πατεντα τσιγκος ΔΟΝ κ ROCKY XXX

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Drimon

Re: πατεντα τσιγκος ΔΟΝ κ ROCKY XXX

Post by Drimon »

georgexj wrote: 2)για λοφακια δεν γνωριζω τιποτα.πως σου ηρθε εσενα εγω δεν ξερω.το αυτοκινητο δεν εχει παει χωμα καθολου απο τοτε που ειχα παθει ζημια.για τι λοφακια μιλας εσυ εγω το ακουω περιττο!! ;) ;) ;)
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote: Δηλαδη δεν εχει χωμα για να κατεβεις στη παραλια του Αγ.Νικολα?????
Δεν το ψιλοσκαρφαλωσεπαρκαρισες εκει???
Δεν ειχες 2 μωρακια???
georgexj wrote:ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑΙ ΜΕ 2 ΜΩΡΑΚΙΑ ΗΜΟΥΝΑ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΒΑΛΩ 4 ΜΕΣΑ.......
.....ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΠΑΙΖΑ Κ ΣΕ ΛΟΦΑΚΙΑ.ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ!!
ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΕ ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Σήκωσε το χεράκι και παραδέξου ότι έκανες την μ@λακία!!!!
Βλέπεις ότι δεν σε παίρνει!
Την έκανες την φιγούρα σου στα ανίδεα γκομενάκια και άσε τις μ@λακίες!!!
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote:περα απο την πλακα ειχε καιρο να γραψει κ ειχα καιρο να τον κραξω.κ το ευχαριστηθηκα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Όσο γι αυτό που έγραψες έχω να πω μονάχα τούτο:
Εκείνα τα δέντρα από το ΞΥΛΌΚΑΣΤΡΟ προοδεύουν;;; :roll: :roll: :roll:
Τα ποτίζεις καθόλου ή θα τα ξεκάνει ο καύσωνας;;; :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Τους έχεις βάλει αυτόματο πότισμα ή τα πας αυλακάδα;;; :roll: :roll: :roll: :roll:
Τους ρίχνεις καθόλου λίπασμα ή από μόνα τους ότι πάρουν πάνω τους;; :roll: :roll: :roll: :roll:
Κανα ψέκασμα τους έκανες με χαλκό για τον πυρινοτρήτη;;; :roll: :roll: :roll: :roll:
Έχει πολύ αυτή την εποχή και πρέπει να προσέχεις μην στα "φάει"!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ

Post by ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ »

Drimon wrote:
georgexj wrote:περα απο την πλακα ειχε καιρο να γραψει κ ειχα καιρο να τον κραξω.κ το ευχαριστηθηκα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Όσο γι αυτό που έγραψες έχω να πω μονάχα τούτο:
Εκείνα τα δέντρα από το ΞΥΛΌΚΑΣΤΡΟ προοδεύουν;;; :roll: :roll: :roll:
Τα ποτίζεις καθόλου ή θα τα ξεκάνει ο καύσωνας;;; :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Τους έχεις βάλει αυτόματο πότισμα ή τα πας αυλακάδα;;; :roll: :roll: :roll: :roll:
Τους ρίχνεις καθόλου λίπασμα ή από μόνα τους ότι πάρουν πάνω τους;; :roll: :roll: :roll: :roll:
Κανα ψέκασμα τους έκανες με χαλκό για τον πυρινοτρήτη;;; :roll: :roll: :roll: :roll:
Έχει πολύ αυτή την εποχή και πρέπει να προσέχεις μην στα "φάει"!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ποσο και ποσοι "καμενοι" ειμαστε εδω μεσα????Απο το καγκουροανεβασμαπαρκαρισμα του Δον μετα δυο αφελων και μαλλον σεξουαλικος απελευθερομενων κορασιδων περασαμε στην κηπουρικη!!!!Εχω χασει επισοδεια ή απο εδω που βρισκομαι,χαμενος στο διαστημα!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ο Θεος να με φυλαει απο τους φιλους
γιατι τους εχθρους μου τους γνωριζω.

http://www.4x4brasil.com.br/forum/mitsu ... -lift.html
aggas

Post by aggas »

Ρε μάγκες, θα μας ξεστραβώσει και εμάς κανείς για να το εμπεδώσουμε το θέμα;;; :( :( :(
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
Drimon

Post by Drimon »

ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ wrote: Ποσο και ποσοι "καμενοι" ειμαστε εδω μεσα????Απο το καγκουροανεβασμαπαρκαρισμα του Δον μετα δυο αφελων και μαλλον σεξουαλικος απελευθερομενων κορασιδων περασαμε στην κηπουρικη!!!!Εχω χασει επισοδεια ή απο εδω που βρισκομαι,χαμενος στο διαστημα!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Περίμενε να απαντήσει ο "κύριος" (αν απαντήσει :roll: ) και μετά θα σου εξηγήσω. ;)
Κοίτα να δεις που θα κάνει πάλι την πάπια και θα αερολογεί όπως με το "βιντεάκι". :twisted: :twisted: :twisted:
Drimon

Post by Drimon »

aggas wrote:Ρε μάγκες, θα μας ξεστραβώσει και εμάς κανείς για να το εμπεδώσουμε το θέμα;;; :( :( :(
Ήρεμα κι εσύ. Περίμενε!!! ;) :mrgreen:
aggas

Post by aggas »

Drimon wrote:
aggas wrote:Ρε μάγκες, θα μας ξεστραβώσει και εμάς κανείς για να το εμπεδώσουμε το θέμα;;; :( :( :(
Ήρεμα κι εσύ. Περίμενε!!! ;) :mrgreen:
Άντε γιατί θ' αρχίσω να τρώω τα νύχια μου........... :lol: :lol: :lol: :lol:
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
antonisxj

Post by antonisxj »

κάγκουρες άν θέλετε να μιλάτε μεταξύ σας χωρίς να καταλαβαίνει κανείς τι λέτε, να το κάνετε με π.μ. ή ακο΄μα καλύτερα με το τηλέφωνο.

εδωμέσα ότι λέτε, πρέπει να το γνωρίζω προτίστως εγώ. ΜΑ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ?
if it doesn't break, fix it until it does
lker

Post by lker »

Λευτεριά στο Δόν ρε τομάρια! :lol: :lol: :lol:
Κρά στους παπαράτσι που τον παρενοχλούν τις ξέκολες αυτές ... ε άγιες ήθελα να πω μέρες του καλοκαιριού :lol: :lol: :lol:
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
comanche

Post by comanche »

Επειδή από τη μία είιμαι εγκρατής και προσεκτικός στις εκφράσεις μου αλλά από την άλλη εκνευρίζομαι με όσα διαβάζω και δεν καταλαβαίνω θα χρησιμοποιήσω μία λέξη που δεν αρμόζει στην παρούσα στιγμή αλλά εκφράζει το σύνολο των παρευρισκομένων σε αυτόν τον Αγιο Τόπο................................................Γ@μιέστε...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
όπως λέει και ο Roi Antouane..ή πείτε τα με πμ ή μη μας σπάτε τ'@ρχίδια με υπονοούμενα. :evil: :evil: :evil:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”