ΤΕΛΙΚΟΣ Αγώνας ΤΡΑΪΑΛ 4Χ4 για το Κυπελλο Κρήτης στα Χανιά

Post Reply
anna1976gr

ΤΕΛΙΚΟΣ Αγώνας ΤΡΑΪΑΛ 4Χ4 για το Κυπελλο Κρήτης στα Χανιά

Post by anna1976gr »

Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί η Λέσχη Χανίων 4Χ4 διοργανώνει τον ΤΕΛΙΚΟ Αγώνα ΤΡΑΪΑΛ 4Χ4 για το 2010 στη Μαλάξα.

Η γνωστή πλέον, για το θέαμα που προσφέρει, πίστα στο 5ο χλμ Νεροκουρου-Μαλάξας (Κέραμος), γεμάτη βράχια και δύσκολα εμπόδια, σε συνδυασμό με τα καλύτερα αυτοκίνητα της Κρήτης που θα δώσουν την μάχη τους για τους τελευταίους βαθμούς του Κυπέλλου Κρήτης, και να αναδειχθούν οι «κατακτητές» του αγωνιστικού 2010.
ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ : EUROCAR ΦΑΝΤΡΙΔΑΚΗΣ ΑΒΕΕ – Εξουσιοδοτημένος Εμπορος / Συνεργάτης / Συνεργείο VW – Κάτω Δαράτσο Χανιά
Δηλώσεις συμμετοχής στο 6976673976, και στο Facebook : 4X4 LESXI XANION, εως την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου στις 10 το βράδυ.

Χορηγοί Επικοινωνίας της διοργάνωσης : MAX FM 100.2, Love Radio, SKY News, MRB Radio 101, Chill Out News, TetraMag, crn.gr, και το http://www.to4x4.gr.
Τηλεοπτικός Χορηγός η Τηλεοραση ΚΥΔΩΝ
Παντα με την υποστήριξη της ANEK LINES

Image
antonisxj

Re: ΤΕΛΙΚΟΣ Αγώνας ΤΡΑΪΑΛ 4Χ4 για το Κυπελλο Κρήτης στα Χανι

Post by antonisxj »

καλησπέρα. θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τους αγώνες TRIAL που διεξάγονται στην Κρήτη.
Αυτή τη χρονιά διεξάγονται 6 αγώνες trial στην Κρήτη (μαζί με αυτόν που θα γίνει την Κυριακή στα Χανιά).
Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς έγινε στα Χανιά, ο οποίος λόγω της μή συμπλήρωσης των απαιτούμενων συμμετοχών στην κατηγορία Κ3, ο αγώνας της Κ3 δεν μέτρησε στην βαθμολογία του πρωταθλήματος.
Ερωτώ λοιπόν, άν και στον τελευταίο αγώνα που θα γίνει τώρα στα Χανιά, η κατηγορία Κ3 δεν συμπληρώσει συμετοχές, το πρωτάθλημα της Κ3 ακυρώνεται λόγω μή συμπλήρωσης των απαιτούμενων αριθμό αγώνων?
παρακαλώ ας απαντήσει όποιος γνωρίζει σίγουρα τον κανονισμό.

προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν είμαι διαγωνιζόμενος, είμαι απλώς θεατής και φανατικός του αθλήματος.

την ίδια ερώτηση θα ποστάρω στο θέμα που έχει ανοιχτεί για την διευκρίνηση απορειών σχετικά με βαθμολογίες αγώνων και θα αποστείλω με π.μ. στον κύριο Δημήτρη Σταθάκο.

