πατεντα τσιγκος ΔΟΝ κ ROCKY XXX

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
georgexj

Re: πατεντα τσιγκος ΔΟΝ κ ROCKY XXX

Post by georgexj »

:lol:
:lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

antonisxj wrote:αντιθέτως ντριμονάκο. θα φτιάξω έναν άξονα σύμφωνα με τα δικάμου κριτήρια. ελαφρύτερο απο dana60 και δυνατό σαν dana60 στα σημεία που πονάω. ;)
θα είναι ο άξονας "frankenstain"
κόψε - ράψε απο διάφορα είδη αξόνων :mrgreen:
αν οι εγχειρήσεις πετύχουν, τότε όλα καλά. αν δεν... είδωμεν :lol: :lol: :lol:
Καλά με τον άξονα. Αλλά με το αμάξωμα τι θα κάνεις;;; Θα το γεμίσεις σίδερο για να μην χωρίζει;;; :?:

Μου θυμίζεις τον Μιχαλόπουλο πριν λίγο καιρό. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
....
....
Μολις εκλεισα το τηλεφωνο.....μετα απο συνομιλια με τον Δον....και ..δεν.....
,,,μπορω....

.....

να συνελθω.....

Ξερετε γιατι ΔΕΝ βαζει φωτο παρα μονο καποιες σκορπιες????

Για να ΜΗΝ δουμε και καταλαβουμε το ΜΥΣΤΙΚΟ που θα εχει το αμαξι του!!!!!

Ξερετε τι δυνατοτητα επινοησε ο Δον για εκτος δρομου? ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΖΕΙ ΟΠΙΣΘΕΝ!!!! Την κατηργησε!!!!

Και τι θα κανει....?

Μπροστα αξονα D60 και ταμπλο απο TJ σε YJ
Πισω αξονα D60 και ταμπλο απο το YJ
Καθισμα ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟ :o :shock: :lol:

Το υπερτατο οχημα οπως ελεγε και καποιος παλιος καγκουρας, α ρε ΔΟΝ εισαι ΠανΜεγιστος!!!! :lol: :lol: :lol:
( Το σχεδιο για τους αξονες που σκεφτηκε ο Βασηλιας δεν πιανει μια μπροστα σου :mrgreen: )
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
georgexj

Post by georgexj »

:lol:

giati moy kseskepazeis ta sxedia???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
YJ ''The Doctor''

georgexj wrote::lol:

giati moy kseskepazeis ta sxedia???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Για να παρει ιδεες ο Αρχι τωρα που θα κανει τερας τον υποποταμο :lol: :lol: :lol:
The Donkey tube chassis
georgexj

Post by georgexj »

εμενα ο αντωνης μου ειπε οτι θα βγαλει το πισω καθησμα κ θα βαλει στρομα νερου το οποιο με ενα φερμουαρ που θα εχει στην μεση θα το ανοιγει κ θα γινεται εσωτερικη πισινα!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

για τις καυτες νυχτες του καλοκαιριου!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
YJ ''The Doctor''

georgexj wrote:εμενα ο αντωνης μου ειπε οτι θα βγαλει το πισω καθησμα κ θα βαλει στρομα νερου το οποιο με ενα φερμουαρ που θα εχει στην μεση θα το ανοιγει κ θα γινεται εσωτερικη πισινα!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μα για τι αλλο ειναι ''καλο'' το χαζοτσεροκι του εκτος απο μπανιερα? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
The Donkey tube chassis
georgexj

Post by georgexj »

ΕΔΩ ΜΟΥ ΤΑ ΧΑΛΑΣ.ΗΣΟΥΝΑ ΠΡΩΙΝ ΚΑΤΟΧΟΣ Κ ΗΜΟΥΝΑ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ.ΕΓΩ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Κ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΧΑΤΗΡΙ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
YJ ''The Doctor''

georgexj wrote:ΕΔΩ ΜΟΥ ΤΑ ΧΑΛΑΣ.ΗΣΟΥΝΑ ΠΡΩΙΝ ΚΑΤΟΧΟΣ Κ ΗΜΟΥΝΑ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ.ΕΓΩ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Κ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΧΑΤΗΡΙ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ξεχασες οτι εδω αυτοσαρκαζομαστε? Και βεβαια το ειχα ( οπως και ενα αλλο πριν ) και το γουσταρα τρελα!!!!! Και μακαρι να μπορουσα να το κρατησω ΚΑΙ αυτο!!!! Και το ειχα φτιαξει οπως ΑΚΡΙΒΩΣ ηθελα!!! Και φυσικα μου εκανε ολα τα γουστα. Καλα να ειμαστε και μπορει οταν βαρεθουμε τα χαζορανγκλερ να ξαναφτιαξουμε ενα :lol: :lol: :lol:
The Donkey tube chassis
georgexj

Post by georgexj »

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ.ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟ ΛΥΣΙΜΟ Κ ΔΕΣΙΜΟ!!!!ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ!!!ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝΕ ΑΛΛΟΙ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”