CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Nicolas
Site Admin

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by Nicolas »

antonisxj wrote: τα είπα όλα αυτά σε φίλο που έχει γνώσεις πάνω σε παρόμοια αντικείμενα και μου απάντησε "τι είναι αυτά που λές? εδώ μιλάμε για νανοτεχνολογία"
και σκέυτικα... "αφού πρόκειται για νανοτεχνολογία, θα ξέρει σίγουρα ο Ντριμόνης, αύτός είναι το κοντοπούτανο εδωμέσα"
:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Drimon

Post by Drimon »

comanche wrote:έτσι αγόρι μου...ξεβρακώσου επιτέλους...βγάλε τον ηλεκτρονικό που έχεις μέσα σου...άπλωσε την επιστήμη στο σανίδι...
Όχι καλέ...............ντρέπομαι. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

antonisxj wrote:ευχαριστώ για το ενδιαφέρων, αλλά μάλον στο ελλαδιστάν θα δυσκολευτώ να βρώ αυτό που θέλω.
Φτίαχ' το μόνος σου!

antonisxj wrote: πρέπει να μπεί σε πολύ περιορισμένο χώρο και πρέπει να κινεί ένα έμβολο που θα παλινδρομεί στον πυρήνα του πηνίου.
:shock: :shock: :shock:
Μπλοκέ θες να φτιάξεις;;;
antonisxj wrote: για την αποφυγή ύπαρξης ελατηρίου επαναφοράς, ίσως χρειάζεται να αλλάζω και πολικότητα του μαγνήτη.
Σύστημα ρελέ με timer (μια ιδέα που μου ήρθε τώρα στο φτερό). Αλλά το θέμα είναι αν θα είσαι 100% σίγουρος ότι επανήλθε. ;)

antonisxj wrote: "αφού πρόκειται για νανοτεχνολογία, θα ξέρει σίγουρα ο Ντριμόνης, αύτός είναι το κοντοπούτανο εδωμέσα"
Άντε γ@μήσου ρε π@πάρα!!! :evil: :evil: :evil:
ΤΑΚΗΣ

Post by ΤΑΚΗΣ »

antonisxj wrote:ευχαριστώ για το ενδιαφέρων, αλλά μάλον στο ελλαδιστάν θα δυσκολευτώ να βρώ αυτό που θέλω.
πρέπει να μπεί σε πολύ περιορισμένο χώρο και πρέπει να κινεί ένα έμβολο που θα παλινδρομεί στον πυρήνα του πηνίου.
για την αποφυγή ύπαρξης ελατηρίου επαναφοράς, ίσως χρειάζεται να αλλάζω και πολικότητα του μαγνήτη.

τα είπα όλα αυτά σε φίλο που έχει γνώσεις πάνω σε παρόμοια αντικείμενα και μου απάντησε "τι είναι αυτά που λές? εδώ μιλάμε για νανοτεχνολογία"
και σκέυτικα... "αφού πρόκειται για νανοτεχνολογία, θα ξέρει σίγουρα ο Ντριμόνης, αύτός είναι το κοντοπούτανο εδωμέσα"
Καλησπερα σε ολους

Πηγαινε στην Καβαλας μετα την γεφυρα της Κωσταντινουπολεως 2 τετραγωνα προς ελευσινα.
ειναι η υδραλικοδυναμικη.και παρε οτι πηνιο θελης 12v -24 και στην Σερρων Ο Παρρης.
εγω ψωνιζω απο εκει για τα μηχανιματα.(γερανους)
V12-6,0L portal axles Transversal .
Hydraulic suspension
hydraulic winch front-real
antonisxj

Post by antonisxj »

Drimon wrote:Μπλοκέ θες να φτιάξεις;;;
μέσα είσαι... :!: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

θα σε πάρω τηλ. να τα πούμε.
if it doesn't break, fix it until it does
antonisxj

Post by antonisxj »

ΤΑΚΗΣ wrote:
πρέπει να μπεί σε πολύ περιορισμένο χώρο και πρέπει να κινεί ένα έμβολο που θα παλινδρομεί στον πυρήνα του πηνίου.
για την αποφυγή ύπαρξης ελατηρίου επαναφοράς, ίσως χρειάζεται να αλλάζω και πολικότητα του μαγνήτη.

