CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
georgexj

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by georgexj »

comanche wrote:http://www.sparcoclub.gr/index.php?l=1

από εδώ...κοίταξε αποφάσισε και πες μου..θα πάρουμε καλύτερη τιμή. ;)

ΒΑΣΙΛΗ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΑΥΤΑ.
http://www.sparcoclub.gr/products.php?p=116&l=1

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΩΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΔΥΟ ΤΙΜΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.ΕΝΑ ΜΠΡΟΣ ΕΝΑ ΠΙΣΩ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

comanche wrote:Αντώνη του μιλάς επιθετικά και με έντονο ύφος...του έχεις γ@μήσει την ψυχολογία και είναι πληγωμένος..
.
.
.
.
.ναι αγόρι μου...θα στα κάνω δώρο από το mega jumbo...και εάν δεν τα βρούμε εκεί θα σε πάω και στον Μουστάκα.... :lol: :lol:

:lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΤΙ ΠΑΠΑΡΑΣ ΕΙΣΑΙ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΚΑΘΗΣΜΑΤΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ DRIMON ΜΗΝ ΤΟ ΛΥΠΑΣΑΙ ΒΑΣΙΛΗ.ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ.ΒΡΙΣΗΔΙ ΦΟΥΛ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote: ΒΑΣΙΛΗ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΑΥΤΑ.
http://www.sparcoclub.gr/products.php?p=116&l=1

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΩΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΔΥΟ ΤΙΜΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.ΕΝΑ ΜΠΡΟΣ ΕΝΑ ΠΙΣΩ!!!
Αυτά με τα ροδάκια για το γραφείο;;; :roll: :roll:

Κατάλαβα! Προορίζεται για γραφείο το περίπτερο!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj wrote:ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ DRIMON ΜΗΝ ΤΟ ΛΥΠΑΣΑΙ ΒΑΣΙΛΗ.ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ.ΒΡΙΣΗΔΙ ΦΟΥΛ!!!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Καλαααααααα.........το νου σου!!!!!
georgexj

Post by georgexj »

δεν ξερω τι γινετε στην υπολοιπη ελλαδα αλλα εδω εχει ενα μισαωρο κ εχει κατεβει ο ουρανος κατω!!!για πολυ το νερο!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

λετε να γινει καμια πλυμμηρα κ να ερθει ο μουτσος ο ντριμον με κανενα καραβι???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
antonisxj

Post by antonisxj »

georgexj wrote:δεν ξερω τι γινετε στην υπολοιπη ελλαδα αλλα εδω εχει ενα μισαωρο κ εχει κατεβει ο ουρανος κατω!!!για πολυ το νερο!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

λετε να γινει καμια πλυμμηρα κ να ερθει ο μουτσος ο ντριμον με κανενα καραβι???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
πρόσεχε μην έρθει ο π@ύτσος του drimon εκεί και σας το παίζει τρυπανόβιδα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
if it doesn't break, fix it until it does
georgexj

Post by georgexj »

το ποιο μικρο κλειδι που εχω για τρυπανοβιδα ειναι δεκαρακι.αρα δεν θα μπορεω να τον βιδωσω.γιατι σιγουρα εχει μικροτερο κεφαλι κ θα μου κλωτσαει!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote: λετε να γινει καμια πλυμμηρα κ να ερθει ο μουτσος ο ντριμον με κανενα καραβι????
Θα έρθω με τον άρχοντα ρε άχρηστε!
antonisxj wrote: πρόσεχε μην έρθει ο π@ύτσος του drimon εκεί και σας το παίζει τρυπανόβιδα
Κανόνισε, τώρα που γυρίζει ο καιρός σε βοριά, μην με βγάλει προς τα κάτω! :twisted: :twisted:
georgexj wrote:το ποιο μικρο κλειδι που εχω για τρυπανοβιδα ειναι δεκαρακι.αρα δεν θα μπορεω να τον βιδωσω.γιατι σιγουρα εχει μικροτερο κεφαλι κ θα μου κλωτσαει!!!
Τον έχεις δει και ξέρεις πως είναι;;; :twisted: :twisted:
Να τον βιδώσεις πού;;; Στον πάτο σου;;; :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
aggas

Post by aggas »

Ρε Drimoni........ :lol: :lol: :lol: :lol: τα τραβάει ο ποπάκος σου και εσένα.....
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
Drimon

Post by Drimon »

aggas wrote:Ρε Drimoni........ :lol: :lol: :lol: :lol: τα τραβάει ο ποπάκος σου και εσένα.....
Γιατί;;; :roll:
Δεν βλέπεις τι μου γράφουν;;; :evil: :evil:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”