πατεντα τσιγκος ΔΟΝ κ ROCKY XXX
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: πατεντα τσιγκος ΔΟΝ κ ROCKY XXX
σταματήστε να βρωμολοχείτε εδωμέσα γιατί θα σας γ@μήσω όλους...
Last edited by antonisxj on Sun Jul 17, 2011 08:22, edited 1 time in total.
if it doesn't break, fix it until it does
antonisxj wrote:σταματήστε να βρωμολοχείτε εδωμέσα γιατί θα σας γαμήσω όλους...
είσαι ξύπνιος τέτοια ώρα και Κυριακάτικα?....τι να υποθέσω.....η φαντασία μου δε πάει παραπέρα....
ότι θές υπέθεσε...comanche wrote:antonisxj wrote:σταματήστε να βρωμολοχείτε εδωμέσα γιατί θα σας γαμήσω όλους...
είσαι ξύπνιος τέτοια ώρα και Κυριακάτικα?....τι να υποθέσω.....η φαντασία μου δε πάει παραπέρα....
πάω για καφέ. τα λέμε !
if it doesn't break, fix it until it does
ΠΑΡΕ ΤΟΝ "ΕΥΕΡΓΕΤΗ" ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ!!!!antonisxj wrote:κάγκουρες άν θέλετε να μιλάτε μεταξύ σας χωρίς να καταλαβαίνει κανείς τι λέτε, να το κάνετε με π.μ. ή ακο΄μα καλύτερα με το τηλέφωνο.
εδωμέσα ότι λέτε, πρέπει να το γνωρίζω προτίστως εγώ. ΜΑ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ?

(αν πει κουβέντα

Γιατί αν περιμένεις να γράψει εδώ μέσα την αλήθεια..........................................θα μπαϊλντίσεις από το "περίμενε"!!!

Δεν χρειάζεται. Θα σου εξηγήσω από κοντά (αν δεν έχει προλάβει άλλοςcomanche wrote:Επειδή από τη μία είιμαι εγκρατής και προσεκτικός στις εκφράσεις μου αλλά από την άλλη εκνευρίζομαι με όσα διαβάζω και δεν καταλαβαίνω

Μμμμμμμμμμμμμμμμ...........................................ΑΓΟΡΑΡΕ!!!!!!!!comanche wrote:.Γ@μιέστε...
Και πού το κατάλαβες;;;;;

-
Σε πετυχα σημερα με κατευθυνση προς Αργος τη κορναρισματα τιποτα, ανεμελια με το cabrio στον ανεμο.
heroicentaur wrote:Σε πετυχα σημερα με κατευθυνση προς Αργος τη κορναρισματα τιποτα, ανεμελια με το cabrio στον ανεμο.
Ποιό κάμπριο...
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Νομίζω οτι αναφέρεται στο ... ΔΟΝητόχημα

Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
-
Ααααα μπερδεύτηκα.
Για μια στιγμή νόμιζα πως πέτυχε το Ντριμόνη με κάμπριο κούρσα και ψήθηκα για καζούρα

Για μια στιγμή νόμιζα πως πέτυχε το Ντριμόνη με κάμπριο κούρσα και ψήθηκα για καζούρα

"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".