Καγκουρο video & φωτο
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: Καγκουρο video & φωτο
1)μια μετατροπη σε πετρελαιο=μια περιουσια!!το ξερω!!αλλα δεν παυει να εχεις μεσα στο καπο τον καρβουνιαρη να σου φτιαχνει ποπ κορν!

2)μια ζημια σε πετρελαιο=μια περιουσια(παθον)

3)ελλαδα=δεν υπαρχουν μαστοροι για πετρελαια.κ δεν μιλαω για σερβις
4)ελλαδα=δεν εχω καθαρο πετρελαιο καρδια μου!!

φιλαρακι commance τωρα που γνωριστηκαμε με γνωρισες με βενζινα μοτερ.βεβαια με γνωρισες κατω απο το αυτοκινητο!!

Δεν ξέρω τι λέει ο Γιωργάκης για τα πετρελαια εγω πάντος τον είδα οτι απο τότε που εβαλε βενζίνα κότεψε και δεν κάνει αυτά που έκανε με το πετρέλαιο.
Επίσης εκτος αυτών που είπε οτι δεν έχουμε καθαρό πετρέλαιο, οτι αμα πάθει ζημια είναι πολλά τα λεφτα και κάτι άλλα όλα τα άλλα περι ροπής και στροφών είναι πίπες.
Αμα είναι να συγκρίνετε να συγκρίνετε όμοια πράγματα και όχι μ@λ@κιες.
Συγκρίνετε το 4λιτρο με ένα 4λιτρο τουρμπο diesel να δούμε τι θα γίνει.
Εγω ψηφίζω πετρέλαιο με πίεση για την δουλεια που θέλουμε τα αυτοκίνητα και είμαι σίγουρος οτι ενα δυνατό πετρέλαιο μπορεί να ταίσει κόληβα όπως λέει και ενας φίλος
Απλά οι περισσότεροι πάνε στην λύση της βενζίνης γιατί είναι πιο φτηνή και με λιγότερο ρίσκο και βάρος!!!!
Επίσης εκτος αυτών που είπε οτι δεν έχουμε καθαρό πετρέλαιο, οτι αμα πάθει ζημια είναι πολλά τα λεφτα και κάτι άλλα όλα τα άλλα περι ροπής και στροφών είναι πίπες.
Εγω ψηφίζω πετρέλαιο με πίεση για την δουλεια που θέλουμε τα αυτοκίνητα και είμαι σίγουρος οτι ενα δυνατό πετρέλαιο μπορεί να ταίσει κόληβα όπως λέει και ενας φίλος

Απλά οι περισσότεροι πάνε στην λύση της βενζίνης γιατί είναι πιο φτηνή και με λιγότερο ρίσκο και βάρος!!!!

johny4x4 wrote:Δεν ξέρω τι λέει ο Γιωργάκης για τα πετρελαια εγω πάντος τον είδα οτι απο τότε που εβαλε βενζίνα κότεψε και δεν κάνει αυτά που έκανε με το πετρέλαιο.
Εγω ψηφίζω πετρέλαιο με πίεση για την δουλεια που θέλουμε τα αυτοκίνητα και είμαι σίγουρος οτι ενα δυνατό πετρέλαιο μπορεί να ταίσει κόληβα όπως λέει και ενας φίλος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κ γιατι ρε φιλαρακι αφου γαμανε τα πετρελαι ολοι τρεχουνε με βενζινες??κ δεν μιλαω για απλα συμβατα αυτοκινητα σαν τα δικα μας???μιλαω για αυτοκινητα που τα ξεκινανε απο την αρχη!!κ ριχνουνε ενα καρο λεφτα!!!δηλαδη τι??τσιγκουνευονται τα λιγα παραπανω λεφτα που εχει μια πετρελαιομηχανη???δεν νομιζω.ο μονος λογος κ σκεψου το λιγο κ δεστο κ στην πραξη.ειναι οτι η πετρελαιο φορτωνει μεχρι της 3500 το πολυ 4000 στροφες!!μετα???σοδες!!!
πως φαινεται οτι ο οδηγος ειναι προταρης!!κατεβηκε απο το αυτοκινητο γιατι χεστηκε πανω του!!
http://www.youtube.com/watch?v=SZKShqlm ... ature=fvwp
τα καμπριολετα τον μαρανανε!!!

http://www.youtube.com/watch?v=SZKShqlm ... ature=fvwp
τα καμπριολετα τον μαρανανε!!!

Τί είναι αυτά που λένε οι μ@λ@κες εκεί ρε φίλε...
Προτείνουν να αλλάξω το τετράλιτρο V6 μου με ένα ούτε δίλιτρο TD VW και να τους δώσω και 16.000 από πάνω?
Χρήμα ξεπλένουν οι μ@λ@κες

Ρε αν έδινα 16.000 μόνο για τον κινητήρα μου θα είχα V8 big block με τουλάχιστον 500 καθαρόαιμα
και πάλι θα μου έμεναν γκαφρά για τις τζίνες του πρώτου χρόνου.
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
- Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ
στο Renegate ο Σπυρος παντως πληρωσε 1500Ε για το 5.2!!!!!!!!!!Nicolas wrote:Τί είναι αυτά που λένε οι μ@λ@κες εκεί ρε φίλε...
Προτείνουν να αλλάξω το τετράλιτρο V6 μου με ένα ούτε δίλιτρο TD VW και να τους δώσω και 16.000 από πάνω?
Χρήμα ξεπλένουν οι μ@λ@κες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε αν έδινα 16.000 μόνο για τον κινητήρα μου θα είχα V8 big block με τουλάχιστον 500 καθαρόαιμα
και πάλι θα μου έμεναν γκαφρά για τις τζίνες του πρώτου χρόνου.

My Build Thread: http://www.toyota4x4.gr/viewtopic.php?f=20&t=46
Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

- Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ
Γιωργο μεχρι πριν λιγο ανεβαζες ΓΚΑΠ ΓΚΟΥΠ τωτα αρχισες τα ROLL OVER?????
TO NOY SOYYYYYYYYYyyyyyyyyyy

My Build Thread: http://www.toyota4x4.gr/viewtopic.php?f=20&t=46