μετακούνησα μερικές σας δημοσιεύσεις από την "Εκδρομή Trophy του Ναυπλίου" κσι τις έφερα εδώ, στους Κάγκουρες, εδώ που ανήκουν.

Ελπίζω να μην τις ταρακούνησα.

άσε τα ηθικά κυρήγματα εσύ... εδώ ο κόσμος μορεί να θέλει να αιματοκυλιστεί, εσένα τι σε κόφτει?lker wrote:Αυτά και συγνώμη αν σας κούρασα ...
δε φτάνει που σε ανεχόμαστε εδωμέσα, θες να σου ευχηθούμε κιόλλας?lker wrote:Δε φτιάχνω τίποτα να πάει να γ@μηθεί ... κουράστηκα ... ελπίζω να μπορέσω να πάω την κυριακή να το λιώσω και είμαι σίγουρος πως θα σταματήσει κάθε θόρυβος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ.: Πέρα απο την πλάκα δεν έχω χρόνο να το κοιτάξω μέχρι την κυριακή ... το σάββατο είναι η πραγματογνωμοσύνη της μοτοσικλέτας μου μετά απο 7 χρόνια και τρέχω και δε φτάνω ... ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ευχηθείτε καλή τύχη γιατί θα χρειαστεί!!!!
antonisxj wrote:είμαι φτιαγμένος... κάργα...
και ο απόστολος είναι μέσα στο μυαλόμου λέμεεεεεεεεεεε....
all the money flowers... που λέει και τ'αδερφάκι στο αμέρικαcomanche wrote:ανέβα Αντώνη...μισή μισή την διαδρομή (πλάκα κάνω...πάρτο εσύ)....εσύ φέρε μόνο τις ρακές....
Άντε με το καλό...........να δείς λίγο άσπρη μέρα ρε αδερφάκι!!!!!!!!!!!antonisxj wrote:all the money flowers... που λέει και τ'αδερφάκι στο αμέρικαcomanche wrote:ανέβα Αντώνη...μισή μισή την διαδρομή (πλάκα κάνω...πάρτο εσύ)....εσύ φέρε μόνο τις ρακές....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τα ρέστα μου, τα πτυχία μου και μια κούτα άφιλτρα παρέα με το Johny τον περπατητή.![]()
![]()
![]()
αν όλα πάνε καλά ρε φίλε, παίζει να κλείσω μια πολύ special δουλίτσα και για τα καλορίζικα θα ανέβω να δείτε απο κοντά πόσο γελοίος γίνομαι όταν μεθάω![]()
και τα έξοδα δικά μου![]()
...
τότε να δείς κάτι νταρντάνες που θα φοράει ο υποπόταμος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()