Καλά του κάνετε του φούστη

καλα του εκανες!antonisxj wrote:ντουκόχρωμα αρίστης ποιότητας KRAFT !!!!!!!!!!!:
extractor wrote:καλα του εκανες!antonisxj wrote:ντουκόχρωμα αρίστης ποιότητας KRAFT !!!!!!!!!!!:
παχυ-παχυ και δεν χαλαει.
ειδηκα αν περασες και 2 χερια chassis coat χωρις αραιωμα....
Ότι και να του ζητήσεις θα στο δώσει χωρίς δεύτερη κουβέντα!!!!!!!!georgexj wrote:τι εχει μεσα το αυτοκινητο του δον???
αλλα για να μην σας τρωει η περιεργεια αντε να σας δειξω
κ πειτε μου τωρα εσεις καγκουρες!!!τι καψονια να κανω στον βασιλια μας για να τον παραλαβει???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
του είπα ότι θα του δώσω την αδερφή μου. τι άλλο θέλει?aggas wrote:Ότι και να του ζητήσεις θα στο δώσει χωρίς δεύτερη κουβέντα!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο Δόν αγόρι μου είναι υπεράνω αδερφής, θειάς και θειού!!!! Ρακάκι καλό να τον ποτίσεις και κρέας αντικριστό και μια χαρά!!!!!antonisxj wrote:του είπα ότι θα του δώσω την αδερφή μου. τι άλλο θέλει?aggas wrote:Ότι και να του ζητήσεις θα στο δώσει χωρίς δεύτερη κουβέντα!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
αλλά ρε παιδιά...
αυτόν τον καιρό σκέυτομαι διάφορα.
έχω παρατηρήσει ότι άνθρωποι που γνωρίζω ελάχιστα ή λίγο ή καθόλου ή 2-3 χρόνια, έχουν γίνει οι καλύτεροί μου φίλοι και μάλιστα με βοηθάνε ανιδιοτελώς (και δεν μιλάω μόνο για εδώ κάγκουρες).
πράγμα που μερικές φορές με αφήνει έκπληκτο. Κάποιοι με βοηθούν χωρίς δεύτερη σκέψη. κάποιοι τρέχουν για μένα χωρίς δεύτερη κουβέντα. περίεργα πράγματα. δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. πολύ περίεργα πράγματα.
Ρε μήπως τελικά του Μιχαλόπουλου δεν του φτάνει η αδερφήμου? μήπως να του δώσω και μια θειάμου γεροντοκόρη?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έτσι.......έτσι........antonisxj wrote:ρακι δεν έχουμε.
τσικουδιά, όση θές!
και αντικριστό... στα καλύτερα. έχουμε άκρη στο Μυλοπόταμο.