Για ελα να σε βαλουμε στη μεση με τα ρημαδια μας ( μουα & Δον ) και τα λεμε μεταDrimon wrote:[
Τι;;
Βιαζόμαστε τώρα;;;![]()
![]()
Έφτιαξες το ρημάδι και θες να μου ξεπορτίσεις;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Για ελα να σε βαλουμε στη μεση με τα ρημαδια μας ( μουα & Δον ) και τα λεμε μεταDrimon wrote:[
Τι;;
Βιαζόμαστε τώρα;;;![]()
![]()
Έφτιαξες το ρημάδι και θες να μου ξεπορτίσεις;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να..........ξεκινήσαμε πάλι! Πάλι τα ίδια.YJ ''The Doctor'' wrote:Για ελα να σε βαλουμε στη μεση με τα ρημαδια μας ( μουα & Δον ) και τα λεμε μετα
Drimon wrote:[
Να..........ξεκινήσαμε πάλι! Πάλι τα ίδια.![]()
Αφού δεν μπορείτε να μου κάνετε τίποτα, τι θέλετε και τα γράφετε αυτά;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι, ναι, ναι................κλάψε τώρα όπως έκλαιγες και για την γριά.georgexj wrote:Μετα το Πάσχα που θα είμαι δίπλα του πάλι!!![]()
![]()
![]()
Αυτό το σωληνάκι που κάνει βόλτες γύρο από το αμορτισέρ δεν μ' αρέσει. Δεν μπορούσες να το περάσεις πίσω απ' αυτό;;georgexj wrote: η αναρτηση ετοιμη τελειωμενη
Δεν μπορείς να το βάλεις να "τρέξει" παράλληλα με τον άξονα (στην επάνω μεριά του);;georgexj wrote: μια ερωτηση γι αυτη την φωτογραφια.την ντιζα του χειροφρενου να την περασω απο κατω η να την αφησω οπως ειναι?
Ρε αθεόφοβε ακόμα δεν την έβαλες την ποδιά και την στράβωσες;;;;georgexj wrote:
Μαχημο απο το γκαραζ!!!!!!!!!!Drimon wrote: Ρε αθεόφοβε ακόμα δεν την έβαλες την ποδιά και την στράβωσες;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
απο την άλλη θα κρέμεται και θα το τρώει ο τροχος.Drimon wrote: Αυτό το σωληνάκι που κάνει βόλτες γύρο από το αμορτισέρ δεν μ' αρέσει. Δεν μπορούσες να το περάσεις πίσω απ' αυτό;;![]()
έχει συγκεκριμένη είσοδο και γωνία εισόδου. βάλτο όπου του γουστάρει να δουλεύει. ούτως ή άλλως, δεν σπάει.Drimon wrote: Δεν μπορείς να το βάλεις να "τρέξει" παράλληλα με τον άξονα (στην επάνω μεριά του);;![]()
[/quote]Drimon wrote: Ρε αθεόφοβε ακόμα δεν την έβαλες την ποδιά και την στράβωσες;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()