CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Nicolas
Site Admin

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by Nicolas »

kostas654 wrote: φιλε εγω δεν εχω μαντρα ουτε παω να βγαλω κερδος...εχω εναν gti κινητηρα αμα θες ελα παρτον στον κανω δωρο αμα ειναι να μπει στο jimny σου.
Μπράβο ρε φιλαράκι, αυτό είναι καγκουρική αλληλεγγύη. :D :D

Εγώ ρε drimoni δεν έχω τίποτις να σου δώσω, γι αυτό πάρε τα τρυφερούλια μου :lol: :lol: :lol: :lol:

Πέρα από πλάκα, όντως ψάχνεις κινητήρα?
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
georgexj

Post by georgexj »

ξερεις γιατι ψαχνει για κινητηρα??κ εχει μονο 130,000 χιλιομετρα!!!γιατι καιει λαδι κ γιατι οι ιαπωνες δεν χαλανε ποτε!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

κ για να τα βαλουμε τα πραγματα σε μια σειρα.εχτες κατα της 11 το βραδυ με παιρνει τηλεφωνο ο ντριμονις.στην συζητηση μας επανω του λεω.....

-γιατι δεν βαζεις κανενα 2,0 λιτρο μοτερ???
-πληρης ησυχια(σκεφτοτανε πως να μου το πει)
-ρε μαλακα με ακους???
-σε ακουω αλλα αμα βαλω 2,0λιτρο κινητηρα θα θελω κ αξονες....
-γιατι???
-γιατι δεν θα μεινει τιποτα,ουτε ημιαξονια ουτε κορωνες ουτε βιδα!!!

κ αρχιζω κ του παταω ενα κραξιμο δεν μπορειτε να φανταστειτε.ειναι η μονη φορα στην ζωη μου που χτυπαγα το κεφαλι μου στον τοιχο γιατι δεν μου περασε απο το μυαλο να τον ηχογραφισω κ να σας το εβαζα σημερα να ακουγατε την κουβεντα μας!!!

αμα εχεις @ρχιδι@ πες μου παλι για ιαπωνες!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
St. Tselios

Post by St. Tselios »

georgexj wrote:
-γιατι δεν βαζεις κανενα 2,0 λιτρο μοτερ???
-πληρης ησυχια(σκεφτοτανε πως να μου το πει)
-ρε μαλακα με ακους???
-σε ακουω αλλα αμα βαλω 2,0λιτρο κινητηρα θα θελω κ αξονες....
-γιατι???
-γιατι δεν θα μεινει τιποτα,ουτε ημιαξονια ουτε κορωνες ουτε βιδα!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Image
georgexj

Post by georgexj »

ααααααααασαα ξεχασα το κορυφαιο!!του λεω μετα το κραξιμο

-γιατι δεν το φερνεις στο συνεργειο μου να το φτιαξουμε εκει???

-εισαι τρελος???θελεις να γινει καγκουροσυναντηση στο σπιτι σου???κ να φερω μια τσαπα να ανοιξω μια γουβα για να κρυφτω????

γαμω την τυχη μου που δεν τον ηχογραφισα!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ

Post by ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ »

georgexj wrote: ενα γατονι ηλεκτρολογο!!!τιποτα αλλο!!!κ δεν ξερω αν θα χρειαστει κ μια πλακα για το σασμαν.αλλα μπορει κ να ταιριαζει!!
Μπαινει κουτι!!!!!!
Ο Θεος να με φυλαει απο τους φιλους
γιατι τους εχθρους μου τους γνωριζω.

http://www.4x4brasil.com.br/forum/mitsu ... -lift.html
georgexj

Post by georgexj »

ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ wrote:
georgexj wrote: ενα γατονι ηλεκτρολογο!!!τιποτα αλλο!!!κ δεν ξερω αν θα χρειαστει κ μια πλακα για το σασμαν.αλλα μπορει κ να ταιριαζει!!
Μπαινει κουτι!!!!!!

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

το ξερα οτι θα πεταγοσουνα, γι αυτο κ το εγραψα!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

Nicolas wrote: Εγώ ρε drimoni δεν έχω τίποτις να σου δώσω, γι αυτό πάρε τα τρυφερούλια μου
Καλαααααα.........το νου σου!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Nicolas wrote: Πέρα από πλάκα, όντως ψάχνεις κινητήρα?
Από την αρχή ήταν να του φορέσω 1600 μοτέρ αλλά δεν έγινε γιατί τελείωσε το χρήμα. Τώρα αρχίζω να το ξανασκέφτομαι.
ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ

Post by ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ »

georgexj wrote: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

το ξερα οτι θα πεταγοσουνα, γι αυτο κ το εγραψα!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εσυ για καποιο λογο μου τριβεσαι...!!!!Ειμαι περιεργος να δω που θα καταληξουμε!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ο Θεος να με φυλαει απο τους φιλους
γιατι τους εχθρους μου τους γνωριζω.

http://www.4x4brasil.com.br/forum/mitsu ... -lift.html
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote:ξερεις γιατι ψαχνει για κινητηρα??κ εχει μονο 130,000 χιλιομετρα!!!γιατι καιει λαδι κ γιατι οι ιαπωνες δεν χαλανε ποτε!!!!
Δεν καίει ρε μ@λάκα, μην λες π@παριές!
Έχει ένα θέμα με την εκκίνηση αλλά μετά ούτε καπνός ούτε μυρωδιά. Το έχει δει και ο Σταύρος (αυτός το παρατήρησε και μου το είπε) πιστεύω να θυμάται τι έκανε.

georgexj wrote: -πληρης ησυχια(σκεφτοτανε πως να μου το πει)
-ρε μαλακα με ακους???
Πάλι ψέματα λες;;; :twisted: :twisted: :twisted:

georgexj wrote: ειναι η μονη φορα στην ζωη μου που χτυπαγα το κεφαλι μου στον τοιχο γιατι δεν μου περασε απο το μυαλο να τον ηχογραφισω
Αυτή τη φορά λες αλήθεια, το άκουγα το κοπάνημα. :lol: :lol: :lol:
georgexj wrote: αμα εχεις @ρχιδι@ πες μου παλι για ιαπωνες!!!
Και θα σου πω, και θα σου ξαναπώ!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Εγώ πάντως, αν θελήσω να βάλω μεγαλύτερους άξονες, δεν χρειάζεται να ενισχύω ή αλλάζω αμαξώματα. Τ' αντέχει!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote:κ να φερω μια τσαπα να ανοιξω μια γουβα για να κρυφτω????
Πάλι ότι θες λες. Τον σκύλο σου είπα ότι θα έβαζα ν' ανοίγει λάκκους για να κρύβομαι. :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”