πατεντα τσιγκος ΔΟΝ κ ROCKY XXX
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: πατεντα τσιγκος ΔΟΝ κ ROCKY XXX
mixalopoule επειδη δεν εισαι καθαροαιμος wrangleras ετσι θα παιδευεσαι μια ζωη 

Κώστας Γκιαούρης
σημερα προσαρμοστηκε το ταμπλο!!!επιτελους!!
λιγο κοψιμο απο δω,λιγο ραψιμο απο την αλλη,λιγα λαμακια που γαζοθηκανε κ στο τελος κουμπωσε οπως επρεπε!!
αυριο οι φωτογραφιες με τοποθετημενο κ το τιμονι γιατι κ εκει θελει μια ψιλομετατροπη κ την βαπορα που κ εκει θελει παλι λιγο κοψιμο κ ραψιμο!!!

λιγο κοψιμο απο δω,λιγο ραψιμο απο την αλλη,λιγα λαμακια που γαζοθηκανε κ στο τελος κουμπωσε οπως επρεπε!!

αυριο οι φωτογραφιες με τοποθετημενο κ το τιμονι γιατι κ εκει θελει μια ψιλομετατροπη κ την βαπορα που κ εκει θελει παλι λιγο κοψιμο κ ραψιμο!!!

Να κι άλλο project frankestain.georgexj wrote: ....λιγο κοψιμο απο δω,λιγο ραψιμο απο την αλλη......
......θελει παλι λιγο κοψιμο κ ραψιμο!!!

Τελικά έπεσα μέσα με την απορία μου περί υβριδίου!!!!!!!!!!!
Μήπως θα έχει και από μία μηχανή για κάθε άξονα;;;;;;

Μήπως θα έχει και από μία μηχανή για κάθε άξονα;;;;;;

YJ ''The Doctor'' wrote:Ξεχασες οτι εδω αυτοσαρκαζομαστε? Και βεβαια το ειχα ( οπως και ενα αλλο πριν ) και το γουσταρα τρελα!!!!! Και μακαρι να μπορουσα να το κρατησω ΚΑΙ αυτο!!!! Και το ειχα φτιαξει οπως ΑΚΡΙΒΩΣ ηθελα!!! Και φυσικα μου εκανε ολα τα γουστα. Καλα να ειμαστε και μπορει οταν βαρεθουμε τα χαζορανγκλερ να ξαναφτιαξουμε εναgeorgexj wrote:ΕΔΩ ΜΟΥ ΤΑ ΧΑΛΑΣ.ΗΣΟΥΝΑ ΠΡΩΙΝ ΚΑΤΟΧΟΣ Κ ΗΜΟΥΝΑ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ.ΕΓΩ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Κ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΧΑΤΗΡΙ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε φανταστικέ γιατρέ ...όταν λέει κατηγορίες εννοεί...... ΓΥΝΑΙΚΩΝ.....και στις χρήσεις εννοεί ...ΣΤΑΣΕΙΣ.....

- YJ ''The Doctor''
comanche wrote:[
Ρε φανταστικέ γιατρέ ...όταν λέει κατηγορίες εννοεί...... ΓΥΝΑΙΚΩΝ.....και στις χρήσεις εννοεί ...ΣΤΑΣΕΙΣ.....![]()
![]()
Ρε γαμωτο!!!! Εχεις δικιο, ξεχασα οτι συνομιλω με τον διακαη ποθο ολων των γυναικων, τον ΔΟΝ

Μα ποσο πεζα μετεφρασα τα λεγομενα του.....

The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
τι παπαρας εισαι!!!με σενα θα τα πουμε αυριο απο κοντα!!!comanche wrote:YJ ''The Doctor'' wrote:Ξεχασες οτι εδω αυτοσαρκαζομαστε? Και βεβαια το ειχα ( οπως και ενα αλλο πριν ) και το γουσταρα τρελα!!!!! Και μακαρι να μπορουσα να το κρατησω ΚΑΙ αυτο!!!! Και το ειχα φτιαξει οπως ΑΚΡΙΒΩΣ ηθελα!!! Και φυσικα μου εκανε ολα τα γουστα. Καλα να ειμαστε και μπορει οταν βαρεθουμε τα χαζορανγκλερ να ξαναφτιαξουμε εναgeorgexj wrote:ΕΔΩ ΜΟΥ ΤΑ ΧΑΛΑΣ.ΗΣΟΥΝΑ ΠΡΩΙΝ ΚΑΤΟΧΟΣ Κ ΗΜΟΥΝΑ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ.ΕΓΩ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Κ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΧΑΤΗΡΙ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε φανταστικέ γιατρέ ...όταν λέει κατηγορίες εννοεί...... ΓΥΝΑΙΚΩΝ.....και στις χρήσεις εννοεί ...ΣΤΑΣΕΙΣ.....![]()
![]()

YJ ''The Doctor'' wrote:comanche wrote:[
![]()
Ρε γαμωτο!!!! Εχεις δικιο, ξεχασα οτι συνομιλω με τον διακαη ποθο ολων των γυναικων, τον ΔΟΝ![]()
![]()
![]()
Μα ποσο πεζα μετεφρασα τα λεγομενα του.....![]()
![]()

σημερα τελειωσανε οι εργασιες προσαρμογης του ταμπλο απο tj. γαμω τα κωλοwrangler που δεν ταιριαζει τιποτα.αν παρεις ενα cherokee του 90 μοντελο κ θελεις να το κανεις 2000 μοντελο πανε ολα κουμποτα.σε αυτο το wrangler ολα αναποδα ειναι.τελος παντων.ολα καλα πλεον.αλλα πολυ το λαμακι!!!

georgexj wrote:σημερα τελειωσανε οι εργασιες προσαρμογης του ταμπλο απο tj. γαμω τα κωλοwrangler που δεν ταιριαζει τιποτα.αν παρεις ενα cherokee του 90 μοντελο κ θελεις να το κανεις 2000 μοντελο πανε ολα κουμποτα.σε αυτο το wrangler ολα αναποδα ειναι.τελος παντων.ολα καλα πλεον.αλλα πολυ το λαμακι!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε φιλαράκι από το 90 μέχρι το 2000 το ίδιο cherokee έβγαινε

Για δοκίμασε να βάλεις στο XJ το ταμπλό του KJ και ξαναπες για λαμάκια

"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".