YJ ''The Doctor'' wrote:Χρονια Πολλα Agga μου, αστα.....σημερα συνηλθα απο το φαι και το...κρασι
Το χτισιμο ξεκινησε αλλα λογω καιρου το βλεπω να τραβαει καπως - ο Δον με το ραψιμο βλεπω να τελειωνει πρωτος!!! Μια και ειπα Δον που χαθηκε αυτος? Κατι για ''μεταφορες'' με κλουβες εμαθα και ανταλλαγες......
Κλούβες της αστυνομίας;;;;;;;;;;
Και τι είδους ανταλλαγές;; Έδωσε πυροσβεστήρες και πήρε τίποτα πιπινάκια;;;;;;;
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )
Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos
Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......
Σκεφτομαι κ εγω τωρα να ξεκινησω κατι......
το τριγυρνουσα στο μυαλο μου κ επειδη το TOYOTAki το εχει κ ο Περι κ το θελει κυρια
λεω να φτιαξω το εξτρα σασι κουβουκλιο που εχουμε με μαμα μοτερ κ unimog αξονακια σαν αυτο που ειχα ανεβασει!!!!
τον Βρηκα κ στο facebook μελετησαμε τις φωτογραφιες του...(εχει πολλεεςςςςς) κ σιγα σιγα λεω να το ξεκινησωμολις στρωσουν λιγο τα οικονομικα
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:Σκεφτομαι κ εγω τωρα να ξεκινησω κατι......
το τριγυρνουσα στο μυαλο μου κ επειδη το TOYOTAki το εχει κ ο Περι κ το θελει κυρια
λεω να φτιαξω το εξτρα σασι κουβουκλιο που εχουμε με μαμα μοτερ κ unimog αξονακια σαν αυτο που ειχα ανεβασει!!!!
τον Βρηκα κ στο facebook μελετησαμε τις φωτογραφιες του...(εχει πολλεεςςςςς) κ σιγα σιγα λεω να το ξεκινησωμολις στρωσουν λιγο τα οικονομικα
ασχολησου με κανα αυτοκινητο σοβαρο κ ασε τους ιαπωνες στην ηρεμια τους.
να παρω wrangler εννοεις????????
μπαααααα..............
μενω σταθερος στις αποψεις μου εγω
johny4x4 wrote:Αγγελε καλημέρα!
Είναι λίγο μακρυα δεν πολυ συνφερει να έρθετε!!!!
Ευτυχώς που πάω τώρα για να γλιτώσω απο το ιο "project" που κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό!!!!
Τον κωστάκη δεν ξέρω αν θα γλιτώσει ή θα αρπάξει καμια πούντα και αυτός!!!
χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα
συντομα θα αλλαξεις γνωμη κ θα παρακαλας για να αρπαξεις πνευμονια οχι απλη πουντα
αν ειναι να ξεφυγεις απο εκει που θα εισαι.......ΝΙΑΟΥΥΥΥΥ
να παρω wrangler εννοεις????????
μπαααααα..............
μενω σταθερος στις αποψεις μου εγω
ας μην το ειχες με αγροτικη αδεια κ θα σου ελεγα εγω!!!
κ δεν εννοησα wrangler!!!ποτε!!