Ε' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
antonisxj

Re: Ε' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Post by antonisxj »

παιδιά μη ζορίζεστε. δεν είναι ανάγκη να έρθετε χανιά. τον τελευταίο καιρό άλλωστε ούτε κι'εγώ θέλω να βρίσκομαι εδώ.
δεν έχω πρόβλημα που ανεβαίνω εγώ πρός τα επάνω, άλλωστε όταν ανεβαίνω αθήνα περνάω να δώ και μια φίλη μου να δω αν είναι καλά. το πρόβλημα ρε παιδιά είναι ότι τον τελευταίο καιρό έχουμε σοβαρό πρόβλημα. κάθε κίνηση εκτός της καθημερινότητας θεωρείται υπερβολή. κάθε κίνηση εκτός καθημερινότητας, κινδυνεύει να σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού και εκτός προγράμματος.
για να δούμε και λίγο τα πράγματα απο την μαθηματική πλευρά...
έχουμε 90€ καράβι για να πάμε και 90€ για να γυρίσουμε.
έχουμε 70€ ξενοδοχείο για δυό διανυκτερεύσεις
έχουμε για βόρεια εύβοια 100€ πετρέλαιο πήγαινε-έλα, και άλλα 50€ (ναι, θα ήθελα :D ) για τη βόλτα.
έχουμε για να φάμε και να κορέσουμε την πείναμας, άλλα 100€ (ναι, θα ήθελα :D )
σύνολο... ελάχιστα έξοδα= 90+90+70+50+100= 400 κατοσταρικάκια. δηλαδή τα ασφάλιστρα του εξαμήνου για τα δύο αυτοκίνητα. δηλαδή τα μισά τέλη του υποπόταμου. δηλαδή το ένα τρίτο του δανείου. δηλαδή το ένα τρίτο του ΤΕΒΕ. δηλαδή 3 βδομάδες καύσιμα. δηλαδή τα δώρα του πάσχα στα βαφτιστήρια.

...και άντε πείτε μου τι να επιλέξω?...
έχω φτάσει σε σημείο να σκέφτομαι ότι τα 400€ είναι υπερβολή :shock: ποιός? εγώ? που ως άλλος Μιχαλόπουλος έτρωγα χιλιάρικα για λουλούδια στα μπουζουκτσίδικα, που μίσθωνα ιδιωτικό αεροπλάνο για να δώ μια γκόμενα, που... που... που...
και εδώ κολάει το "Ε! ΣΚΑΤΑ!" , "Ε! ΧΕΣΕΜΕ!"
εδώ κολάει αυτό που μου λέει η γιαγιάμου "στερνήμου γνώση να σ'είχα πρώτα"

:evil: όπως καταλαβαίνεται, η κατάσταση είναι πέρα απο δύσκολη. :evil:
....
...
...
...
...
...
...
...
ΑΛΛΑ!...
όπως είχε πεί κάποιος φίλος εδωμέσα κάποτε...
...μου φάινεται πως και στον πολεμο, μέσα στο όρυγμα, ενω οι σφαίρες θα περνάνε απο πάνω μας...
... ένα ανεκδοτάκι θα το πούμε να περάσει η ώρα μας ευχάριστα... :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
if it doesn't break, fix it until it does
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

antonisxj wrote:όπως είχε πεί κάποιος φίλος εδωμέσα κάποτε...
...μου φάινεται πως και στον πολεμο, μέσα στο όρυγμα, ενω οι σφαίρες θα περνάνε απο πάνω μας...
... ένα ανεκδοτάκι θα το πούμε να περάσει η ώρα μας ευχάριστα... :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ετσι :mrgreen:
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
lker

Post by lker »

Ρε φιλαράκι δεν τίθεται θέμα ζορίσματος ... αλλά κατανόησης ...
Στη φάση που είσαι εσύ είμαστε και σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι ... δεν έχει να κάνει ...
Προσωπικά το θεωρώ ντροπή μου να έχω ένα φίλο που μπαίνει σε τέτοια διαδικασία εδώ και δύο χρόνια και εγώ να μην έχω ανταποδώσει έστω μια φορά ... με αυτοκίνητο ή χωρίς ...
Προσωπική άποψη αν βλέπουμε ότι δεν μας παίρνει να τα πούμε με αυτοκίνητα να τα πούμε χωρίς ... απλά πραγματα ... μήπως έτσι δε θα βγάλουμε γούστα ? Δε νομίζω ...
Εκτός αυτού ... μπορούμε να προσπαθήσουμε να ρίξουμε το κόστος μια επικειμενης εκδρομής μας επιλέγοντας προορισμό που δεν θα έχουμε πχ το θέμα της διαμονής και της σίτισης ... να ... καλή ώρα τα παιδιά στην Καλαμάτα ... και προσθεστε σε αυτά και εμένα αν μας πέφτει μακρυα (λέμε τώρα) που βάζω το σπίτι στο χωριό (Τρίκαλα Θεσαλίας) το οποίο εντός μπορεί να φιλοξενήσει έως και 10-12 άτομα και 2-3 σκηνές εκτός ... όσο δε για φαγητό κλπ όλο και κανά κατσίκι θα βρεθεί για τον ξυλόφουρνο ή την ψησταριά που διαθέτει ...
Δε θέλετε έτσι επειδή είστε εξτρίμερς ? :lol: :lol: :lol: Λεφτά μόνο για βενζίνη σκηνούλες μπριζόλες υγρό πύρ και αμολιόμαστε ένα διήμερο σε κάποιο βουνό ... εκεί να δείτε γούστα ... Να ... ρωτήστε και τον Obelix που σαν Προεδρος φαντάζομαι γνωρίζει απο πρώτο χέρι τι εννοώ ...

