Καλημέρα,
μετά τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για ένα ζεστό Σαββατοκύριακο ,μαζί με τον καλό μου φίλο και extreme φωτογράφο Λουκά Χαψή κινηθήκαμε αντίθετα από τις παραλίες με προορισμό το βουνό του Παρνασσού .
Στόχος αυτή τη φορά ήταν να κατέβουμε με ποδήλατα το ορειβατικό μονοπάτι 22 από το χιονοδρομικό κέντρο της Φτερόλακας μέχρι το χωριό Πολύδροσο απόστασης 17 km.
O Λουκάς κάλυψε φωτογραφικά το όλο εγχείρημα με τον μοναδικό επαγγελματισμό που τον διακρίνει , δοκιμάζοντες παλιές και καινούργιες τεχνικές τόσο για τον Γαλαξία μας όσο και για την δύσκολη κατάβαση !
Η διανυκτέρευση μας πραγματοποιήθηκε στις πλαγιές του Παρνασσού και σε υψόμετρο στα 2400m.
Σας επισυνάπτω μερικές χαρακτηριστικές φωτογραφίες από ένα όμορφο διήμερο .
Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού !
Βασίλης Ορφανός
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
Καλημέρα,
μετά τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για ένα ζεστό Σαββατοκύριακο ,μαζί με τον καλό μου φίλο και extreme φωτογράφο Λουκά Χαψή κινηθήκαμε αντίθετα από τις παραλίες με προορισμό το βουνό του Παρνασσού .
Στόχος αυτή τη φορά ήταν να κατέβουμε με ποδήλατα το ορειβατικό μονοπάτι 22 από το χιονοδρομικό κέντρο της Φτερόλακας μέχρι το χωριό Πολύδροσο απόστασης 17 km.
O Λουκάς κάλυψε φωτογραφικά το όλο εγχείρημα με τον μοναδικό επαγγελματισμό που τον διακρίνει , δοκιμάζοντες παλιές και καινούργιες τεχνικές τόσο για τον Γαλαξία μας όσο και για την δύσκολη κατάβαση !
Η διανυκτέρευση μας πραγματοποιήθηκε στις πλαγιές του Παρνασσού και σε υψόμετρο στα 2400m.
Σας επισυνάπτω μερικές χαρακτηριστικές φωτογραφίες από ένα όμορφο διήμερο .
Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού !
Βασίλης Ορφανός
ΦΟΒΕΡΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΦΟΒΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.Τα συγχαρητήρια μου στο φωτογράφο.
Φοβερή διαδρομή και εμπειρία!!! Μπράβο σας παιδιά!!!
Όσο για τις φωτογραφίες απίστευτες μπράβο στον φωτογράφο που τις τράβηξε και τις επεξεργάστηκε με τον καλύτερο τρόπο....Εδικά οι δύο νυχτερινές είναι απίστευτες!!! Χίλια μπράβο και πάντα τέτοια!!!
Η τελοια βολτα...αποτυπομενοι σε στιγμες του μυαλου....απιστευτα ομορφες φοτο που μας δειξατε το πως ηταν περιπου εκει.....μπραβο....και θελουμε να δουμε κι αλλες........
.....μας ταξειδέψατε για λίγο...μας πήρατε μακρυα απο τα γραφεία και τους πάγκους εργασίας μας και μας ανεβάσατε εκεί ψηλά στα πανέμορφα βουνά και στους χιλιοστόλιστους και καθάριους ουρανούς μας!!! Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε να είστε πάντα καλά, υγειείς και δυνατοί και πάντα να μας ταξειδεύετε στο μαγικό κόσμο της φύσης της Ελλάδας μας!!!
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
Πολυ καλο το φωτογραφικο ταξιδι του Λουκα Χαψη.
Ο Λουκας Χαψης ειναι ενα πολυ γνωστο ατομο στον φωτογραφικο χωρο. Και εχω δει φωτογραφιες του που ειναι πολυ πιο προτοτυπες στην συληψη της ιδεας, αλλα και δυσκολοτερες στην φωτογραφικη ληψη.