24 Ώρες 4Χ4 2010

subahunter

Re: 24 Ώρες 4Χ4 2010

Post by subahunter »

StruppiTeam wrote:
Φωκίων wrote:Χμ... αρχιζει να γινεται ενδιαφερον.... για του χρονου..
Απλός ευχόμαστε να μην περιμένουμε 364 μέρες ακόμα. :D :D :D :D

απ το στομα σου και.............
PANIAIN

Post by PANIAIN »

Καλησπερίζω του φίλους αγωνιζόμενους και μή. Αν και δυστηχώς δε τερματήσαμε και κοιμηθήκαμε σπίτια μας το βράδυ του σαββάτου, θα ήθελα να πώ δυο λόγια για μέχρι εκεί που φτάσαμε. 3ος 24ωρος στη σειρά για μένα αυτή τη φορά ως οδηγός και στην επανεμφάνηση του αυτοκινήτου μας μετά απο 2+ χρόνια απουσίας. Όλα ξεκίνησαν πολύ καιρό πρίν όταν μου μπήκε η ιδέα πως βρέξει χιονίσει θα τρέξω στον αγώνα και έτσι έγινε. Παρά τις δυσκολίες τα καταφέραμε και βρεθήκαμε στην εκκίνηση και γι'αυτό ευχαριστώ απίστευτα πολύ τους χορηγούς μου που το κατέστησαν δυνατο. Τρεχάλα για 1μιση μήνα πριν τον αγώνα ωστε όλα να είναι έτοιμα και επιτέλους η δικαίωση ήρθε στην εκκίνηση. Μπορεί να μη τερμάτησα τον πρώτο 24ωρο ως οδηγός αλλά αυτό με κάνει πιο δυνατό για το μέλλον. Δυστηχώς η φούσκα στο πίσω δεξί ημιαξόνιο είχε άλλη άποψη και με ανάγκασε να δώσω ένα σύντομο τέλος στη περιπέτεια στο 100 της πρώτης ειδικής. Θα μπορούσα να συνεχίσω? Ναί, αλλά με συνέπειες στο ρουλεμάν και τα παρελκόμενα. Σέρβις δεν είχα, ούτε και ανταλακτικά αρα η πιο σοφή λύση ήταν της επιστροφής.
Ευχαριστώ πάρα πολύ αυτούς που σταμάτησαν να ρωτήσουν αν είμαστε καλά, ξέρουν ποιοι είναι...όσο για τους υπόλοιπους κι αυτούς τους ευχαριστώ που με τάισαν σκόνη καθώς πείναγα κιόλας....(σημειωτέων ένα αυτοκίνητο αν καιέκανα νόημα να περάσει και να συνεχίσει, κάρφωσε όπισθεν και γύρισε...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ)
Μπράβο σε όλους, τερματήσαντες και μή....Συγχαρητήρια στην ομάδα απο τη Βουλγαρία (4χ4 και quads), στο πλήρωμα απο τη Ρουμανία και στον αναβάτη απο τη Σλοβενία (αν δε κάνω λάθος), καθώς εκείνοι είναι που δίνουν χρώμα σε αυτό το πανέμορφο αγώνα και μακάρι να μου δωθεί η ευκαιρία του χρόνου να τρέξω στο balkan (στρατού και θεού θέλοντος) να τους γνωρίσω ακόμα καλύτερα. Μπράβο στην οργάνωση, που έτρεχε πολύ παραπάνω απο 24ωρες. Αν είχατε μιλήσει στο Γιάννη και τη Κωνσταντίνα μία βδομάδα πρίν θα το καταλαβαίνατε απο τη φωνή τους. Μπράβο και στους φίλους μου απο τη Λέσβο που ταξίδεψαν μέσω Καβάλας για να καταφέρουν να παρευρεθούν και να τρέξουν. Μπράβο σε όλους όσους ταξίδεψαν γενικώς για να έρθουν.
Του χρόνου να είμαστε καλά και θα είμαστε εκεί....έτοιμοι και δυνατοί...

Νο135
quinda

Post by quinda »

Φωκιων και γω χαρηκα που σε γνωρισα...
Mικρε Ροκανη,μεγαλη συμπτωση να συναντιομαστε στο τελος 2 χρονια τωρα,ενω στον υπολοιπο αγωνα ειμαστε χαμενοι.
Μακαρι να μαστε καλα και να τριτωσει...με το φετινο αποτελεσμα βεβαια....να προσεχεις τον πατερα σου.

Σχετικα με την αποσταση,αμα γουσταρεις κατι το κανεις,βρισκεις τροπο....χιλιομετρα θα γραφω και θα τραγουδω που λεει και το συνθημα....
https://www.facebook.com/quinda4x4ltd/

Οταν διστάζουμε,τότε γινόμαστε σκλάβοι των φόβων μας!!!
stavrosd

Post by stavrosd »

Απο την τελευταία ειδική στο Μοσχοπόδι
Δημητριάδης Σταύρος
Pet4x4

Post by Pet4x4 »

Συγχαριτήρια σε όλους παιδιά!!! Τεματίσαντες και μή! Extra συγχαρητήρια στους Βούλγαρους που ήρθαν απο μακριά και πήραν και τον αγώνα! Extra συγχαρητήρια και στους "δικούς μας" Κουτσουμός/Λαμπρινός και Δημητριάδης/Κάλφας για την δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα! Έυγε παιδιά! ;)

Τέλος συγχαρητήρια στην οργάνωση που απο ότι φαίνεται κέρδισε το στοίχημα και ο αγώνας του 2010 ήταν πολύ καλύτερος απο τον περισυνό! Οργανωτικά φαίνεται να ήταν άψογος! Έυγε, και είς ανώτερα...

