επίτιμε και τεντοσκέπαστε, καλώς να τον δεχτείτε τον φίλομας τον Πάνο!!!!PanosXJ wrote:...Δευτέρα Τρίτη θα είμαι Καλαμπάκα και Μέτσοβο...μπορεί να περάσω στο γυρισμό απο Λάρισα!!!!!!! (Σάββατο Κυριακή Ευρυτανία και στη συνέχεια απο Ταρζάν και Σμόκοβο Καρδίτσα Τρίκαλα κλπ κλπ...)
CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
if it doesn't break, fix it until it does
...όχι αλλά γιατί έχει κορυφαία πολιτική σκέψη....
...καλά θα το λυσσάξω το εξαιρετικό όχημά μου στην Ευρυτανία....έχει και κάτι πανηγύρια στη περιοχή που θα είμαι....προβλέπεται χαμός...
...καλά θα το λυσσάξω το εξαιρετικό όχημά μου στην Ευρυτανία....έχει και κάτι πανηγύρια στη περιοχή που θα είμαι....προβλέπεται χαμός...

It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
- XJ ''The Doctor''
PanosXJ wrote:...Δευτέρα Τρίτη θα είμαι Καλαμπάκα και Μέτσοβο...μπορεί να περάσω στο γυρισμό απο Λάρισα!!!!!!! (Σάββατο Κυριακή Ευρυτανία και στη συνέχεια απο Ταρζάν και Σμόκοβο Καρδίτσα Τρίκαλα κλπ κλπ...)
Με το θρυλικο XJ σου? Ωραια, ελα να το βγαλουμε και φωτογραφια να το βαλουμε στην αγγελια σου, ανεπιδεκτε-καγκουρα!

XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
...τα σέβη μου κε Πρόεδρε!!!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
...ρε μανία με τη φωτό.... 
Λοιπόν η αγγελία στο Ελλάς Τζίπ Κλάμπ ξεπέρασε τις 5.000 αναγνώσεις!!!!

XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
- XJ ''The Doctor''
Ωχ, οχι, μην αρχιζεις παλι, ΠΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ!
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
- boysetsfire
ημουν κ εγω μια φαση λαρισα μες το καλοκαιρι για δουλεια κ δεν ειχα δικτυοοοοοοοοοοοοοοοοοο να επικοινωνησω μαζι σας!!!!!γαμωτοοοοοοοοοοοοοοο
...καλυτερα τρεις μερες λυκος...παρα μια ζωη προβατο!
δικαιολογίες!!!!boysetsfire wrote:ημουν κ εγω μια φαση λαρισα μες το καλοκαιρι για δουλεια κ δεν ειχα δικτυοοοοοοοοοοοοοοοοοο να επικοινωνησω μαζι σας!!!!!γαμωτοοοοοοοοοοοοοοο
δύκτιο και στα περίπτερα πλέον.
if it doesn't break, fix it until it does
- boysetsfire
PanosXJ wrote:...ρε μανία με τη φωτό....
πιστευω οτι κ καποιος που θελει το διασημο xj,θα σκεφτεται να το αγορασει... γιατι θα χαθει η αγγελια θρυλος!!!!!!!!!
- boysetsfire
antonisxj wrote:δικαιολογίες!!!!boysetsfire wrote:ημουν κ εγω μια φαση λαρισα μες το καλοκαιρι για δουλεια κ δεν ειχα δικτυοοοοοοοοοοοοοοοοοο να επικοινωνησω μαζι σας!!!!!γαμωτοοοοοοοοοοοοοοο
δύκτιο και στα περίπτερα πλέον.
ειχα το μινι pc..ξερεις...αλλα wireless κανεις??????να δανειστω λιγο.......εχασα κ το blackberry της δουλειας...σκαταααα!!!!!ooooops!!!