O EΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!!!

Post Reply
Michalis Stamatiou
Posts: 107
Joined: Sat Dec 18, 2010 18:32

O EΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!!!

Post by Michalis Stamatiou »

Ωραία τα βιντεάκια, το Farmville και άλλα πολλά που μας βοηθούν να ξεχνάμε την άσχημη πραγματικότητα, όμως συμβαίνουν και πράματα γύρω μας που πρέπει να μας ανησυχούν και αν μη τι άλλο να μας προβληματίζουν...
Ελληνικό σύνταγμα πεζικού εκπαιδεύεται στο Κιλκίς για την καταστολή λαϊκών εξαιρέσεων εντός και εκτός Ελλάδος!!! Με λίγα λόγια εκπαιδεύουν στρατιώτες που προφανώς με τα όπλα θα καταστέλλουν τις εξεγέρσεις του εξαθλιωμένου πλήθους (βλέπε Αίγυπτο) που αναμένουν και στη χώρα μας. Αυτό το κάνουν διότι θεωρούν ότι στις εξεγέρσεις που αναμένονται τα Σώματα Ασφαλείας θα είναι "λίγα"!!!
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ "ΓΡΑΨΕΙ" (ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ) ΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΗΡΩΙΣΜΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΩΡΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ Η ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!!!!!!!!!

Δηλαδή αφού θα δέρνουν πρώτα εμάς κατόπιν με δικά μας έξοδα θα ταξιδεύουν σε μια ξένη χώρα να σπάν στο ξύλο ανθρώπους που δε θα γνωρίζουν καν τη γλώσσα τους!!! Ποιος ??? Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ!!! Τι να περιμένεις όμως όταν άθλιος σαπιοκοιλιάς υπουργός εξωτερικών αυτής της χώρας χαρακτηρίζει πανί τη σημαία ..

ΠΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΚΑΡΑΧΟΥΝΤΑΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ????

ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΑΧΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ ΕΝΩ ΜΑΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
lker
Posts: 1274
Joined: Wed Jun 17, 2009 16:13
Contact:

Re: O EΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!!!

Post by lker »

Με όλο το σεβασμό φίλε μου και συγνώμη αν σε στενάχωρήσω, αλλά το έχεις επιτρέψει ήδη ...
Να σου θυμήσω τα τόσα χρόνια που στέλνουμε "ειρηνευτικές" (κατοχικές θα έλεγα εγώ) δυνάμεις δεν ξέρω και εγώ σε ποιο μέρος της γής, έτσι ώστε τα ... ένδοξα στρατά μας να συνεισφέρουν και αυτά στον πολεμο κατά της τυραννίας, της τρομοκρατίας δεν ξέρω και εγώ τι άλλο έχουν σκαρφιστεί ως αιτίες ... μη χέσω ... Κόσοβο, Αφγανιστάν σου θυμίζουν κάτι ? Πόσοι φαντάροι έχουν γυρίσει πρεζάκια ξέρουμε ? Πόσοι αυτοκτόνησαν εκεί ? Πόσοι λαμπροί αξιωματικοί θησαύρισαν αγοράζοντας εκτάσεις γής απο τον πρώην αρχηγό του ουτσεκά μιας και γνωρίζοντας τον γεωργαφικό σχεδιασμό/ανάπτυξη της περιοχής έκαναν τα σωστά νταλαβέρια στη σωστή στιγμή (άσχετα τώρα αν μας κράζει το μισό νάτο ως λαμόγια και ανηθικους :lol: :lol: :lol: ) ? Πόσοι άλλοι στήσαν παραμαγαζα ηλεκτονικών ειδών ? Πόσοι άνθρωποι, ντόπιοι, πιθανόν έχουν ταξιδεψει απο σφαίρες των παιδιών μας ? κλπ κλπ ... Αυτά δεν προβληματίζουν εδώ και τόσα χρόνια ή πλέον τα αποδεχόμαστε ως παγιωμένες καταστάσεις και απλά αντικατοπτρίζουν την κατάντια και την ηθική αθλιότητα του ... έθνους ?

Υ.Γ.1: H Ελλάδα δεσμευεται απο χίλιες δύο συμβάσεις που έχει υπογράψει είτε μεσω ΕΕ είτε μέσω ΝΑΤΟ για το συγκεκριμένο θέμα που αναφέρεις πάντως ... απλά χαλάστηκαν λίγο με την (γρηγορη) δημοσιοποιηση ... που θα παει όμως .... θα ξεχαστεί και αυτό ... όπως τα προηγούμενα που σου έγραψα πιο πανω μέχρις ώτου να έχουμε καινούργιο σκηνικό ... Το όλο σκεπτικό έγκειται στο γεγονός ότι σε μια πιθανή εξεγερση υπάρχει η πιθανότητα οι μπάτσοι να πάρουν το μέρος των εξεγερμένων καθότι αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα ως πολίτες του αυτού έθνους ... Λύση ? Φέρνεις άλλους νταβάδες απο άλλο μπουρδέλο να κάνουν ντά την παλιοπουτάνα που δεν δέχεται πλέον να ανοίγει πειθήνια τα πόδια της στις ορέξεις του κάθε πελάτου ... απλά πραγματα ... ούτε πατριωτικοί δεσμοί μεταξύ αντιμαχόμενων πλευρών ούτε μαλακίες ... απλό ξύλο (και σφαίρες ενίοτε) μέχρι να χορτάσεις ...

Υ.Γ.2: Συγνώμη για τα μπινελίκια αλλά ήμουν σε οίστρο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Υ.Γ.3: http://diktiospartakos.blogspot.com/ για όποιον θέλει να το ψάξει λίγο περισσότερο ;)
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
Post Reply

Return to “Περί τετρακίνησης και λοιπών θεμάτων...”