Ε' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: Ε' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ
Γίνεται μίνι καγκουροσυναντηση τώρα στα Τρίκαλα Κορινθίας.....
Πες του Μιχαλόπουλου μην ζορίζει πολύ το σύστημα για μην κόψει κανένα ημιαξόνιο!zakjeep wrote:Γίνεται μίνι καγκουροσυναντηση τώρα στα Τρίκαλα Κορινθίας.....

ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΑΙ...ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
Κώστας Γκιαούρης
Μπααααα. Γι απόκριες το κόβω. 

Παιδιά εγώ το θεωρώ δεδομένο οτι δε θα γίνει ... τουλάχιστον για Φεβρουάριο που λέγαμε ... με όποιον έχω μιλήσει αυτό κατάλαβα ...
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
- YJ ''The Doctor''
Καγκουρες,
εχουμε κριση, οι δουλειες ειναι πεσμενες, το εισοδημα μειωνεται και η ψυχολογια λογω αυτων δεν ειναι στα καλυτερα της ( τουλαχιστον για εμενα ) οποτε προτεινω να μειωσουμε-καθιερωσουμε τις συναντησεις μας σε δυο ανα ετος μεχρι να συνελθουμε και παλι....
Τι λετε να κανουμε μια χειμωνιατικη Νοεμβριο η Ιανουαριο και μια ανοιξιατικη Απριλιο η Μαιο για να μην γραφουμε για καγκουροσυναντησεις καθε μηνα...που δεν θα γινονται....
Τι λετε???
εχουμε κριση, οι δουλειες ειναι πεσμενες, το εισοδημα μειωνεται και η ψυχολογια λογω αυτων δεν ειναι στα καλυτερα της ( τουλαχιστον για εμενα ) οποτε προτεινω να μειωσουμε-καθιερωσουμε τις συναντησεις μας σε δυο ανα ετος μεχρι να συνελθουμε και παλι....
Τι λετε να κανουμε μια χειμωνιατικη Νοεμβριο η Ιανουαριο και μια ανοιξιατικη Απριλιο η Μαιο για να μην γραφουμε για καγκουροσυναντησεις καθε μηνα...που δεν θα γινονται....
Τι λετε???
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
Γιώργο μέσες άκρες συμφωνώ μαζί σου ...
Προτείνω όμως αν βλέπουμε ότι δεν μπορούμε να τα πούμε (με τα 4κινητα) λόγω υψηλού κόστους (μεταφορικά, διαμονή, βενζίνες κλπ) να κανονίσουμε συνάντηση και χωρίς αυτοκίνητα ... δεν είναι μόνο αυτά που μας δένουν - δέσανε ...
Εκτός αυτού ΠΡΕΠΕΙ έστω μια φορά να κανονίσουμε να παμε και στα βασιλικά εδάφη ... ο λόγος νομίζω είναι αυτονόητος για όλους μας ... η δυσκολία είναι αμφότερη οπότε ας το δούμε λίγο πιο ζεστά
Ίσως και σε συνδυασμό με τα παραπάνω ...
Προτείνω όμως αν βλέπουμε ότι δεν μπορούμε να τα πούμε (με τα 4κινητα) λόγω υψηλού κόστους (μεταφορικά, διαμονή, βενζίνες κλπ) να κανονίσουμε συνάντηση και χωρίς αυτοκίνητα ... δεν είναι μόνο αυτά που μας δένουν - δέσανε ...
Εκτός αυτού ΠΡΕΠΕΙ έστω μια φορά να κανονίσουμε να παμε και στα βασιλικά εδάφη ... ο λόγος νομίζω είναι αυτονόητος για όλους μας ... η δυσκολία είναι αμφότερη οπότε ας το δούμε λίγο πιο ζεστά

Last edited by lker on Tue Feb 01, 2011 10:48, edited 1 time in total.
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
- YJ ''The Doctor''
Εγω συμφωνωlker wrote: Ίσως και σε συνδυασμό με τα παραπάνω ...

The Donkey tube chassis
Και εγω συμφωνω 

εγω στο καρναβαλι παντως θα ειμαι χανια!!με θελουνε για βασιλια καρναβαλο!!!