CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
St. Tselios

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by St. Tselios »

toro wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Λοιπον,.....επανερχομαι.!!!!!!!! Wrangler,......ψιλοφτιαγμενο , και με ΕΜΠΕΙΡΟΤΑΤΟ πληρωμα, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (στα....σπασιματα) ζηταει δευτερο τουτου, (αναλογων προσοντων ) για να κανουμε....ΟΜΑΔΑ!!!!!!(Αφου ο...Τσελιος τελευταια την βρισκει με.....play-mobil!!!! ) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:.....

An apofasisw na erthw ekei thelw 500 + 500 xlm mono to pigene-ela.
Diladi gamata... :mrgreen:
Image
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Drimon wrote: Τώρα που η βενζίνη πάει στα 2ευρώ και το αγελαδάμαξο ρουφάει τον πάτο του, τι θέλεις να κάνει ο άνθρωπος;;; :roll: :roll: :roll:
Άντε Σταύρο, καλά το πας. Τουλάχιστον το καινούριο σου χόμπι σου έρχεται φθηνότερα! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon...na'sai sigouros pws panw apo 3-4 litra ta 100 xlm den exoume diafora emeis oi dyo... ;)
Image
Drimon

Post by Drimon »

St. Tselios wrote: Drimon...na'sai sigouros pws panw apo 3-4 litra ta 100 xlm den exoume diafora emeis oi dyo... ;)
Εγώ μόνο το ΣΚ το κουνάω. Τις υπόλοιπες με το ποδήλατο, για να κάνω και γυμναστική! ;)
Drimon

Post by Drimon »

toro wrote:Λοιπον,.....επανερχομαι.!!!!!!!! Wrangler,......ψιλοφτιαγμενο , και με ΕΜΠΕΙΡΟΤΑΤΟ πληρωμα,(στα....σπασιματα) ζηταει δευτερο τουτου, (αναλογων προσοντων ) για να κανουμε....ΟΜΑΔΑ!!!!!!(Αφου ο...Τσελιος τελευταια την βρισκει με.....play-mobil!!!! ) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:.....
Κατάλαβα......!!
Θα γεμίσουν τα ρέματα υπαίθρια συνεργεία!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote:ρε μαλακα αμα δεν σχολιασεις καθε φραση του καθενος θα σκασεις!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ναιιιιιιιιιιιι!!!!!!
Σε πειράζει;;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

antonisxj wrote:
toro wrote:[quote="Nicolas".... :( :( :( :

:lol: :lol: :lol:
(Μιά χαρά θα είσαι. Εγώ δεν έχω εργάτη ;) )
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Διαθετω .....ΔΥΟ.....εργατες, πανω σε.....αρκετα.... μαχιμο.....Wrangler tj 03!!!!!!! (Oδηγος με......ΣΥΝΕΣΗ!!!!) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Δεχομαι προταση απο....ΑΝΑΛΟΓΟ καγκουρα, για......ΟΜΑΔΑ!!!!!!...(Ιαπωνες,....ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ !!!!!!!!!) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
βρεεεεεεε.... σαν τα χιόνια.
να έρθω συνοδηγός?
μας φαντάζεσαι στο ίδιο αμάξι?
στα πρώτα μέτρα μετά την εκκίνηση, στοπ, κατεβαίνουμε κάτω και αρχίζουμε να πετάμε πράγματα ο ένας στον άλλο. σταυρούς, βίδες, παξιμάδια, κατσαβίδια, επικρατεί ένα χάος... και ξαφνικά εμφανίζεται ο Μιχαλόπουλος με το νέο του πρότζεκτ. χαλαρός και τύφλα στη μεθιά λέει "κουλάρετε ρε μάγκες... πιείτε ένα τσιπουράκι να στανιάρετε. άντε και αν είστε καλά παιδιά... εδώ πιό κάτω αφήνουμε τον αγώνα και πάμε στα στριπτιτζάκια που με περιμμένουν... αρντάν κατάσταση"
κυρ-Μανώλη, να έρθω συνοδηγός? :mrgreen:
Aπο οτι εχω καταλαβει ο κυρ.Μανωλης ειναι καποιας ηλικιας.........
εχει κ αμερικανακι οποτε θα εχεις πολυ τραβηγμα κ οταν σπασει θα πρεπει να σκιψεις για να το φτιαξεις.......
μαλλον για αυτο σε θελει....
αν σκιψεις μεσα στις λασπες θα σε πιασει η μεση σου κ θα μεινεις εκει.........
κ μετα θα πρεπει να σε ''σιαξει'' ο ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
οποτε δεν ειναι καλη αυτη η συμετοχη για πολλους κ διαφορους λογους!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kostas654

