CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
YJ ''The Doctor''

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by YJ ''The Doctor'' »

[quote="johny4x4"]

Αλλά εντάξει είπαμε εμας στα π@π@ρια μας!!!
Οτι και να γίνει λεφτά θα έχουμε και αν ξεμείνουμε θα μας δίνει ο δον και ο γιατρός! :mrgreen: :mrgreen:
quote]

ε, σιγα!!!
και εμενα ο Δον μου δινει, μη νομιζεις τιποτα αλλο.....
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
georgexj

Post by georgexj »

Γιαννάκη όπως σου είπα είναι τα πράγματα:
1)ναι υπάρχει κρίση δεν διαφωνώ!!
2)ναι την κρίση την μεγαλώσαμε κ εμείς οι ίδιοι.κ είναι φυσικό όταν κάθεσαι κ ακούς χίλιες δυο μαλακιες που λένε στα κανάλια να μαζευτεις!
3)είναι φυσιολογικό με αυτά τα δεδομένα να γαμηθει η αγορά!!
4)όσο τα παίρνεις τις μέτρητης τόσο χειρότερα γίνονται!!!κ
5)ότι κ να κανείς ,όσο κ να μαζευτεις τα λεφτά θα σου τα παρουνε κ σε σένα κ σε μένα κ στον καθένα.τι οκτωμβρη τι Δεκέμβρη τι μετα απο ένα 6μηνο.οπότε τίποτα δεν είναι στο χέρι σου κ τίποτα δεν θα σώσεις!!γι αυτο γραφτα στα αρχίδια σου κ κοιτά να ζήσεις τους τελευταίους μας μήνες!!! ;) ;) ;) ;)
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Η αλήθεια είναι πως όποιος μάζευε χρήματα, έχασε διότι του τα πήραν και έμεινε ρέστος.
Εγώ που τα ξόδευα, μπορεί να είμαι ρέστος αλλά τουλάχιστον τα χάρηκα :mrgreen: :mrgreen:
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

[quote="Nicolas"]Η αλήθεια είναι πως όποιος μάζευε χρήματα, έχασε διότι του τα πήραν και έμεινε ρέστος.
quote]

Γιατι ρε Νικολα, απο ποιον πηρανε χρηματα που μαζευε????
Για εξηγησε το μου πληζ :mrgreen:
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

ενταξει σωστοι κ οι 3 κ εγω τους εχω παρει 700χιλιαρικα.......
κ δεν μου λεει κανενας τιποτα!!!!!
αλλα ειναι το γαμωτ.......ο γιατι να ξεκινανε ολα απο τους πολιτες κ οχι απο τα λαμογια????
δεν μπορει να μας ζητανε συνεχεια κ αυτοι που εχουν παρει τις μιζες κ εχουν καταχραστει τοοοοσα λεφτα να μην τους κουμπανε!!!!!!
που ειναι η δυκαιοσυνη??????
δεν γινετε να μας βαζουν νεα μετρα για να κερδισουνε χρονο κ να μας βγαλουν απο τη κριση
ενω στην ουσια τα κανουν χειροτερα!!!!!
κ να μας τα λενε με τετοιο τροπο που να πρεπει να τους πιστεψουμε............!!!!!!!!!!!

ειναι σαν να αρχισει τωρα ο Βασιλιας να μας λεει οτι ο νεος του αξονας θα αντεξει κ δεν προκειτε να σπασει ποτε
κ γενικα οτι ο υποποταμος δεν προκειτε να λυθει ποτε ξανα για επισκευη κ εμεις να πρεπει να το πιστεψουμε κ να κραζουμε ολοι μαζι τοον Ντριμονι που θα του λεει το αντιθετο!!!!!
johny4x4

Post by johny4x4 »

Μιχαλόπουλος και κρίση δεν πάνε μαζί!!!!
Είδε η κρίση τον μιχαλόπουλο και λάκησε!!!!!!
Η αρχή......................... ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Η ΦΙΡΜΑ

έπεται και συνέχεια!!!!!!!!!!!!!!!
Image
georgexj

Post by georgexj »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

Και μόλις άκουσα το κορυφαίο!
Ξεκινούν προσπάθειες για την απ' ευθείας αεροπορική ένωση Ελλάδας- Ουκρανίας και την κατάργηση της βίζας (για εκατέρωθεν επίσκεψη των δύο χωρών).
Και όπως είπε και ο Δρούτσας "οι λαοί των δύο χωρών, σε αντίθεση με τους πολιτικούς, έχουν έρθει πολύ κοντά". :lol: :lol:

Τόλη παράτα τα καλώδια και τις λαμαρίνες και ετοίμασε βαλίτσα!
Ήρθε η ώρα να πάμε να λιάσουμε τα ταλαιπωρημένα μας κορμιά στην παραλία της Arcadia!!!!
Να πιούμε τα "ξίδια" μας στο Htaka club!!!!
Και να χαζολογήσουμε πίνοντας το mojito μας (μετά συνοδείας πάντα!!) στο bar του Odessa Hotel!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lker

Post by lker »

Εισαι ενημερωμένος βλέπω αρρωστάκι :lol: :lol: :lol: απέξω τα θυμάσαι τα ονόματα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
Drimon

Post by Drimon »

lker wrote:Εισαι ενημερωμένος βλέπω αρρωστάκι :lol: :lol: :lol: απέξω τα θυμάσαι τα ονόματα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τι να κάνουμε ρε φίλε;;; Λίγο ακόμα και δεν θα γύριζα πίσω!
Ας τα, τα σκέφτομαι και μελαγχολώ. :( :( :(
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”