ευχαριστώ πολύ.
if it doesn't break, fix it until it does
samisnow

Post by samisnow »

Κυριε Αντωνη κατ αρχας απο ποτε δεν ειστε αγωνιζομενος?και τοσα κυπελα που τα βρες?απο το λιδλ τα πειρες?
χαχαχαχα εισαι απο τους ξεχωριστους αγωνιζομενους φιλε μου....εγω ειμαι φανατικος θαυαστης σου! :mrgreen: :mrgreen:
και αυτο το χαρχαλο στην αφισα πιανου ειναι?εεεεε? :ugeek: :ugeek:
και να μην γινει η Κ3 εχει μετρησει το προταθλημα και εχει τελειωσει σχεδον....ομως η Κ3 θα γινει εστο και για παιχνιδι την κυριακη...(Μαθιος speeking)
εμεις θα ερθουμε εστο και για ρακες γι αυτο το νου σου!
και κανονισε να φτιαξεις το καγκουραμαξο Κ3 γιατι απο του χονου η δεν θα εχουμε συμετοχες η θα κανουμε τα δοικα μας Κ2!!!!
του χρονου αντι για να λεω 49" tires θα φοραω 29" και σποιλερ μπρωστα!
KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
antonisxj

Post by antonisxj »

samisnow wrote:Κυριε Αντωνη κατ αρχας απο ποτε δεν ειστε αγωνιζομενος?και τοσα κυπελα που τα βρες?απο το λιδλ τα πειρες?
χαχαχαχα εισαι απο τους ξεχωριστους αγωνιζομενους φιλε μου....εγω ειμαι φανατικος θαυαστης σου! :mrgreen: :mrgreen:
και αυτο το χαρχαλο στην αφισα πιανου ειναι?εεεεε? :ugeek: :ugeek:
και να μην γινει η Κ3 εχει μετρησει το προταθλημα και εχει τελειωσει σχεδον....ομως η Κ3 θα γινει εστο και για παιχνιδι την κυριακη...(Μαθιος speeking)
εμεις θα ερθουμε εστο και για ρακες γι αυτο το νου σου!
και κανονισε να φτιαξεις το καγκουραμαξο Κ3 γιατι απο του χονου η δεν θα εχουμε συμετοχες η θα κανουμε τα δοικα μας Κ2!!!!
του χρονου αντι για να λεω 49" tires θα φοραω 29" και σποιλερ μπρωστα!
φίλε Μανώλη είμαι διαγωνιζόμενος εποχιακός (σαν τις τομάτες ένα πράμμα :lol: ).
κύπελα δεν έχω πάρει ποτέ γιατί πάντα έτρεχα σαν κάγκουρας. (και όπως είπε κάποιος, "είμαι οδηγός Κ3 με αυτοκίνητο Κ0")
όλος ο κόσμος είναι φανατικός θαυμαστής μου και νομίζω ότι είμαι ο άξονας και κινητήριος μοχλός αυτού του σύμπαντος. και φυσικά είμαι εξωγήινος
το "χάρχαλο" στην αφίσα είναι ο γνωστός ανα την υφήλιο "ΥΠΟΠΟΤΑΜΟΣ" και είναι πρός πώληση, το νούσας λοιπόν να μου βρείτε αγοραστή.
εγώ Μανώλη του χρόνου, όχι 49", όχι 29", αλλά ροδάκια απο καρότσι του super market θα βάλω για να κυκλοφορώ. (παντέρμη κρίση).

σοβαρά τώρα, σε ότι έχει να κάνει με το πρωτάθλημα, πήρα απάντηση εδώ. ψάξτετο λίγο γιατί μου φαίνεται ότι αν δεν συμπληρώσετε συμμετοχές στην Κ3 δεν θα σας μετρήσουν ρε κάγκουρες. μην το αφήσετε στην τύχη και στραβώσει.
http://www.to4x4.gr/phpBB3/viewtopic.ph ... 363#p39363

με αγωνιστικούς χαιρετισμούς, KING KAGKOURAS :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
samisnow

Post by samisnow »

