4Χ4LOXA SOUFLI 1η ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ RAUCOUS (ΑΓΡΙΟ-ΤΡΑΧΥ)TERRAIN

ΒαλαντηςΧ4

Re: 4Χ4LOXA SOUFLI 1η ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ RAUCOUS (ΑΓΡΙΟ-ΤΡΑΧΥ)TERRAI

Post by ΒαλαντηςΧ4 »

JOSE wrote:...εεεμ συγνωμη το αμαξι του γνωστου ψιλικοκο-μεγαλεμπορα εκ κομοτηνης που ερχεται και αποχωρει συνηθως απο διοργανωσεις τετοιου ειδους πανω στην νταλικα της οδικης η πυροσβεστικης μετραει(μαζι με την νταλικα)για δυο συμμετοχες η για μια?
:D :D :D :D
Τώρα φταίω εγώ αν πω ότι σε τρώει ο κ@λ@ς σου ?
Go Hard Or Go Home
Βραχνίδης Γιάννης
Jimny RULICON Vercion
ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
JOSE

Post by JOSE »

...ΟΥΠΣ!ξεχασα ο παχουμελος χαχας ο "...δεν σπαω και γραφω νουβελες για το νταχαου που θελω να στειλω καθε αμερικανο κρουαζιερα στην σαπωνοποιεια του αουσβιτς" μπορει να κοιμαται και να μην δινει σημασια στα σχολια του φορουμ αλλα οι αγρυπνοι "χαφιεδες"του αγρυπνουν και ειναι ετοιμοι να δικηγορησουν εκ μερους του!γεια σου αγρυπνε φιλε μου χιτλεροφυλακα ΒΑΛΑΝΤΗ προστατη των ταπεινων και καταΚΑΜΕΝΩΝ μερκελολαγνων!
ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ

Post by ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ »

14. ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ - ΜΕΛΕΤΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (PATROL)
ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ

15. ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ - ΣΑΚΙΣΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (PAGERO) MR.PEUGEOT
ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ

Η περιοχη που θα ιδρωσετε λεγετε το ΡΕΜΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΑΝΘΡΩΠΟΥ :o και ενημερωνω εσας προσωπικα κυρ. ΚΑΝΙΜΟΥΧΤΕΝ οτι εχω δωσει εντολες στον εν λογω κυριο (ΝΕΑΝΤΕΡΤΑΛ) να κανει ασκησεις ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ με τα βελη βουτηγμενα σε δηλητηριο απο ΚΟΜΠΡΑ ΓΟΥΑΔΕΛΟΥΠΗΣ επανω στο ΓΑΛΑΚΤΟΦΟΡΟ ΚΟΡΜΙ ΣΟΥ :lol: :lol:
ΒαλαντηςΧ4

Post by ΒαλαντηςΧ4 »

JOSE wrote:...ΟΥΠΣ!ξεχασα ο παχουμελος χαχας ο "...δεν σπαω και γραφω νουβελες για το νταχαου που θελω να στειλω καθε αμερικανο κρουαζιερα στην σαπωνοποιεια του αουσβιτς" μπορει να κοιμαται και να μην δινει σημασια στα σχολια του φορουμ αλλα οι αγρυπνοι "χαφιεδες"του αγρυπνουν και ειναι ετοιμοι να δικηγορησουν εκ μερους του!γεια σου αγρυπνε φιλε μου χιτλεροφυλακα ΒΑΛΑΝΤΗ προστατη των ταπεινων και καταΚΑΜΕΝΩΝ μερκελολαγνων!
Τς . . .τς τς !!! :shock: :shock: Γιατί βρε πουλάκι μου ? Έχει το κουμπαράκι μου ανάγκη από δικηγόρο . . . ? ;) δεν νομίζω , σου κάνω για χαφιές ? !!! . :roll:
Μετά την νουβέλα ,όπως είπες , σου βγαίνει μια ξύνια γιατί ??? ;) :o χαλαρά παλικάρι μου χαλαρά !!! :P :P :oops:
Go Hard Or Go Home
Βραχνίδης Γιάννης
Jimny RULICON Vercion
ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
JOSE

Post by JOSE »

