!!Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΠΟΤΑΜΟΥ!!
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: !!Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΠΟΤΑΜΟΥ!!
Άντε γ@μήσου Αντωνάκη!antonisxj wrote: και καθώς έβλεπα το λάστιχο... σκέφτηκα... εδωμέσα, χωράει σίγουρα ο Ντριμόνης. να τον πιάσω, να τον κλείσω μέσα στο λάστιχο, να απαλαχθούμε απ'αυτόν μια και καλή![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ
antonisxj wrote: ...τι λένε οι αριθμοί δεν ξέρω...

Αυτα μπορεσα να βρω Αρχι μου για τα νουμερα.
Ο Θεος να με φυλαει απο τους φιλους
γιατι τους εχθρους μου τους γνωριζω.
http://www.4x4brasil.com.br/forum/mitsu ... -lift.html
Το έχω πει εγω.ΕΣΥ είσαι Πολυ κρυφό ταλέντο αλλα μου πεφτεις λίγο μακριά για να συνεργαστούμε!!!

- ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ
Ε ΟΧΙ και κρυφο!!!!!Φανερο ειμαι αλλα δεν με εκμεταλευοντε...

Ο Θεος να με φυλαει απο τους φιλους
Ελα στην Καλαματα που ξερουμε απο εκμεταλευση......ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ wrote:Ε ΟΧΙ και κρυφο!!!!!Φανερο ειμαι αλλα δεν με εκμεταλευοντε...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αντωνάκη τι έγινε;;Πέσαμε στους έρωτες και παρατήσαμε τον ιπποπόταμο;;
Άντε για πές μας τι γίνετε!!!!!

Άντε για πές μας τι γίνετε!!!!!
σαν τι να γίνει ρε Αγγελε?
έλειψη χρημάτων... στάση εμπορίου
έβαλα τον πίσω άξονα (χωρίς φρένα. πρεπει να παραγγείλω δισκόφρενα)
και τελειώνω με την κόντρα του διαφορικού η οποία μάλον θα είναι έργο τέχνης
κέντημα λέμεεεεεε!!!!
για τον μπροστινό άξονα τώρα... τι να πώ? τζίφος η δουλειά. ο AMC20 αποδείχθηκε καλός μόνο στο κορωνωπήνιο. απο πλανητοδορυφόρους... αποτυχία!!!!!!!
ψάχνω άλλον ένα ford 8,8 να τον κάνω μπροστινό να έχω και μεγάλο κορωνωπήνιο και ημιαξόνια μεγάλα. αλλά δεν υπάρχει τίποτα στο ελλάντα. Αμερική με 300 ντόλαρς έτοιμος με δισκόφρενα αλλά πώς τον φέρνεις...
έλειψη χρημάτων... στάση εμπορίου
και τελειώνω με την κόντρα του διαφορικού η οποία μάλον θα είναι έργο τέχνης
για τον μπροστινό άξονα τώρα... τι να πώ? τζίφος η δουλειά. ο AMC20 αποδείχθηκε καλός μόνο στο κορωνωπήνιο. απο πλανητοδορυφόρους... αποτυχία!!!!!!!
ψάχνω άλλον ένα ford 8,8 να τον κάνω μπροστινό να έχω και μεγάλο κορωνωπήνιο και ημιαξόνια μεγάλα. αλλά δεν υπάρχει τίποτα στο ελλάντα. Αμερική με 300 ντόλαρς έτοιμος με δισκόφρενα αλλά πώς τον φέρνεις...
if it doesn't break, fix it until it does
Πές του Drimon να πεταχτεί με το ταχύπλοο να στον φέρει!!!!antonisxj wrote:σαν τι να γίνει ρε Αγγελε?
έλειψη χρημάτων... στάση εμπορίου![]()
![]()
και τελειώνω με την κόντρα του διαφορικού η οποία μάλον θα είναι έργο τέχνηςκέντημα λέμεεεεεε!!!!
Πέρα απ' την πλάκα δηλαδή ο μπροστινός δεν παντρεύεται με τίποτα άλλο;;
ρε Αγγελε με τι να παντρέψω τον μπροστινό?
απο έτοιμους έχουμε μόνο δύο επιλογές. dana60 με τίποτα. dana44 αλλά θέλουνε τη μάνα τους και τον πατέρα τους οι εμπόροι.
γιαυτό ψάχνω έναν ford 8,8 ή ford 9 για να τον μετατρέψω σε μπροστινό. και επίσης ρε φίλε, οι εν λόγο ford έχουν μεγάλα κορωνωπήνια, μεγάλους πλανήτες και θα τους ταιριάξω ημιαξόνια ίσα με dana60. ωραία πράματα δηλαδή.
γιαυτό, ψάχτε κοπέλια. ψάχτε! ζητείται άξονας!!!!!!!!!!!!!!!
απο έτοιμους έχουμε μόνο δύο επιλογές. dana60 με τίποτα. dana44 αλλά θέλουνε τη μάνα τους και τον πατέρα τους οι εμπόροι.
γιαυτό ψάχνω έναν ford 8,8 ή ford 9 για να τον μετατρέψω σε μπροστινό. και επίσης ρε φίλε, οι εν λόγο ford έχουν μεγάλα κορωνωπήνια, μεγάλους πλανήτες και θα τους ταιριάξω ημιαξόνια ίσα με dana60. ωραία πράματα δηλαδή.
γιαυτό, ψάχτε κοπέλια. ψάχτε! ζητείται άξονας!!!!!!!!!!!!!!!
if it doesn't break, fix it until it does