Γενικά για να καταλήξω λύσεις υπάρχουν θαρρώ ... το θέμα είναι να υπάρχει και η ανάλογη διάθεση (ή αν απλά θα το ξεφτυλίσουμε ( :lol: ) και αυτό) ...
Αν όχι το καταλαβαινω και αυτό ... απλά να το ξέρουμε και να μην προσπαθούμε άδικα και ξύνουμε και πληγές ;)
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
YJ ''The Doctor''

[quote="antonisxj"]σύνολο... ελάχιστα έξοδα= 90+90+70+50+100= 400 κατοσταρικάκια.quote]

+ 400 ημιαξονια + 400 κωρονοπηνια ( ανα 2 συναντησεις ) + 150 σταυροι +...

εσενα ειδικα σου βγαινει κανα χιλιαρικο.

:lol: :lol: :lol:
The Donkey tube chassis
YJ ''The Doctor''

[quote="lker"]Γενικά για να καταλήξω λύσεις υπάρχουν θαρρώ ... το θέμα είναι να υπάρχει και η ανάλογη διάθεση (ή αν απλά θα το ξεφτυλίσουμε ( :lol: ) και αυτό) ...
[quote]

lker το παρατραβηξες φιλε :lol: :lol: :lol:
Αλλα εαν ειναι να γλυτωνουμε κοστος προτεινω να μπουμε ΟΛΟΙ μαζι στο λεωφορειο του Αρχι και να μας παει extreme βολτα ( ετσι θα μοιραστουμε και τα εξοδα μετακινησης και σπασιματος :mrgreen: ) και το Drimon να ακολουθει ( αφου δεν μπορει αυτο να καψει και πολλα ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αρχι τι λες?
The Donkey tube chassis
antonisxj

Post by antonisxj »

ρε doctor... αυτό το είχα ξεχάσει...
σε κάθε συνάντηση έχω και μια στάνταρ ζημιά κόστους απο 200 έως 500 ευρώ.
όπως τα λές είναι. ένα χιλιαρικάκι θέλω σε κάθε βόλτα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

και δεν μπορώ να σας πάω βόλτα με το λεωφορείο.
αφού κατάθεσα τις πινακίδες.
μπορείται όμως αν θέλετε, να μου πληρώσετε τα τέλη αντί για εισιτήριο και να σας πάω βόλτα όπου θέλετε. :mrgreen:
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

antonisxj wrote: και δεν μπορώ να σας πάω βόλτα με το λεωφορείο.
Άσχετο το ένα με το άλλο...
Και αν σε σταματήσουν τα όργανα στο μέρος που καγκουρεύεις,
ε χαλάλι τους :lol: :lol: :lol: :lol:
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
antonisxj

Post by antonisxj »

Nicolas wrote:
antonisxj wrote: και δεν μπορώ να σας πάω βόλτα με το λεωφορείο.
Άσχετο το ένα με το άλλο...
Και αν σε σταματήσουν τα όργανα στο μέρος που καγκουρεύεις,
ε χαλάλι τους :lol: :lol: :lol: :lol:
ο ζόρες είναι να φτάξω στον καγκουρότοπο...
και επειδή πρόσφατα είχαμε ένα ατυχές γεγονός, όπου ένας μαλάκας έπεσε με ένα punto, στον πίσω άξονα ενός wrangler, ήμουν μέσα στο wrangler και αυτομάτως σκέφτηκα ότι ευτυχώς που δεν ήμουν με τον υποπόταμο. άντε να ξεμπέρδευα τότε...
και έτσι, αποφάσισα ότι είτε εντός δρόμου, είτε εκτός δρόμου, μαλάκες υπάρχουν παντού γύρωμας και μπορεί να μπλέξουμε στα καλά καθούμενα...
georgexj

Post by georgexj »

ρε καγκουρες με αυτην εδω την ενοτητα τι θα γινει???
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote:ρε καγκουρες με αυτην εδω την ενοτητα τι θα γινει???
Τι φοβάσαι;
Μην μαζευτούμε και δεν έχεις προλάβει να στίσεις το περίπτερο;
Φοβάσαι μήπως προλάβει ο γιατρό πρώτος και σου πάρει την πελατεία;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”