Μην τα λές έτσι τώρα και εσύ!!!!!!!!!!! Αφού στην πρώτη βόλτα σε χωράφι το σκόρπισες!!!!!georgexj wrote:εγω φιλε το εφτιαξα για τα χωραφια.

Μην τα λές έτσι τώρα και εσύ!!!!!!!!!!! Αφού στην πρώτη βόλτα σε χωράφι το σκόρπισες!!!!!georgexj wrote:εγω φιλε το εφτιαξα για τα χωραφια.
κ ξερεις αμα σε ξυπνησαμε τι με επιασε μετα!!!γι αυτο πηρες τον αλλον τηλ μετα για να του τα πεις χαρτι κ καλαμαρι!!!Drimon wrote:Βάλε την γ@μάτη φωτο από το αγροτικό ΤΩΡΑ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(και μην ξαναπάρετε τέτοια ώρα τηλ γιατί με ξυπνήσατε)
Ε βάλτε και καμμιά φωτο!!!!!!!ROCKY XXX wrote:Γεια χαρα και απο εμενα![]()
![]()
οι εργασιες στα τσιγκια συνεχιζονται
![]()
![]()
![]()
![]()
Να δείτε σημερα τον μιχαλοπουλο καμαρι![]()
![]()
![]()
johny4x4 wrote: Φωτογραφιες απο τις εργασίες δεν τράβηξα γιατι ο δον ήταν πολύ ταλαιπωρημένος, τίγκα στην μουτζούρα και μούσκεμα στον ιδρώτα, το μαλλί χαλασμένο και όπως καταλαβαίνετε δεν γινόταν να βγουν τέτοιες φώτοσ δημόσια!!!!!!
γελα γελα!!!εγω ειμαι ετοιμος κ σε περιμενω!!!!!κ ξερεις γιατι??Drimon wrote:johny4x4 wrote: Φωτογραφιες απο τις εργασίες δεν τράβηξα γιατι ο δον ήταν πολύ ταλαιπωρημένος, τίγκα στην μουτζούρα και μούσκεμα στον ιδρώτα, το μαλλί χαλασμένο και όπως καταλαβαίνετε δεν γινόταν να βγουν τέτοιες φώτοσ δημόσια!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()