CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Drimon

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by Drimon »

Και τώρα που το ξαναείδα.....
georgexj wrote: το αυτοκινητο σου ειληκρινα μου θυμιζει το ταπερακι που επαιρνα στο δημοτικο οταν πηγαινα εκδρομη με τα κεφτεδακια μεσα.κ να ξερεις στην θεση σου οσα τελη κ να πληρωνεις ειναι παρα πολλα για ενα ταπερ!!!

Φαντάζεστε τον Μιχαλόπουλο πιτσιρίκι, να κουβαλάει το ταπεράκι με τα κεφτεδάκια; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

aggas wrote: 2ον. Ρε μπαρμπαΝίκο φτιάξε και εδώ ένα συστηματάκι να βλέπουμε τις γιορτές και τα πανηγύρια!!!!!!!! :lol: :lol:
Ρε φίλε είμαι σίγουρος πως κάπου είχαμε ένα τέτοιο.
Πού πήγε δεν ξέρω...
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
aggas

Post by aggas »

lker wrote:Άγγελε εδώ ειναι η απάντηση που ψάχνεις ...
georgexj wrote:κ ηρθε η ωρα να απολογηθω!!!!

επειδη εχετε αρχησει ολοι να παιρνεται τηλεφωνο γιατι σας ξαφνιασανε οι αγγελιες μου το σχεδιο εχει ως εξης!!

1)αναγκαστηκα λογο του γαμημενου του κρατους που ζουμε,κ επειδη για 10 κυριακες τον χρονο δεν αξιζει να πληρωνω συνολικα 1680 ευρω σημα ασφαλεια κ οδικη χωριζω με την γρια μου cherokaπου τοσο αγαπω!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
παραδηδω πινακιδες κ την κανω κομματια!!!μετα απο μια μετατροπη πριν 5 μηνες!!!
2)αγοραζω κατι σε επαγγελματικο αυτες τις μερες!! ;) ;) ;) ;)
3)το project θα εχει ως εξης!!!μουρη κ κωλο απο jimny για να μην σπαει!!!ντριμονης!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
μοτερ ταμπλο απο το μωρο μου το γερικο!!παντα μια πινελια θα υπαρχει απο cherokee
σασι απο περιπτερο
αξονες απο διαστημοπλοιο της NASA που το εχουνε αποσυρει!! :lol: :lol: :lol: :lol:
κινηση σε σασμαν κτλ κτλ απο μπουλντοζα που δουλευε στην σεληνη(το συστημα που λεγαμε doctor) :lol: :lol: :lol: :lol:
φωτισμος νεας τεχνολογιας σε LED.βρηκα το τηλεφωνο της Ρονας κ μου τα κανει δωρο απο το μαγαζι που δουλευε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
rall cage κολλωνα ανωξηδοτη μιαμιση ιντζα για πολλες χρησης :lol: :lol: :lol: :lol:

ξεχασα τιποτα????

ααααα κ κατι ακομα .εσυ πουτσομεζε ντριμονη μην αρχιζεις τις παπαριες γιατι το καινουργιο ονομα απο το μπουρδελο σου δεν στο χω πει ακομα!!!το ταπερακι του παιδιου!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

το αυτοκινητο σου ειληκρινα μου θυμιζει το ταπερακι που επαιρνα στο δημοτικο οταν πηγαινα εκδρομη με τα κεφτεδακια μεσα.κ να ξερεις στην θεση σου οσα τελη κ να πληρωνεις ειναι παρα πολλα για ενα ταπερ!!!

ουτε της βεφας δεν ειναι τοσο ακριβα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
comanche

Post by comanche »

Χρόνια Καλά Αγγελε....όπως εσύ τα θέλεις..... ;) ;)
comanche

Post by comanche »

georgexj wrote:
comanche wrote:δονxj προχώρα...επιτέλους παίρνεις αυτοκίνητο jeep και όχι τετρακίνητη limo για να πηγαίνεις το σο'ι' βόλτα στα πανηγύρια.....άσε που δεν θα χρειάζεσαι 8αράκι πλέον... :lol: :lol: :lol:
φιλαρακι κ το οκταρακι θελουνε κ την κασετηνα ολοκληρη θελουνε αμα το μυαλο σου την ωρα του εμποδιου εχει κενο αερα μεσα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
συμφωνώ.....γι'αυτό το κουβαλάω μαζί μου..... :D :D :D .....ο άλλος με το ταπεράκι κουβαλάει logo και σελοτε'ι'π.... :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

comanche wrote:
georgexj wrote:
comanche wrote:δονxj προχώρα...επιτέλους παίρνεις αυτοκίνητο jeep και όχι τετρακίνητη limo για να πηγαίνεις το σο'ι' βόλτα στα πανηγύρια.....άσε που δεν θα χρειάζεσαι 8αράκι πλέον... :lol: :lol: :lol:
φιλαρακι κ το οκταρακι θελουνε κ την κασετηνα ολοκληρη θελουνε αμα το μυαλο σου την ωρα του εμποδιου εχει κενο αερα μεσα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
συμφωνώ.....γι'αυτό το κουβαλάω μαζί μου..... :D :D :D .....ο άλλος με το ταπεράκι κουβαλάει logo και σελοτε'ι'π.... :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

καγκουρες καλημερα.εχτες το βραδυ εκανα ενα σουμα μεσα στο μυαλο μου για τον φιλο μας τον drimoni!!!

