έβγαλα ένα συμπέρασμα σήμερα...
για κάποιους, όλη η τετρακίνητη καύλα που έχουν κάνει στη ζωή τους είναι το πέρασμα απο μια λασπολακούβα. έλεος!
όσο για την δημοσίευση του περιοδικού, την διάβασα πρίν καμιά βδομάδα και πήρα τηλέφωνο τους άμμεσα θιγόμενους να το συζητήσουμε.
σκεφτόμουν την επόμενη μέρα να τα ψιλοχώσω αλλά είπα... δε γαμιέται... ότι θέλει κάνει ο καθένας...
αλλά τώρα πήρα λίγο μια ανάποδη και θέλω να ρωτήσω ρε κοπέλια... αν αύριο βγεί κάποιος και πεί ότι είναι πούστης και του αρέσει να τον παίρνει και ότι ο "έτσι" και ο "αλλιώς" τον σπρώχνουν, τι θα γίνει? θα το δεί γραμμένο και σε φιλλάδες? δηλαδή πρέπει κάποιος να παίρνει αυτά που γράφουν απλοί τετρακίνητοι μεταξύτους και να τα δημοσιεύει σε φιλάδες? και στην τελική εμένα στ'αρχίδιαμου αν αυτό που κάνει είναι νόμιμο ή όχι, στ'αρχίδιαμου και οι κωλονόμοι του παλιομαλάκα που τους έβγαλε, αυτό που με νοιάζει είναι το ανήθικο του θέματος, στείλε βρε μαλάκα ένα γαμημένο μήνυμα στον άλλο μαλάκα που έγραψε αυτά που έγραψε και ρώτατον, "μου επιτρέπεις ρε μαλάκα να αναδημοσιεύδω αυτές τις μαλακίες που έγραφες, γιατί μου άρεσαν και σε γουστάρω που είσαι πιό μεγάλος μαλάκας απο εμένα"
γιατί να σας πω, εγώ απο τη μέρα που έμαθα να ομιλώ την κρητικήν γλώσσα, έμαθα να αυτοσαρκάζομαι και πρώτα να κρίνω τις μαλακίες που κάνω εγώ και μετά να κρίνω τις μαλακίες των άλλων, θα με ψιλοεξόργιζε να δώ δημοσιευμένες μαλακίες μου που εγώ ο ίδιος δημοσίευσα αυτοσαρκαζόμενος, ή και στην τελική σχόλιάμου για άλλους , ή σχόλια άλλων για εμένα.
δεν είναι τόσο απλό όσο ένα "στ'αρχίδιαμου". γιατί και τότε που μπήκαν φωτογραφίες απο την καγκουροσυνάντηση χωρίς την άδεια κανενός (και σιγά την άδεια δηλαδή, αρκούσε μόνο να ρωτήσει και θα έπερνε "οκ") και τότε "στ'αρχίδιαμου" είπαμε. τώρα ξαφνικά βλέπω ότι γράφονται σε φυλάδες τα δημοσιεύματα κάποιων χωρίς να έχουν ερωτηθεί, και πάλι "στ'αρχίδιαμου" λέμε.
ε! τον άλλο μήνα να γραφτούν κιάλλα και πάλι "στ'αρχίδιαμου" θα πούμε? όριο υπάρχει?
και ξαναλέω... δεν με νοιάζει που δημοσιεύονται... δεν με νοιάζει τι λέει ο κανονισμός ή ο νόμος... με νοιάζει που κανείς δεν ερωτάτε.
και ρε κωστα... χεσμένες - ξεχεσμένες οι φυλάδες, εγω θέλω να τις παίρνω, να τις διαβάζω και να ανάβω το τζάκι μου.
αυτά και αντίο.