ετσι κολος που εχει γινει το προταθλημα κρητης φετος αληθεια σου λεω πως ουτε καν με κεει!!!
καλο θα ταν να ξαναγινει μια συναντηση παλι με ολους τους ενδιαφερομενους αν θελουμε να συνεχισουμε χωρις προβληματα εστο απο την νεα σεζον μιας και αυτη τελιεωνει την κυριακη και να κανουμε καπιες συζητησεις περι του θεματος αγωνων αφου με νυχια και με δοντια το κραταμε και γινεται ακομα στην κρητη αγωνας!και οχι ενας αλλα πεντε!
ελπιζω να πανε ολα καλα και να ξεκινησει ενα προταθλημα οπως παλια(με τσικουδιες πρωτα και μετα με αγωνα)(δεν ξερω αν σου λεει κατι αυτο)
το θεμα προταθληματος τωρα....δεν εχει μινει ουτε ενα wrangler στην κ3!!!τι να το κανω....αν δεν δω jeep στην κ3 θα κανω το TOYOTA k1 ΤΕΛΟΣ! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Psistakis Manolis
antonisxj

Post by antonisxj »

samisnow wrote:ετσι κολος που εχει γινει το προταθλημα κρητης φετος αληθεια σου λεω πως ουτε καν με κεει!!!
καλο θα ταν να ξαναγινει μια συναντηση παλι με ολους τους ενδιαφερομενους αν θελουμε να συνεχισουμε χωρις προβληματα εστο απο την νεα σεζον μιας και αυτη τελιεωνει την κυριακη και να κανουμε καπιες συζητησεις περι του θεματος αγωνων αφου με νυχια και με δοντια το κραταμε και γινεται ακομα στην κρητη αγωνας!και οχι ενας αλλα πεντε!
ελπιζω να πανε ολα καλα και να ξεκινησει ενα προταθλημα οπως παλια(με τσικουδιες πρωτα και μετα με αγωνα)(δεν ξερω αν σου λεει κατι αυτο)
το θεμα προταθληματος τωρα....δεν εχει μινει ουτε ενα wrangler στην κ3!!!τι να το κανω....αν δεν δω jeep στην κ3 θα κανω το TOYOTA k1 ΤΕΛΟΣ! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
μανώλη δεν έχω καταλάβει ότι έχει γίνει κώλος το πρωτάθλημα.
δεν μπορώ να καταλάβω πού είναι το πρόβλημα? ποιά είναι τα προβλήματα των αγώνων? έχετε καταλάβει ότι εσείς κρατάτε το καρπούζι, εσείς και το μαχαίρι? έχετε καταλάβει πιστεύω ότι η δικαιολογία περί "βατότητας" εμποδίων μόνο απο συγκεκριμμένα αυτοκίνητα δεν στέκει. απόδειξη? δες τα πρώτα οχήματα σε κάθε κατηγορία. τέλος πιά οι λαλακίες περί "κοντών" και "μακριών".
κάποιοι λένε ότι τα αυτοκίνητα "ξέφυγαν". καλό? κακό? ποιός το κρίνει? ποιός μπορεί να σταματήσει την εξέλιξη ενός αυτοκινήτου? δεν νομίζω να σε τράβηξε κανείς απο το μανίκι να φτιάξεις το toyota. δεν τράβηξε κανένας απο το μανίκι κανένα να φτιάξει ότι έφτιαξε. εσείς είχατε το καρπούζι εσείς και το μαχαίρι. θέλω να πιστεύω ότι όλοι τρέχουν σε αυτούς τους αγώνες για την απόλαυσή τους. απόσο ξέρω, οι χορηγοί είναι απο μηδενικοί έως καθόλου με έξοδα να βαραίνουν μόνο τους κ@υλωμένους, δηλαδή εσάς. αν λοιπόν βλέπετε τους αγώνες σαν επάγγελμα, ή σαν κοινωνική καταξίωση, ή σαν αντρισμό ή εγωισμό ή ότιδήποτε άλλο πέρα απο απόλαυση, τότε λυπάμαι αλλά είστε λάθος. η αλήθεια είναι ότι τη στιγμή που τρέχεις, η τεστοστερόνη χτυπάει κόκκινο. όταν ηρεμείς όμως τι κάνεις? ηρεμείς και πίνεις την τσικουδιάσου ή επιτίθεσαι και καβαλικεύεις ανθρώπους, βρίζεις και φωνάζεις? εκεί φάινεται ο "αντρισμός" του καθενώς. αυτό που ξέρω είναι ότι πάντα μετά τους αγώνες υπήρχαν μουρμούρες, υπήρχαν κόντρες, υπήρχαν "ειδήλια :lol: ", αλλά πάντα καταλήγαμε με ένα κομμάτι κρέας στο στόμα και τσικουδιά στο χέρι. δεν θα ξεχάσω όταν φεύγαμε λαβωμένοι και σπασμένοι απο το Ρεθυμνο αλλά γελώντας και τραγουδώντας μαντινάδες. και πολλά άλλα παρόμοια παραδείγματα. και δεν μιλάω για χρόόόόόνια πίσω, μιλάω ότι όλα αυτά ήταν πρόσφατα. μιά παρέα. με τους τσακωμούς και με τα γέλια της. πότε χάλασε αυτό? εγώ τουλάχιστον δεν έχω κάτι να χωρίσω και να σου πώ την αλήθεια δεν έχω καταλάβει την "αλλαγή" της διάθεσης απο άλλους. (αν εξαιρέσουμε βέβαια το συμβάν στο "φιλικό trial" στο Ρέθυμνο).
anyway Mάνο, θα τα πούμε την Κυριακή.
samisnow