Υ.Γ. Το Δύστομο, αυτό το μικρό χωριό με την γραφική πλακόστρωτη πλατεία, τους φιλόξενους κατοίκους αλλά και καταστηματάρχες που μας ανεχτήκανε και μας προσφέρανε τα πάντα (ρεύμα, κεράσματα, ακόμα και βοήθεια στο στύσιμο του Service :shock: :lol: ) και όλα αυτά Σαββάτο βράδυ, αποδείχτηκε ιδανική επιλογή για Service Park. Αν του χρόνου κινηθεί προς τα εκεί ο αγώνας, να το ξαναπροτιμήσετε! ;)
friar

Post by friar »

kankou wrote:Μήπως σας έκλεισε τα στόματα ή ότι άλλο υπάρχει?
Κάνω ΤΟΥΜΠΕΚΙ όπως μου 'πες
Ο κος Αθανασίου έχει ομολογουμένως πολύ ψηλό δείκτη νοημοσύνης και πάντα κατάφερνε να σαγηνεύει τους πάντες ακόμα και όταν πούλαγε αέρα κοπανιστό, ή ημιμάθεια. Απλά πρέπει να διαφωνήσεις κάπου μαζί του για να νοιώσεις.......
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
kankou

Post by kankou »

ΟΚ όταν διαφωνήσω τότε θα είσαστε οι πρώτοι που θα το μάθετε. Τώρα όμως τουλάχιστον μέχρι και τον επόμενο 24ωρο θα έχει το πάνω χέρι διότι ήταν άψογος. Γνωρίζοντας την προιστορία αυτών των αγώνων (7 με συμμετοχή - 6 έτρεξα) γράφω ότι γράφω.
Δεν πουλάω πνεύμα σε κανέναν ούτε σε εσάς ούτε σε κανέναν. Όμως ξαναγράφω δεν μπορώ να βλέπω έναν να πολεμά για το όνομά του, για την υστεροφημία του, για την όποια περιουσία του κλπ κλπ κλπ και να είναι όλο το άλλο σύστημα που να του ρίχνει τις οβίδες και αυτός να έχει σφεντόνα. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Είσαστε μεγάλα παιδιά τελικά.
Όμως οφείλω να του πω ΕΎΓΕ, όπως και σε όλους τους αντιφρωνούντες αυτό που έγραψα και σας πείραξε, (τουμπεκί) διότι έτσι είναι η πραγματικότητα και μάλλον δεν θέλετε να την καταλάβετε. Γιατί κανένας από τους αντιφρωνούντες δεν πήρε συμμετοχή να δει το τι έγινε και να έχει γνώμη? Αυτά που έγραψε ο κ. Δημητριάδης (ούτε αυτόν ξέρω) σας λέει κάτι σε συνάρτηση με αυτά που αναφέρουν άλλα πληρώματα? Όλοι κολλητοί του Αθανασίου είναι έλεος πλέον. ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ.
Στο διαταύτα το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι όσοι είχαν τα κότσια - αντοχή - οικονομική στήριξη και δεν έβαλαν πρώτα τις διαμάχες και τον εγωκεντρισμό τους, τον εμπιστεύτηκαν και πέρασαν πάρα πολύ ωραία.
Το ίδιο έκανα και εγώ, πήγα με το ίδιο αυτοκίνητο (suzuki grand vitara 2.0l 202.000 km 11 ετίας) ΜΑΜΙΣΙΟ που ρετάριζε και καταφέραμε με τον συνοδηγό μου να έρθουμε τέταρτοι. Περάσαμε υπέροχα και θα θέλαμε και άλλον ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΩΝΑ είναι κακό?
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο-χώρο σας αλλά αυτή είναι η σκέψη μου και την γράφω ΑΛΗΘΙΝΑ και σε όποιον αρέσει. Δεν θέλω να μπούμε στο τρυπάκι να παίρνετε κομμάτι και να κάνετε σχόλιο. Εάν θέλετε να κάνετε σέ όλο.
Ευχαριστώ
Κώστας Νικολακόπουλος 243
friar

Post by friar »

Να σου ξεκαθαρίσω κάτι.
Κανένας δεν κατηγόρησε τον 24 Ώρες
Μόνον ο Αθανασίου κατηγορούσε τους πάντες ότι κατηγορούσαν τον 24 Ώρες.
Όπου και αν βρισκόταν όπου και αν στεκόταν
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
pienaf

Post by pienaf »

friar wrote:Απλά πρέπει να διαφωνήσεις κάπου μαζί του για να νοιώσεις.......
Δεν χρειάζεται να διαφωνήσεις.
Αρκεί να ΝΟΜΙΣΕΙ ότι θίγεις τον 24ωρο.
kankou

Post by kankou »

Μπορεί να έχετε δίκιο. Όμως θα πρέπει και οι υπόλοιποι να το εξακριβώσουμε όπως το λέτε όχι όμως με τέτοιο πόλεμο.
Άντε πάμε μπροστά και στον επόμενο αγώνα (πάντα 24ωρο αντοχής ή κάτι παρεμφερές) να είμαστε όλοι μαζί γίνετε?
243
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”