τα είπα όλα αυτά σε φίλο που έχει γνώσεις πάνω σε παρόμοια αντικείμενα και μου απάντησε "τι είναι αυτά που λές? εδώ μιλάμε για νανοτεχνολογία"
Καλησπερα σε ολους

Πηγαινε στην Καβαλας μετα την γεφυρα της Κωσταντινουπολεως 2 τετραγωνα προς ελευσινα.
ειναι η υδραλικοδυναμικη.και παρε οτι πηνιο θελης 12v -24 και στην Σερρων Ο Παρρης.
εγω ψωνιζω απο εκει για τα μηχανιματα.(γερανους)
ευχαριστώ φίλε μου, δυστυχώς ή ευτυχώς (δεν έχω καταλήξει ακόμα) είμαι Χανιά. θα ψαχτώ και εδώ σε κάτι μαστόρια που μου είπαν να ρωτήσω και αν δεν βρώ άκρη με βλέπω για διήμερο στη Χώρα :mrgreen:
georgexj

Post by georgexj »

κολα το με ηλεκτροκοληση.τι μαλακιες πηνια κ μαγνητες κ πεδια κ οτι αλλο θελει.το πιο φτηνο απ ολα.2 ηλεκτροδια κ εισαι ετοιμος!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
antonisxj

Post by antonisxj »

georgexj wrote:κολα το με ηλεκτροκοληση.τι μαλακιες πηνια κ μαγνητες κ πεδια κ οτι αλλο θελει.το πιο φτηνο απ ολα.2 ηλεκτροδια κ εισαι ετοιμος!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
τι λές ρε?
και μετά τι θα σπάω?
κάτι πρέπει να φτιάξω που να σπάει, δεν γίνεται αλλιώς. με φαντάζεσαι σε βόλτα χωρίς να σπάω κάτι?
δεν κάνει, χαλάει η μαγιά :mrgreen:

πάντως χωρίς πλάκα, έκατσα και το μελέτησα. μπορώ αν βρώ τον κατάληλο ηλεκτρομαγνήτη, να το μετατρέψω σε μπλοκέ 0-100 με πολύ μικρό κόστος. ουσιαστικά, ότι κοστίσει ο ηλεκτρομαγνήτης και ένα κομμάτι ατσάλι που θα φάω στον τόρνο.
η μαλακία είναι ότι ο χώρος που μπορεί να κάτσει ο ηλεκτρομαγνήτης με το έμβολο είναι περιορισμένος λόγο του ότι στην περιστροφή του γκρούπ, έρχεται πολύ κοντά με το πηνίο.
θα ψαχτώ όμως δεν το αφήνω. αν δεν βρώ άκρη έτσι, έχω σκεφτεί άλλη μία λύση, αν πάλι δεν μπορέσω να το φτιάξω, θα του στριμώξω μερικές ροδέλες και θα το κάνω πιό σφιχτό και απο τον κώλο του σκύλου του καρβέλα πρίν γίνει γκέϊ.
χο χο χο :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

antonisxj wrote: κάτι πρέπει να φτιάξω που να σπάει, δεν γίνεται αλλιώς. με φαντάζεσαι σε βόλτα χωρίς να σπάω κάτι?
Και πώς θα λήγουν οι καγκουσυναντήσεις αν δεν σπάς κάτι;;;; :roll: :lol: :lol:
antonisxj

Post by antonisxj »

Drimon wrote:
antonisxj wrote: κάτι πρέπει να φτιάξω που να σπάει, δεν γίνεται αλλιώς. με φαντάζεσαι σε βόλτα χωρίς να σπάω κάτι?
Και πώς θα λήγουν οι καγκουσυναντήσεις αν δεν σπάς κάτι;;;; :roll: :lol: :lol:
εμ.. αυτό λέω κι'εγώ.
δεν διαβάζεις την υπογραφή μου?
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”