Post by samisnow »

Φιλε πιστευω οτι ξερεις τι εστι Μανωλης στους αγωνες γενικοτερα και δεν νομιζω να αμφιβαλει κανενας γι αυτο!
δεν λεω οτι καποιος ευθυνεται απλος ολοι μπερδεβουμε κανονισμους και αγωνιζομενους που ειναι εντλος ασχετο!
γι αυτο γουσταρω την Κ3 γιατι εχει τα λιγοτερα κακα!δεν σου μιλαει κανενας για οτι και να κανεις!
εκτος που στα χανια γινονται ολα για τον Τσουρακη χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...αυτο το τελεφταιο ηταν χαβαλες!
τελος παντω φιλτατ θα τα πουμε απο κοντα την κυρικη...βαστα μια κανιστρα ρακι!θελω να βαλω στο τουοτα να δω αν ανεβαινει καλητερα!
Psistakis Manolis
antonisxj

Post by antonisxj »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
έλεος.
Το Τσουρόσογο θα σας γίνει ψύχωση?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
φίλε ρακί δεν έχω.
εγώ πίνω τσαγάκι με μαλοτύρα σαν τις γιαγιάδες.
επίσης σταμάτησα να ασχολούμαι με την τατρακίνηση λόγο κρίσης και ασχολούμαι με το κέντημα σαν τις γιαγιάδες
επίσης είναι γνωστό ότι δεν σπάω τον υποπόταμο γιατί οδηγάω σαν τις γιαγιάδες.
τελικά είμαι γιαγιάκα. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
τα λέμε την κυριακή Μανωλιό
samisnow

Post by samisnow »

χαχαχα :lol: :lol: :lol: :lol:
απ οτι φενεται ισως να βρεχει οποτε κανε μου ενα σκουφακι!!!!
φτιαξε και του Μιχαλη ενα να μην βρεχεται η καραφλα του...εγω θα το πλερωσω!!!
αντε καλο αγωνα να χουμε φιλαρακι!
Psistakis Manolis
makis2

Post by makis2 »

allos enas xalia agwnas sta xania xwris summetoxes, xwris theates, xwris theama. oso gia ti diorganosi xallia apo alitarxi pou irthe gia ligo kai kathisterimena kai meta efuge pou stin ousia itan san na min eixe alitarxi, apo agwnodiki pou eipane oti irthe alla den itan ekei telika kai giati den itan kapoios apo tin ETHEA opws exoume sunithisei na vlepoume se olous tous agwnes??????????????? oso gia ta epodia tis K2 kai tis K3 pio xalia apo pote. egw an imouna agwnizomenos oute gia plaka den tha skeftomouna na mpw kai na treksw se kamia apo tis duo katigories. auta sximatisa apo to xthesino agwna san theatis. lupame tous agwnizomenous se tetoious agwnes.
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”