Στην υγειά σου!!!!antonisxj wrote:
CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Και κάτι ακόμα Αντωνάκη. Πρόσεχε που πας και κάνεις την ανάγκη σου στην φύση γιατί......

όταν ξαναπας στο ναυπλιο ειχα πει του Δον να σου δωσει κατι να εχεις να παιζεις.
ξέρει αυτος...
ξέρει αυτος...
if it doesn't break, fix it until it does
Τιιιιιιιι;;;;;;antonisxj wrote:όταν ξαναπας στο ναυπλιο ειχα πει του Δον να σου δωσει κατι να εχεις να παιζεις.
ξέρει αυτος...

Ακόμη καλύτερο είναι να δράς και όχι να αντιδράς καλέ μου φίλε ... το πώς το βρίσκει ο καθένας μας σιγά σιγά πιστεύω ... πλέον τα περιθώρια στενέψαν για να παραμένουμε αμέτοχοι ...antonisxj wrote: μην τρελένεσαι, αντίδρασε...
είναι καλύτερο απο το να σε παίρνει απο κάτω.
Αυτή σου η ατάκα είναι όλα τα λεφτά !!!antonisxj wrote:να γ@μηθούν όλα...
και ναί ρε... εγώ θα τον αλλάξω τον κόσμο...![]()
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
Γιώργη αυτό ακριβώς συζητούσαμε και με τον Τσέλιο ... είναι όντως ότι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε δεδομένων των συνθηκών ...georgexj wrote:εγω εχω αλλη προταση κ συμφωνω με τον τρελογιατρο.
-αφου οι καιροι ειναι δυσκολοι
-αφου ψυχολογικα κανενας δεν ειναι καλα
-αφου ολα τα club οταν μαζευονται για πιτες κ εκδηλωσεις πανε με τα τζιπ
-αφου ειμαστε καγκουρες
γιατι δεν κανουμε την διαφορα???
να μοιρασουμε ολοι την αποσταση,να μαζευτουμε με τα γιοταχι(οποτε σε καθε αυτοκινητο μπαινουνε κ 4 ατομα),κουστουμαρισμενοι κτλ κτλ,να κλεισουμε σε ενα κεντρο οτιδηποτε δεν ειναι αναγκη να ειναι κωλομπαρο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αν κ θα το ηθελα περισσοτερο(σκεφτητε σε στριπτιτζαδικο ολοι μαζι με την πιτα του club κ 100 μπουκαλια σαντιγες)τι εχει να γινει!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κ να κοψουμε την πιτα σαν καλα παιδια που ειμαστε!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οσο για τον βασιλια μας τον αναλαμβανω εγω.τον παραλαμβανω απο το λιμανι του πειραια κ σας τον φερνω!!!![]()
![]()
![]()
κ φυσικα θα βαλω κ καμια εργαλειοθηκη μεσα στο αυτοκινητο!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γιατι κ οι δυο μας ειμαστε πολυ κατσικια!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ είμαι μέσα!
Μου λείψατε ρε τομάρια ... πάνε δύο εβδομάδες που είχα να μπώ και διαβάζω κοντά μια ώρα + το τί έχει γραφθεί και το χαμόγελο επέστρεψε στο πρόσωπό μου ...
Χαίρομαι που όλοι είστε καλά και ελπίζω επιτέλους να κανονιστεί κάτι έτσι ώστε να τα πούμε και απο κοντά ...
Κλείνοντας θέλω να σας μεταφέρω μια προσκληση απο τη Βέροια ... οι κάγκουρες έγιναν και εκεί γνωστοί (όχι για τα κατορθωματά τους, αλλά για τη φιλοσοφία τους) και υπάρχει κόσμος που τους περιμένει ... ελπίζω απλά κάποια στιγμή να καταφέρουμε να την τιμήσουμε ...
Σταύρο ... τα χουμε πει και τα χουμε ξαναπεί φίλε για το μαύρο μας το χάλι ... μην αφήνεις τον εαυτό σου φίλε να πέφτει ότι και αν γίνεται ... πολλές φορές η στεναχώρια είναι πολύ πιο καταστροφική απ ότιδήποτε ειδικά αν εξελίσεται σε χρόνια ... ακόμη και απο αυτό που την προκαλεί ... Θα μου πείς/πείτε λόγια ... όταν βλέπεις όμως και τα επακόλουθά τους τότε τη σακουλεύεσαι ...
Long Live Kagkoures!
Χαίρομαι που όλοι είστε καλά και ελπίζω επιτέλους να κανονιστεί κάτι έτσι ώστε να τα πούμε και απο κοντά ...
Κλείνοντας θέλω να σας μεταφέρω μια προσκληση απο τη Βέροια ... οι κάγκουρες έγιναν και εκεί γνωστοί (όχι για τα κατορθωματά τους, αλλά για τη φιλοσοφία τους) και υπάρχει κόσμος που τους περιμένει ... ελπίζω απλά κάποια στιγμή να καταφέρουμε να την τιμήσουμε ...
Σταύρο ... τα χουμε πει και τα χουμε ξαναπεί φίλε για το μαύρο μας το χάλι ... μην αφήνεις τον εαυτό σου φίλε να πέφτει ότι και αν γίνεται ... πολλές φορές η στεναχώρια είναι πολύ πιο καταστροφική απ ότιδήποτε ειδικά αν εξελίσεται σε χρόνια ... ακόμη και απο αυτό που την προκαλεί ... Θα μου πείς/πείτε λόγια ... όταν βλέπεις όμως και τα επακόλουθά τους τότε τη σακουλεύεσαι ...
Long Live Kagkoures!
-
Αφήστε ρε τι μιζέρια και κοιτάτε να χαμογελάτε και να λέτε και δόξα το θεό που ξύπνησα και σήμερα και είμαστε καλά!!!!!!!!
Και για να σας φτιάξω λίγο την διάθεση..........σήμερα το πρωί στον Υμητό!!!!

Και για να σας φτιάξω λίγο την διάθεση..........σήμερα το πρωί στον Υμητό!!!!

χέσεμας ρε aggas, εσύ μωρή κουφάλα έχεις τσάμπα cherokάκι, τσάμπα βενζίνες και βγαίνεις και παίζεις στο χιόνι
παιδάκια, κι'εμάς το έχει στρώσει στο βουνό και πάω να ετοιμάσω το ψοφίμι μου να πάω να βρώ χιόνι.
...τα λέμεεεεε...
Υ.Γ.
Σταύρο μη χαλιέσαι ρε!!!
λεφτά υπάρχουν
και αυτά που φάγαμε ήταν όταν σας διορήσαν οικογενειακώς στο δημόσιο και έδωσαν ανπυρική σύνταξη στο μπαμπάσου επειδή τον πονούσε ένα σφράγισμα.
ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...!!!!!1 αλλά μας αρέσουν τα δανεικά...

παιδάκια, κι'εμάς το έχει στρώσει στο βουνό και πάω να ετοιμάσω το ψοφίμι μου να πάω να βρώ χιόνι.
...τα λέμεεεεε...
Υ.Γ.
Σταύρο μη χαλιέσαι ρε!!!
λεφτά υπάρχουν

και αυτά που φάγαμε ήταν όταν σας διορήσαν οικογενειακώς στο δημόσιο και έδωσαν ανπυρική σύνταξη στο μπαμπάσου επειδή τον πονούσε ένα σφράγισμα.
ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...!!!!!1 αλλά μας αρέσουν τα δανεικά...
if it doesn't break, fix it until it does