πατεντα τσιγκος ΔΟΝ κ ROCKY XXX

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
kostas654

Re: πατεντα τσιγκος ΔΟΝ κ ROCKY XXX

Post by kostas654 »

mixalopoule επειδη δεν εισαι καθαροαιμος wrangleras ετσι θα παιδευεσαι μια ζωη :lol:
Κώστας Γκιαούρης
georgexj

Post by georgexj »

σημερα προσαρμοστηκε το ταμπλο!!!επιτελους!!

λιγο κοψιμο απο δω,λιγο ραψιμο απο την αλλη,λιγα λαμακια που γαζοθηκανε κ στο τελος κουμπωσε οπως επρεπε!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

αυριο οι φωτογραφιες με τοποθετημενο κ το τιμονι γιατι κ εκει θελει μια ψιλομετατροπη κ την βαπορα που κ εκει θελει παλι λιγο κοψιμο κ ραψιμο!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote: ....λιγο κοψιμο απο δω,λιγο ραψιμο απο την αλλη......
......θελει παλι λιγο κοψιμο κ ραψιμο!!!
Να κι άλλο project frankestain. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
aggas

Post by aggas »

Τελικά έπεσα μέσα με την απορία μου περί υβριδίου!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μήπως θα έχει και από μία μηχανή για κάθε άξονα;;;;;;
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
comanche

Post by comanche »

YJ ''The Doctor'' wrote:
georgexj wrote:ΕΔΩ ΜΟΥ ΤΑ ΧΑΛΑΣ.ΗΣΟΥΝΑ ΠΡΩΙΝ ΚΑΤΟΧΟΣ Κ ΗΜΟΥΝΑ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ.ΕΓΩ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Κ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΧΑΤΗΡΙ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ξεχασες οτι εδω αυτοσαρκαζομαστε? Και βεβαια το ειχα ( οπως και ενα αλλο πριν ) και το γουσταρα τρελα!!!!! Και μακαρι να μπορουσα να το κρατησω ΚΑΙ αυτο!!!! Και το ειχα φτιαξει οπως ΑΚΡΙΒΩΣ ηθελα!!! Και φυσικα μου εκανε ολα τα γουστα. Καλα να ειμαστε και μπορει οταν βαρεθουμε τα χαζορανγκλερ να ξαναφτιαξουμε ενα :lol: :lol: :lol:

Ρε φανταστικέ γιατρέ ...όταν λέει κατηγορίες εννοεί...... ΓΥΝΑΙΚΩΝ.....και στις χρήσεις εννοεί ...ΣΤΑΣΕΙΣ..... :lol: :lol: :lol:
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

comanche wrote:[
Ρε φανταστικέ γιατρέ ...όταν λέει κατηγορίες εννοεί...... ΓΥΝΑΙΚΩΝ.....και στις χρήσεις εννοεί ...ΣΤΑΣΕΙΣ..... :lol: :lol: :lol:

Ρε γαμωτο!!!! Εχεις δικιο, ξεχασα οτι συνομιλω με τον διακαη ποθο ολων των γυναικων, τον ΔΟΝ :lol: :lol: :lol:
Μα ποσο πεζα μετεφρασα τα λεγομενα του..... :lol: :lol: :lol:
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
georgexj

Post by georgexj »

comanche wrote:
YJ ''The Doctor'' wrote:
georgexj wrote:ΕΔΩ ΜΟΥ ΤΑ ΧΑΛΑΣ.ΗΣΟΥΝΑ ΠΡΩΙΝ ΚΑΤΟΧΟΣ Κ ΗΜΟΥΝΑ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ.ΕΓΩ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Κ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΧΑΤΗΡΙ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ξεχασες οτι εδω αυτοσαρκαζομαστε? Και βεβαια το ειχα ( οπως και ενα αλλο πριν ) και το γουσταρα τρελα!!!!! Και μακαρι να μπορουσα να το κρατησω ΚΑΙ αυτο!!!! Και το ειχα φτιαξει οπως ΑΚΡΙΒΩΣ ηθελα!!! Και φυσικα μου εκανε ολα τα γουστα. Καλα να ειμαστε και μπορει οταν βαρεθουμε τα χαζορανγκλερ να ξαναφτιαξουμε ενα :lol: :lol: :lol:

τι παπαρας εισαι!!!με σενα θα τα πουμε αυριο απο κοντα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

YJ ''The Doctor'' wrote:
comanche wrote:[

Ρε γαμωτο!!!! Εχεις δικιο, ξεχασα οτι συνομιλω με τον διακαη ποθο ολων των γυναικων, τον ΔΟΝ :lol: :lol: :lol:
Μα ποσο πεζα μετεφρασα τα λεγομενα του..... :lol: :lol: :lol:
:lol:
:lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

σημερα τελειωσανε οι εργασιες προσαρμογης του ταμπλο απο tj. γαμω τα κωλοwrangler που δεν ταιριαζει τιποτα.αν παρεις ενα cherokee του 90 μοντελο κ θελεις να το κανεις 2000 μοντελο πανε ολα κουμποτα.σε αυτο το wrangler ολα αναποδα ειναι.τελος παντων.ολα καλα πλεον.αλλα πολυ το λαμακι!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

georgexj wrote:σημερα τελειωσανε οι εργασιες προσαρμογης του ταμπλο απο tj. γαμω τα κωλοwrangler που δεν ταιριαζει τιποτα.αν παρεις ενα cherokee του 90 μοντελο κ θελεις να το κανεις 2000 μοντελο πανε ολα κουμποτα.σε αυτο το wrangler ολα αναποδα ειναι.τελος παντων.ολα καλα πλεον.αλλα πολυ το λαμακι!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ρε φιλαράκι από το 90 μέχρι το 2000 το ίδιο cherokee έβγαινε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Για δοκίμασε να βάλεις στο XJ το ταμπλό του KJ και ξαναπες για λαμάκια :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”