τα βλαψει ..Αυτα εμαθα εγω απο τον δικο μου πατερα (γενιας του ΄20) , αυτα θελω να μαθουν και αυτα απο μενα ...Αυτο ειναι το σχεδιο για το μελλον κυριε Σταθη ..... εσεις εχετε να μου προτεινετε κατι καλυτερο ??
Συγνωμη ? ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΙΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΝΩΜΗ.......
Μετανιωνω καθε στιγμη που χτυπαγα στο πληκτρολογιο αυτο ...
το διαβαζω και το ξαναδιαβαζω και δεν μπορω να καταλαβω πως βγηκαν απο το δικο μου μυαλο , τετοιες σκεψεις .....θΑ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.....ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕΙ ΜΕΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΜΑΣ !!!
Οποτε , καθηστε σπιτι , αναψτε τζακακι , βαλτε και κανενα τιλιο να γινετε παιρδικι.....και στην επομενη τα λεμε !!!

Φαινεται , οτι η πιεση της συγκεκριμενης στιγμης , ηταν τετοια , που θολωσε μυαλο και λογικη και γραφτηκαν προτασεις που ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ .....

Αν μπορω με μια ταπεινη συγνωμη να σας ζητησω να το ξεχασετε (μια που οταν σκεφτηκα να το διαγραψω, ηταν πλεον αργα...) , σας την ζηταω τωρα .....

Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt