Εεεεεεε..............άντε χέσε μας τελικά.antonisxj wrote: το κολεόπτερο είναι το μοναδικό είδος ζωής που μπορεί να συννενοηθεί μαζί σου τελικά...

Εεεεεεε..............άντε χέσε μας τελικά.antonisxj wrote: το κολεόπτερο είναι το μοναδικό είδος ζωής που μπορεί να συννενοηθεί μαζί σου τελικά...
Μα εγώ δεν μιλάω. Γράφω μόνο.antonisxj wrote:Ντριμόνη, αφιερωμένο με όλο το νόημα....
να το ακούσεις καλά, όταν το έγραφε ο καλιτέχνης, σε είχε στο μυαλό του...
ΑΦΙΕΡΩΜΈΝΟ!!!!!!!
Drimon wrote:Να κάνω κι εγώ ο αφελής τώρα μια ερώτηση;;;georgexj wrote: .....εχει κανα 2 βδομαδες δουλεια ακομα......
....ολα πανε ρολοι.την πρωτομαγια θα κυκλοφορησει!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βλέποντας τις τελευταίες φωτό παρατήρησα ότι δεν του έχεις ακόμα πινακίδες. Έχεις τελειώσει με αυτά;;;
Έχεις πάρει αριθμούς, πινακίδες, μεταβιβάσεις;;;![]()
![]()
Σε δυο βδομάδες θα είναι κι αυτά έτοιμα;;;![]()
![]()
Είσαι σίγουρος;;;;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ή θα το φορτώνεις στην οδική, θα πηγαίνεις να το στήνεις από νωρίς έξω από τις καφετέριες (για να μην σε δεί και κανένας), και μετά στην νυχτερινή μπαρότσαρκα θα καμαρώνεις σαν γύφτικο σκεπάρνι για το εργαλείο που έφτιαξες;;;![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε μαλάκα θοδωρη,ρε παπαρα,ρε τρισαθλιε ρε μούτσε,ρε ρε ρε ρε που το μόνο που ξέρεις είναι να μας κράζεις.ΕΣΥ όταν πουλάς κάτι το πουλάς χωρίς μεταβίβαση;;χωρίς πινακίδες;;;χωρίς χωρίς χωρίς δεν ξέρω κ γω τι άλλο!!αλλα να ξέρεις κλεισε ένα ραντεβού για γενικό βάψιμο γιατί ειλικρινά όταν κυκλοφορήσει θα σε πατησω.θα σου φάω όλες τις πάντες θα στο διΑλησω κ ας το ξανά βάψω πάλι!!!που να φύγεις για Σάμο κ να σου φύγει μέχρι κ το τελευταίο παξιμαδι του αυτοκινήτου που να μην μείνει ούτε σκόνη απο το αυτοκίνητο!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν ξέρω φίλε. Εγώ ότι βλέπω λέω.georgexj wrote: ΕΣΥ όταν πουλάς κάτι το πουλάς χωρίς μεταβίβαση;;χωρίς πινακίδες;;;χωρίς χωρίς χωρίς δεν ξέρω κ γω τι άλλο!!
Είσαι σίγουρος;;;georgexj wrote: αλλα να ξέρεις κλεισε ένα ραντεβού για γενικό βάψιμο γιατί ειλικρινά όταν κυκλοφορήσει θα σε πατησω.θα σου φάω όλες τις πάντες θα στο διΑλησω κ ας το ξανά βάψω πάλι!!!
Και μετά λέτε ότι εγώ γκαντεμιάζω.georgexj wrote: που να φύγεις για Σάμο κ να σου φύγει μέχρι κ το τελευταίο παξιμαδι του αυτοκινήτου που να μην μείνει ούτε σκόνη απο το αυτοκίνητο!!!
aggas wrote:Ρε Γκάπα - για να θυμηθούμε τον παλιό σου κωδικό - έχεις αλατέψει απ' την πολύ θά λασσα!!!!!!! Τι θα έπρεπε να κάνει αφού το έκανε όλο φύλλο και φτερό!!!!!!![]()
![]()
Να αφήσει την πινακίδα επάνω για να πάει νόμιμα το κουβούκλιο για βάψιμο
![]()
![]()
![]()
Ή για να μην το γράψει η τροχαία στο μαγαζί του
!!!!!!!
![]()
![]()
Ρε Δον έκανες και εσύ όμως μαλακία!!!!!![]()
Έπρεπε να κάνεις την πινακίδα ανάγλυφη επάνω στο κουβούκλιο όπως το σήμα της Jeep!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Άρε Θοδωρή.............