Βρε γεροραμολιμέντο τι είναι αυτά που ακούς;;;comanche wrote: Αφιερωμένο στον ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ...ΔΟΝ
πατεντα τσιγκος ΔΟΝ κ ROCKY XXX
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: πατεντα τσιγκος ΔΟΝ κ ROCKY XXX
και αυτό σε σένα...Drimon wrote:Βρε γεροραμολιμέντο τι είναι αυτά που ακούς;;;comanche wrote: Αφιερωμένο στον ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ...ΔΟΝ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και αυτό δικό σου...
kostas654 wrote:μιχαλοπουλε αυτη την στιγμη σαν βλεπω μπροστα μου τις λεπτες χειρουργικες ενεργειες που εκανες
φιλε ειλικρινα στην αρχη το σεβομουνα οσο δεν επαιρνε.κ αμα θες το πιστευεις.οταν ομως πηρα τηλεφωνο ενα φιλο κ μου ειπε δεν θελει λυπησει καθολου κ αμα εχεις βαριοπουλα κοπανατο οχι βαρια,βαριοπουλα ε τοτε ...................................
μεχρι κ το ξηλο της βαριας μου εσπασε!!!!
- YJ ''The Doctor''
Don, εισαι αυτο που λενε, ''καλο παιδι αλλα τον παρεσυραν οι φιλοι του..''georgexj wrote:[
φιλε ειλικρινα στην αρχη το σεβομουνα οσο δεν επαιρνε.κ αμα θες το πιστευεις.οταν ομως πηρα τηλεφωνο ενα φιλο κ μου ειπε δεν θελει λυπησει καθολου κ αμα εχεις βαριοπουλα κοπανατο οχι βαρια,βαριοπουλα ε τοτε ...................................
μεχρι κ το ξηλο της βαριας μου εσπασε!!!!
:
Αντε τελειωνε, να τελειωνει και ο ταλαιπωρος ο Αρχι με το αργομαζουτοκαυστο να κανουμε καμια καγκουροσυναντηση ανοιξιατικη οπως η περσινη στη λιμνη Πλαστηρα
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
Ρε γιατρέ νόμιζα οτι θα πεις "καλο παιδί αλλα μαλακας"
μου το χάλασες!!!!
μου το χάλασες!!!!

Γιατρε εχθές το βράδυ 1 ώρα τελείωσα τα πάντα.την Τρίτη του Πάσχα περνώ τους κεντρικούς.κανονιστε κ γω είμαι μέσα.αντίρηση δεν φέρνω ποτέ!!
Όσο για σένα γιαννάκη αι γαμησου απο το ελλάντα.βγεσ κάθε βράδυ μην χάσεις!!λες κ θα χαθεί το ποτό!!
Όσο για σένα γιαννάκη αι γαμησου απο το ελλάντα.βγεσ κάθε βράδυ μην χάσεις!!λες κ θα χαθεί το ποτό!!
Γιωργο αντε γαμησου και απο δω!!!
Στα εδωσε και ο αποστολης τα χαιρετησματα!
σε εφαγε η γυναικα ρε;
Καθε βραδυ θα βγαινω να τα πινω με το γκιαουρη και τον αποστολο και θα ερχομαστε το πρωι να σου κατουράμε το wrangler παλιο κουρελι!!!
Στα εδωσε και ο αποστολης τα χαιρετησματα!
σε εφαγε η γυναικα ρε;
Καθε βραδυ θα βγαινω να τα πινω με το γκιαουρη και τον αποστολο και θα ερχομαστε το πρωι να σου κατουράμε το wrangler παλιο κουρελι!!!

Κανονιστε συνάντηση τρελογιατρε μεχρι κ στην αλλη ακρη τησ ελλαδασ γιατί εγώ με ταπεινά wrangler που φοράνε 30αρηδες κ 35αρηδες δεν ασχολουμε!!γιαννάκη!!!