ΒαλαντηςΧ4 wrote: Τς . . .τς τς !!! :shock: :shock: Γιατί βρε πουλάκι μου ? Έχει το κουμπαράκι μου ανάγκη από δικηγόρο . . . ? ;) δεν νομίζω , σου κάνω για χαφιές ? !!! . :roll:
Μετά την νουβέλα ,όπως είπες , σου βγαίνει μια ξύνια γιατί ??? ;) :o χαλαρά παλικάρι μου χαλαρά !!! :P :P :oops:
Ωρες ειναι τωρα να μας ομολογησεις οτι ο δεν ισχυει και ο χιτλερογιαπωνεζικος αξονας συμμαχιας μεταξυ κουμπαρων η οτι θιχτηκες περισσοτερο απ τον φον κανιμπουργκ για τις χαριτωμενιες που του απευθυνω για να τον κουρντισω και απαντας ξανα αντ αυτου,βρε μπας και ψηνεσαι να παρεις την δουλεια του αλλου κατσιβελου φιτιλιαστη εκ θεσ/νικης γνωστου αντιπροσωπου βελτιωτικων οικων 4κινητων και μη εξαιρετεου(ονοματα δε λεμε παρδαλα τζιμινια οδηγαει)γνωστος επισης με το παρατσουκλι ΡΟΥΦΙΑΝΙΚ ΝΤΕ ΛΑ ΣΤΟΥΜΠΙΚ ΙΛ ΜΑΤΣΙΚ ΛΑ ΚΟΥΝΕΛΙΚ !(ΣΗΜ:στον αρχιχαλαρουιτα δεν μιλανε για χαλαρωση αγαπητε μου μινι λυκουρεζο!)φημες οτι ο αλλος ο χλεπας ο κουμπαρος σου διαγει βιον ασκητικον κατα ΘΙΒΕΤ μερια σε κοινοβιο χαρε κρισνα κι εχει απαρνηθει τα εγκοσμια μετα τις απανωτες καταστροφες του οτομοτρις του θα τις διαψευσει αυτος η θ αναλαβεις το δυσαρεστο και βαρυ ρολο των επεξηγησεων παλι μονος σου:
ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ

ΠΡΟΣ ΚΥΡ.ΚΑΡΑΚΟΛΙΔΗ ΒΑΣΙΛΗ: :oops: Αποσυρω το κοπριτης με βουρκομενα τα ματακια μου και την καρδουλα μου κοματια(γιατι εχω καρδια οχι ΤΙΖΙΕΚ δηλαδη σκληρο κοματι χωματος) διοτι διεσυρθεις ανα το πανελληνιο. Πισω απο την συμμετοχη σου, σου απονεμω το Ο ΚΥΡ. AC/DC Υ.Γ. Θα υπομεινω γονιπετης το μαστιγωμα διχως αντιδραση :o :o
mbg

Post by mbg »

ΕΡΧΕΤΑΙ
mbg

Post by mbg »

