antonisxj wrote:και τώρα που το σκεύτομαι... θα πρέπει όλοι να έχετε μια φωτό μου στο αυτοκίνητό σας δίπλα στο εικονισματάκι της παναγίας
τι σκατά βασιλιάς είμαι?
Ναι..............
Με μεγάλη κορνίζα!
Και το σύνθημα: Ψωμί- ελιά (γιατί από τα σπασίματα μόνο αυτά θα μπορούμε ν' αγοράσουμε για να τραφούμε) και Αντώνη βασιλιά!!!
Κι εγώ, για να δεις τι πιστός υπήκοος είμαι, θα φτιάξω μια τεράστια και θα την βάλω στην οροφή του αυτοκράτορα (για να λειτουργεί και σαν πανί ).
Κάνει ένα αντρόγυνο έρωτα όταν ανοίγει την πόρτα ο μικρός τους γιος και τους λέει:
- Τι κάνετε εκεί;
- Βάζω βενζίνη στην μαμά σου, απαντάει ο μπαμπάς.
- Πώπω μπαμπά, η μαμά πρέπει να καίει πολύ, γιατί το πρωί της έβαζε και ο θείος..
Πάει ένας τύπος σε κατάστημα υφασμάτων, κοιτάει γύρω του και λέει στην πωλήτρια:
- Μου κατεβάζετε, σας παρακαλώ, εκείνο το ύφασμα με τις μπλε ρίγες;
- Πολύ ευχαρίστως! απαντά η πωλήτρια.
Το περιεργάζεται και ξανακοιτά γύρω του!
- Κι εκείνο το γυαλιστερό με το ψαροκόκαλο, σας παρακαλώ !
...- Ευχαρίστως!
Πρόθυμη πάντα η πωλήτρια του το κατεβάζει.....
Έπειτα από πολύ ώρα και αφού ο τύπος έχει κατεβάσει σχεδόν όλα τα ρολά υφασμάτων, αποφασίζει το αφεντικό να αναλάβει.
- Κύριε, δεν μπορεί να μην σας έχει αρέσει τίποτα από τα τόσο υπέροχα υφάσματά μας!!!
Σκεφτικός ο τύπος κοιτάει ψηλά και λέε...ι στο αφεντικό:
- Να, να εκείνο επάνω στην γωνία το πιτσιλωτό, αυτό θέλω.
Του το κατεβάζουν, του το δείχνουν, αυτός συμφωνεί και τους λέει:
- Λοιπόν, θα ήθελα 50 εκατοστά από αυτό.
Γεμάτος έκπληξη και αγανάκτηση το αφεντικό του λέει:
- Μα καλά, σοβαρά μιλάτε; Μας παιδεύετε τόση ώρα για να πάρετε μισό μέτρο ύφασμα; Τι θα το κάνετε;
- Και τι σε νοιάζει εσένα; απαντά ο τύπος Kουστούμι για τον πούτσο μου θα ράψω.
Μην μπορώντας να κάνει αλλιώς το αφεντικό, ένεκα του ότι ο πελάτης έχει πάντα δίκιο, του κόβει το μισό μέτρο. Κόβει όμως μαζί με αυτό και ένα ακόμη κομμάτι ύφασμα 20 εκατοστά σε χρώμα ροζ και του λέει του τύπου:
- Αυτό, δώρο του καταστήματος, κύριε!!!
Απορημένος ο τύπος:
- Μα καλά, τι να το κάνω αυτό;!!
- Να ράψετε κι ένα ταγεράκι για το μουνί της μάνα σας !!!!