πατεντα τσιγκος ΔΟΝ κ ROCKY XXX
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
- ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ
Re: πατεντα τσιγκος ΔΟΝ κ ROCKY XXX
Ο Θεος να με φυλαει απο τους φιλους
γιατι τους εχθρους μου τους γνωριζω.
http://www.4x4brasil.com.br/forum/mitsu ... -lift.html
γιατι τους εχθρους μου τους γνωριζω.
http://www.4x4brasil.com.br/forum/mitsu ... -lift.html
Η κανείς Δουλεια η δεν κανείς!!έτσι παει!!η όλα η τίποτα!!
Και σου το είχα πει για το δώρο που ήθελα να σου κάνω κι εσύ δεν ήθελες ούτε ν' ακούς. Πλήρωνε τώρα οδικές!!!!!!georgexj wrote:
Υ.Γ. μαλακα ντριμον μην αρχισεις κ γραφεις παπαριες για ιαπωνες κ μαλακιες γιατι αμα μου το δωσεις θα σου φερω πισω ρινισματα γρεζια απο το αυτοκινητο σου!!
Φαντάσου να μην ασχολούμουν σήμερα με το ποδήλατο.......
Φαντάσου σήμερα να ερχόμουν κι εγώ προς Κόρινθο μεριά.....
Θα πάλευες να με φτάσεις και θα διαλούσε καθόλου το ρημάδι σου!!!!!!
Καλώς την Σφηνοπούτσα!!άντε γαμησου!!

Και μ' αυτά που κάνεις τι καταλαβαίνεις;;;;;georgexj wrote:Η κανείς Δουλεια η δεν κανείς!!έτσι παει!!η όλα η τίποτα!!
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙΣ!!!!!
Την καλήτερη ευχή μου δίνεις αλλά το ξέρεις ότι δεν είναι τώρα πραγματοποιήσημη.georgexj wrote:Καλώς την Σφηνοπούτσα!!άντε γαμησου!!![]()
![]()
Η ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ 'ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ (γιατί μόνο γι αυτή κάνει) ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ Ε Ρ Γ Α Λ Ε Ι Α!!!!
Άντε γαμησου κ πάλι!!!
Τέτοια μου λες και θα με κάνεις να πάρω τους δρόμους νυχτιάτικα!georgexj wrote:Άντε γαμησου κ πάλι!!!
Και για να δεις ότι είμαι φίλος και σε συμπωνώ, θα έρθω με το άλλο το χρέπι (Ζόβολο) να σε παριγορήσουμε. Να μαλακώσουμε λίγο τον καημό.
Μας θες;;;;;;;;;

Μας θες;;;;;;;;;