πατεντα τσιγκος ΔΟΝ κ ROCKY XXX

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
georgexj

Re: πατεντα τσιγκος ΔΟΝ κ ROCKY XXX

Post by georgexj »

καλο κομματι ειναι κ αυτος.τον καταλαβα.αλλα τα ειδε ολα σου λεωω!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
antonisxj

Post by antonisxj »

georgexj wrote:καλο κομματι ειναι κ αυτος.τον καταλαβα.αλλα τα ειδε ολα σου λεωω!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
αν πάς, πές να σε κατεβάσει στο υπόγειο βασίλειο.
ένα υπόγειο με τελευταίας τεχνολογίας συναγερμούς, γεμάτο άξονες, γιόκ, σταυρούς, δίσταυρους, μπιλιοφόρους και ότι άλλο θες σχετικό με άξονες. κάποια στιγμή βρεθήκαμε να ψάχνουμε πατέντα να βάλουμε δίσταυρο στο ημιαξόνιο του υποπόταμου :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ήθελε να μου φτιάξει και ημιαξόνια... μέχρι που του έδειξα ένα κομμένο μπροστινό που είχα στ'αμάξι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
και μετα συνήλθε... δεν ήθελε πλέον να μου φτιάξει ημιαξόνια :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
if it doesn't break, fix it until it does
georgexj

Post by georgexj »

:lol:
:lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ROCKY XXX

Post by ROCKY XXX »

Ρε μαλακα μια μερα σε αφησα και τα εκανες ολα πουτανα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Αν το ετρωγες στο τορνο λιγο το καρυδακι δεν θα περναγε :idea: :idea: :idea: :?: :?: :?:

Και εκτοσ αυτου γαμιεσαι γιατι με εχει πιασει η μεση μου και δεν μπορω να κουνηθω :x :x :x :x :x :x :x
georgexj

Post by georgexj »

κ καρηδακι βρηκα να περασει κ ολα γινανε.δεν ξεπρεσαριζοτανε το γιοκ απο το πηνιο.γαμησε με αποστολη.σου λεω δεν εβγαινε με τιποτα.ειχε κολλησει τελειως.εξορκεας σου εχει κλοτσισει ποτε????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kostas654

Post by kostas654 »

μιχαλοπουλε αυτη την στιγμη σαν βλεπω μπροστα μου τις λεπτες χειρουργικες ενεργειες που εκανες :D
Κώστας Γκιαούρης
Drimon

Post by Drimon »

ROCKY XXX wrote:......με εχει πιασει η μεση μου και δεν μπορω να κουνηθω :x :x :x :x :x :x :x
Τόλη η γιατριά είναι μία και μοναδική σε τέτοιες περιπτώσεις.
Μασάζ από αιθέριες υπάρξεις που τις έχει γαλουχήσει η θεωρία τις κοινοκτημοσύνης (κουμουνισμός). :D :D :D
Έχουν την δική τους θεωρία για το πώς θα θεραπεύσουν τα πονεμένα παλικάρια. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
comanche

Post by comanche »

μου έχει γαμηθεί η ψυχολογία....σκίστο το γ@μημένο το yoke... κάψτο εν ανάγκη......Αποστόλη κάνε κάτι...δε μας βλέπω καλά...
ROCKY XXX

Post by ROCKY XXX »

Εχει δικιο ο comanche με το καμινετο ηθελε καψιμο :idea: :idea: :idea: :idea:
comanche

Post by comanche »

ROCKY XXX wrote:Εχει δικιο ο comanche με το καμινετο ηθελε καψιμο :idea: :idea: :idea: :idea:

Αφιερωμένο στον ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ...ΔΟΝ
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”