1)καθε ποτε παει στο βουνο? :o :o :o :o
2)στα τοσα χρονια που το εχει ποτε το εχει ταλαιπωρησει? ;) ;) ;)
3)κατω απο το γκαζι μηπως εχει αυγα? :lol: :lol: :lol:
4)οταν μπαινει στο εμποδιο μηπως μπαινει τρικαβαλος οπως λενε οι μηχανοβιοι?οι αλλοι δυο ειναι ο χριστος κ η παναγια!! :lol: :lol: :lol: :lol:
5)κ οταν παει στο βουνο εκει στην σαμο που ειναι ποιες ειναι οι δυσκολιες του???αλλα τι ρωταω αφου εχουμε δει βιντεακια!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

γι αυτο τον λογο δεν σπαει στο βουνο!!! ;) ;) ;) ;) ;)

2 φορες εχει κανει εκδρομη με καγκουρες κ τις δυο στραβωσε τις αντιστρεπτικες του που ειναι απο το καλαμακι που φτιαχνουνε τα σουβλακια κ κοντεψε να ρθει κ τουμπα γιατι ολο το κραταγανε κ 1 φορα που οδηγησε με κενο αερος στον εγκεφαλο γιατι ειχε καταπατηθη απο τον αφρο της μπηρας εκοψε κεντρικο!!!

το πορισμα!!!

κλασε μου τα τρυφερα!!ντριμονι!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

κ μην αρχιζεις για το καθε τι να δωσεις απαντηση.την απαντηση μας την ξερουμε.οτι κ να γραφεις ειναι δικαιολογιες!!!
aggas

Post by aggas »

comanche wrote:Χρόνια Καλά Αγγελε....όπως εσύ τα θέλεις..... ;) ;)
Τhanks Chief!!!!!!!!!! :D :D :D
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
johny4x4

Post by johny4x4 »

georgexj wrote:καγκουρες καλημερα.εχτες το βραδυ εκανα ενα σουμα μεσα στο μυαλο μου για τον φιλο μας τον drimoni!!!

1)καθε ποτε παει στο βουνο? :o :o :o :o
2)στα τοσα χρονια που το εχει ποτε το εχει ταλαιπωρησει? ;) ;) ;)
3)κατω απο το γκαζι μηπως εχει αυγα? :lol: :lol: :lol:
4)οταν μπαινει στο εμποδιο μηπως μπαινει τρικαβαλος οπως λενε οι μηχανοβιοι?οι αλλοι δυο ειναι ο χριστος κ η παναγια!! :lol: :lol: :lol: :lol:
5)κ οταν παει στο βουνο εκει στην σαμο που ειναι ποιες ειναι οι δυσκολιες του???αλλα τι ρωταω αφου εχουμε δει βιντεακια!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

γι αυτο τον λογο δεν σπαει στο βουνο!!! ;) ;) ;) ;) ;)

2 φορες εχει κανει εκδρομη με καγκουρες κ τις δυο στραβωσε τις αντιστρεπτικες του που ειναι απο το καλαμακι που φτιαχνουνε τα σουβλακια κ κοντεψε να ρθει κ τουμπα γιατι ολο το κραταγανε κ 1 φορα που οδηγησε με κενο αερος στον εγκεφαλο γιατι ειχε καταπατηθη απο τον αφρο της μπηρας εκοψε κεντρικο!!!

το πορισμα!!!

κλασε μου τα τρυφερα!!ντριμονι!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

κ μην αρχιζεις για το καθε τι να δωσεις απαντηση.την απαντηση μας την ξερουμε.οτι κ να γραφεις ειναι δικαιολογιες!!!
Ρε φιλαράκι τι συμβαίνει εδω πέρα;;
Εντάξει και εγώ το κράζω το παιδι γιατί τα θέλει ο κώλος του αλλά εσυ μάλλον έχεις φάει κόλλημα επειδή δεν σπάει μου φαίνεται!!!
Αφου είπαμε δεν σπάει πάρτο χαμπάρι.
Βέβαια δεν το έχει ζορίσει ποτε αλλα δεν χρειάστηκε κιόλας.
Ή πέρναγε ή μόλις εβλεπε τα σκούρα έφευγε ή εβαζε εργάτη.
Μην κοιτάς που το cherokee έσπαγε στο ρελαντί. Αυτό είναι αλλουνου παπα ευαγγέλιο.
Κανονικά σπάει μετά απο λίγη ταλαιπωρία βλέπε γκιαούρη!
Image
Drimon

Post by Drimon »

comanche wrote: συμφωνώ.....γι'αυτό το κουβαλάω μαζί μου..... :D :D :D .....ο άλλος με το ταπεράκι κουβαλάει logo και σελοτε'ι'π.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Ναι ρε κουμπάρο. Κουβαλάω σελοτέιπ (και τώρα ενισχυμένη ταινία ;) ) γιατί το μόνο που σπάω είναι πλαστικά! :mrgreen:

Ενώ εσείς;;; :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”