πατεντα τσιγκος ΔΟΝ κ ROCKY XXX
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: πατεντα τσιγκος ΔΟΝ κ ROCKY XXX
Ξεκουραστηκαμε μια μερα γιατι εχουμε και αλλες υποχρεωσεις και σημερα παλι εργασια και χαρα.
και που νομίζεις ότι ζούνε ρε οι άνθρωποι? στο στρουμφοχωριό?Drimon wrote:Μόνο να μην σας πετύχω σε τίποτα στενά. Εκεί να δω ποιός θα γελάει!![]()
![]()
εσύ με το μίξεράκι σου, αμα γουστάρεις κάνεις και μπαντιλίκια έξω απο το μανιταρόσπιτο της στρουμφίτας.
σου έχω ξαναπεί, μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. επειδή εσένα σ'αρέσει να κάνεις τον τετρακίνητο στα πεζοδρόμια και να ελίσεσαι στο κέντρο της πολης, αυτό δεν σημαίνει ότι αρέσει σε όλους.
άντε τώρα στο στρουμφοχωριό να πείτε καμιά εξυπνάδα με τον σπιρτούλη να γελάσει ο χαχανούλης και άσε τους dana60 να κάνουν την δουλειά τους.
if it doesn't break, fix it until it does
- Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ
ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΤΕ Κ ΑΥΤΟ........ROCKY XXX wrote:Ξεκουραστηκαμε μια μερα γιατι εχουμε και αλλες υποχρεωσεις και σημερα παλι εργασια και χαρα.
- Attachments
-
- ΚΑΓΚΟΘΡΕΣ.jpg (46.16 KiB) Viewed 2396 times
My Build Thread: http://www.toyota4x4.gr/viewtopic.php?f=20&t=46
Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

μετα ηρθε ενας ιταλος μηχανικος για να ριξει κ αυτος τα σχεδια του.μεγαλο κουρελι.

ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΡΟΖ ΠΟΔΗΛΑΤΟ.....

ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΡΟΖ ΠΟΔΗΛΑΤΟ.....
- YJ ''The Doctor''
fantomas wrote: ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΡΟΖ ΠΟΔΗΛΑΤΟ.....
Οχι ρε fantoma δεν πιστευω ο Δον τετοιο ατοπημα...
μαλλον θα το ξεχασε καποιο απο τα μωρα που τον επισκεπτονται καθημερινα...
Ξερεις τι θα εγινε, θα της τιναξε τα πεταλα και οταν θα εφυγε θα ηταν σε αλλοπροσαλλη κατασταση

The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
όλες αφήνουν κάτι φεύγοντας απο το άνδρο του έρωτα. απο τη φωλιά του sex, απο την γκαρσονιέρα των οργίων.YJ ''The Doctor'' wrote:fantomas wrote: ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΡΟΖ ΠΟΔΗΛΑΤΟ.....
Ξερεις τι θα εγινε, θα της τιναξε τα πεταλα και οταν θα εφυγε θα ηταν σε αλλοπροσαλλη κατασταση![]()
όλες φεύγοντας αφήνουν ότι φορούσαν πιό κοντά στο μ...άκι τους.
Ε! κάποια πήγε με ποδήλατο χωρίς βρακάκι. τι να άφηνε? τη σέλα?
άφησε όλο το ποδήλατο...

if it doesn't break, fix it until it does

antonisxj wrote:όλες αφήνουν κάτι φεύγοντας απο το άνδρο του έρωτα. απο τη φωλιά του sex, απο την γκαρσονιέρα των οργίων.YJ ''The Doctor'' wrote:fantomas wrote: ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΡΟΖ ΠΟΔΗΛΑΤΟ.....
Ξερεις τι θα εγινε, θα της τιναξε τα πεταλα και οταν θα εφυγε θα ηταν σε αλλοπροσαλλη κατασταση![]()
άφησε όλο το ποδήλατο...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
Η αληθεια ειναι οτι τον φιλοξενησα μια μερα στο Αιγιο, πηγαμε σε 2 μπαρακια και ειλικρινα τρομαξα!!!!antonisxj wrote:όλες αφήνουν κάτι φεύγοντας απο το άνδρο του έρωτα. απο τη φωλιά του sex, απο την γκαρσονιέρα των οργίων.YJ ''The Doctor'' wrote:fantomas wrote: ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΡΟΖ ΠΟΔΗΛΑΤΟ.....
άφησε όλο το ποδήλατο...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και με τις επιδοσεις του με τη βοτκα αλλα και με τις θαυμαστριες που τον περιτριγυριζαν! Ολες μου οι φιλες, απλα με χαιρετουσαν και επιαναν κουβεντα κατευθειαν με αυτο το κορμι.... με αυτο το κορμι που ειναι πλασμενο για ερωτα και σεξ ολο το 24ωρο (ετσι μου τον περιεγραψε μια φιλη)!!!! Αλλη μια φιλη μου περιεγραψε τον μιχαλοπουλο ως ποθο, ως λαχταρα και ως η απολυτη φαντασιωση καθε μεσογειακης γυναικας!!!! Κρυφακουγα που τους ελεγε ιστοριες μες στη λασπη και αυτες ελιωναν!!! Και να φανταστειτε μου εκμυστηριευτηκε αργοτερα οτι ντρεποταν και δεν ηταν σε καλη μερα !!!!!
τι παπαρας εισαι.τωρα θα αρχησουνε να γραφουνε κ αλλα!!!!
γιαννη να δωσεις χαιρετησματα στο μωρακι την μαριτα!!!

γιαννη να δωσεις χαιρετησματα στο μωρακι την μαριτα!!!

καγκουρες σημερα δουλεψα σαν πραγματικος μαστορας.η υποθεση σημερα ειχε τροχο βαρια καλεμι για να κοπουνε ολες οι βασεις!!!
κ την ωρα που βαζω μπροστα τον τροχο με παιρνει τηλεφωνο ο βασιλιας!!!κ τρελαινεται ο εγκεφαλος του!!!
κ να μου λεει!!αυτες ειναι δουλειες,σημερα κανεις πραγματικη εργασια κτλ κτλ κτλ!!!!
κ ετσι κ εγινε πιες του αιμα!!!

κ την ωρα που βαζω μπροστα τον τροχο με παιρνει τηλεφωνο ο βασιλιας!!!κ τρελαινεται ο εγκεφαλος του!!!

κ να μου λεει!!αυτες ειναι δουλειες,σημερα κανεις πραγματικη εργασια κτλ κτλ κτλ!!!!

κ ετσι κ εγινε πιες του αιμα!!!