Καλά με τον άξονα. Αλλά με το αμάξωμα τι θα κάνεις;;; Θα το γεμίσεις σίδερο για να μην χωρίζει;;;antonisxj wrote:αντιθέτως ντριμονάκο. θα φτιάξω έναν άξονα σύμφωνα με τα δικάμου κριτήρια. ελαφρύτερο απο dana60 και δυνατό σαν dana60 στα σημεία που πονάω.![]()
θα είναι ο άξονας "frankenstain"
κόψε - ράψε απο διάφορα είδη αξόνων![]()
αν οι εγχειρήσεις πετύχουν, τότε όλα καλά. αν δεν... είδωμεν![]()
![]()
Για να παρει ιδεες ο Αρχι τωρα που θα κανει τερας τον υποποταμοgeorgexj wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
giati moy kseskepazeis ta sxedia????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
georgexj wrote:εμενα ο αντωνης μου ειπε οτι θα βγαλει το πισω καθησμα κ θα βαλει στρομα νερου το οποιο με ενα φερμουαρ που θα εχει στην μεση θα το ανοιγει κ θα γινεται εσωτερικη πισινα!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ξεχασες οτι εδω αυτοσαρκαζομαστε? Και βεβαια το ειχα ( οπως και ενα αλλο πριν ) και το γουσταρα τρελα!!!!! Και μακαρι να μπορουσα να το κρατησω ΚΑΙ αυτο!!!! Και το ειχα φτιαξει οπως ΑΚΡΙΒΩΣ ηθελα!!! Και φυσικα μου εκανε ολα τα γουστα. Καλα να ειμαστε και μπορει οταν βαρεθουμε τα χαζορανγκλερ να ξαναφτιαξουμε εναgeorgexj wrote:ΕΔΩ ΜΟΥ ΤΑ ΧΑΛΑΣ.ΗΣΟΥΝΑ ΠΡΩΙΝ ΚΑΤΟΧΟΣ Κ ΗΜΟΥΝΑ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ.ΕΓΩ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Κ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΧΑΤΗΡΙ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()