Το λευκο MERCEDES βρισκοταν στην αρχη της αποτομης σε σχημα βε αναβασης. Ο χοντρος αλλα παντα ομορφος οδηγος του εκανε ενα τελευταιο ελεγχο. Αργα ΟΚ. Κεντρικο κλειδωμενο ΟΚ. Ζωνη ασφαλειας αν και με το ζορι κλεινει στην τελευταια ρυθμιση ΟΚ. Κρανος με τα μαγουλα εξω λογω των παραπανησιων κιλων σφιγμενο.Αφου εριξε μια κλεφτη ματια προς την συνοδηγο και συζυγο του κουμπωνει την 2α ριχνει δυο ξερογκαζιες στα νεκρα αφηνει αποτομα τον συμπλεκτη και το βαρυ αυτοκινητο ορμηξε προς τον ανηφορο. Απο πισω ακριβως αλλος ενας οδηγος ενος μαυρου CHEROKEE επαναλαμβανει περιπου τα ιδια περιμενοντας να παρει σειρα για το δυσκολο ανεβασμα. Σημαντικη διαφορα οτι ο συνοδηγος του δεν ειναι γενους θυλικου αλλα ο Σπυρος. Αυτο ομως δεν τον εμποδιζει να του ριξει ενα λαγνο βλεμα πραμα που μπερδεψε τον κριτη της αφετηριας. Ολοι οι αγωνιζομενοι εδω και χρονια εχουν μια υποψια για καποιο μπερδεμα στα χρωματοσωματα του Ιωσηφ που καθοριζουν το φυλλο κανεις ομως δεν βαζει το χερι του στην φωτια για το αν ειναι ετσι η αλλοιως. Στο κατω κατω αν εξαιρεσεις εκεινη τη φορα που του μπηκε το σουστοφυλλο απο πισω στο ΤROPHY της Θεσσαλονικης και φανηκε μια υποψια ικανοποιησης στο προσωπο του δεν υπαρχουν αλλα στοιχεια που να ομολογουν καποιο λαθος της φυσης. Υπαρχουν και οι ζηλιαρηδες που λενε οτι η συμπηκνωμενη χαζομαρα του καθως και τα κουλα του χερια ειναι αποτελεσμα της ιδιας γεννετικης δυσλειτουργιας αλλα μπορω υπευθυνα να σας πω οτι για ολα αυτα φταιει ο τυφος που περασε μικρος. Την ησυχια της αυτοσυγκεντρωσης διεκοψε το VHF στο τραπεζακι του κριτη. Το MERCEDES πλαγιασε στειλε τον επομενο. Ο κριτης με την απορεια στο μυαλο για το πως θα χωρεσει ο επομενος δινει το GO. Του φανηκε οτι ειδε μια υποψια απο χαμογελο στο προσωπο του Ιωσηφ. Πραγματι. Χρονια περιμενε ο βετερανος της εκτος δρομου οριακης οδηγησης μια ευκαιρια να περασει ΠΑΝΩ απο τον χοντρο φιλο του. Τσιτωνει τα γκαζια και αεραααααα. Θα σε σκισω χοντροκολη ομορφε πλουσιε πετυχημενε αρρενωπε μορφωμενε χιουμοριστα γερμανοφιλε σκεφτηκε.
Το κινητο χτυπουσε επιμονα πανω στο κομοδινο και η ρυθμιση της δονησης το εκανε να χοροπηδαει πανω στο ξυλο της καρυδιας. Ο Τζακ Γκεραρντ δεν αργησε να ξυπνησει. Το πρωτο πραμα που σκεφτηκε ηταν η γκαντεμια του. Ουτε στον υπνο του δεν μπορεσε να περασει ο Ιωσηφ εκεινο τον χοντρο με το MERCEDES. Στην οθονη αναβοσβηνε το ονομα Τιμοθι. Καλα δεν ξερει ο βλακας οτι ειναι 1.00 η ωρα σκεφτηκε. Φορεσε βιαστηκα την ολομεταξη ρομπα του και κατευθυνθηκε στο δωματιο τηλεδιασκεψης. Πληκτρολογησε τον κωδικο του και τοτε μονο συνηδειτοποιησε οτι ο Τιμοθι Ο'Κονορ βρισκοταν στην Ελλαδα και οτι εκει ηταν απογευμα. Ολη την προηγουμενη μερα δεν σταθηκε δυνατο να επικοινωνησουν. Ο Τιμοθι βρισκοταν στα βουνα σε μια περιοχη που την λενε Σερρες. Πηγε να παρακολουθησει απο κοντα τις προσπαθειες του οδηγου της εταιρειας σε μια φιλικη εκδηλωση. Οι εντολες που ειχαν ερθει ανωθεν ηταν ξεκαθαρες. Πρεπει οπωσδηποτε να παρουμε κεφαλι στην Ευρωπη. Ηταν τοσο αποφασισμενοι ωστε ηδη τρια ελικοπτεροφορα βρισκοταν στη Σουδα κουβαλοντας ανταλλακτικα ασχετα αν ειχαν αφησει τον κοσμο να πιστευει οτι ο λογος της παρουσιας τους εκει ηταν ο Κανταφι. Το δωματιο φωτιστηκε απο την μεγαλη οθονη στον τοιχο και ο Τιμοθι στεκοταν χαμογελαστος σε εναν χωρο που εμοιαζε με ορεινο καταφυγιο. HELLO Tζακ του ειπε. GOOD EVENING Τιμοθι απαντησε αυτος.(Ματσικιδη τα Αγγλικα μου σκιζουν-ασχετο). Ο Τζακ εριξε ενα παγακι στο ΤΣΙΒΑΣ του ενω ακουγε τον Τιμοθι να του λεει σκισαμε σημερα. Το ξερω αλλα το παραεκανες σε κεινο το σαιτ το πως το λενε ΤΟ και Ο και Χ καπως ετσι τελος παντων. Μονο φωτογραφιες απο το CHEROKEE του χαζου εβαλες. Σαραπεντε φωτο μετρησα με το καμαρι μας χωρις να δω αλλο αυτοκινητο. Θα μας παρουν χαμπαρι. Απο την χαρα μου το εκανα BOSS. Hταν μια φανταστικη μερα για την εταιρεια μας. Το εργαλειο πηγαινε fucking(Ελληνιστη γαμιωντας). Το αγορι μας ο Ιωσηφ εδωσε ρεσιταλ οδηγησης. Παντου πρωτος. Φαινεται αλλωστε και στις ΦΩΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ασε που γλυτωσαμε για πρωτη φορα και το ΣΕΞ απο εκεινο τον παλιοχαρακτηρα τον ΘΡΥΛΟ.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Post Reply

Return to “Εκδρομές Συγκεντρώσεις Εκδηλώσεις”