Post by kostas654 »

toro wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Λοιπον,.....επανερχομαι.!!!!!!!! Wrangler,......ψιλοφτιαγμενο , και με ΕΜΠΕΙΡΟΤΑΤΟ πληρωμα, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (στα....σπασιματα) ζηταει δευτερο τουτου, (αναλογων προσοντων ) για να κανουμε....ΟΜΑΔΑ!!!!!!(Αφου ο...Τσελιος τελευταια την βρισκει με.....play-mobil!!!! ) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:.....
αν ερθει και αντωνης για συνοδηγος θα παρω και εγω τον μιχαλοπουλο για συνοδηγο και φυγαμε...αρα μανωλη μην ψαχνεις αλλο 2ο πληρωμα....με βρηκες :mrgreen:.......ειμαι ο ανθρωπος σου :mrgreen:....ειμαι και εγω οδηγος με ΣΥΝΕΣΗ
Κώστας Γκιαούρης
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote: Aπο οτι εχω καταλαβει ο κυρ.Μανωλης ειναι καποιας ηλικιας.........
εχει κ αμερικανακι οποτε θα εχεις πολυ τραβηγμα κ οταν σπασει θα πρεπει να σκιψεις για να το φτιαξεις.......
μαλλον για αυτο σε θελει....
αν σκιψεις μεσα στις λασπες θα σε πιασει η μεση σου κ θα μεινεις εκει.........
κ μετα θα πρεπει να σε ''σιαξει'' ο ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
οποτε δεν ειναι καλη αυτη η συμετοχη για πολλους κ διαφορους λογους!!!!
Ο κυρ Μανώλης είναι γερούκλα.
Αλλά το λες επειδή δεν τον έχεις γνωρίσει :lol: :lol: :lol: :lol:

Είχε φέρει μια φορά και κοίταγε με περιέργεια ένα πολύ μεγάλο παξιμάδι-ροδέλα,
το οποίο τελικά αποδείχτηκε η κορώνα του :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αν δε, κάνει συνοδηγός ο βασιλιάς,
πρέπει να τους προσέχουμε μη χτυπήσουν :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μανώλη, αν είσαι ψημένος πέρνα από εδώ
viewtopic.php?f=10&t=3813&p=42825#p42825
και κλείσε άλλη μία θέση :D
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

kostas654 wrote:
αν ερθει και αντωνης για συνοδηγος θα παρω και εγω τον μιχαλοπουλο για συνοδηγο και φυγαμε...αρα μανωλη μην ψαχνεις αλλο 2ο πληρωμα....με βρηκες :mrgreen:.......ειμαι ο ανθρωπος σου :mrgreen:....ειμαι και εγω οδηγος με ΣΥΝΕΣΗ
ΒΡΙΚΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΕΙ ΠΡΩΤΗ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kostas654

Post by kostas654 »

Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote: ΒΡΙΚΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΕΙ ΠΡΩΤΗ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

πιστευω με αυτο να μην το λες σοβαρα....την αλλη φορα το συνεργειο ελυσε και εδεσε ενα διαφορικο μεσα στις λασπες και παλι τερματισαμε καπου στην μεση.....τωρα προστιθεται και ο βασιλιας στην παρεα....ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΟΥΜΕ

ακομα και ετσι θα βρεθει τροπος να τερματισουμε

Image
Κώστας Γκιαούρης
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”